• Μεταπασχαλινή συνάντηση στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #90733  από βικυ
 Τετ Μάιος 29, 2013 1:59 pm
Γεια σας παιδια! :greetings-waveyellow:
Επειδη ζητησα φωτο απο τα κοριτσια απαντω.
Ζητησα να σας δω γιατι με ενδιαφερει να εχω εικονα απο αυτους που μιλω εδω καθημερινα.Αφου λοιπον ειστε αρκετοι αυτοι που δεν θελετε,δεκτο,και δεν θα ξαναγινει.
Μεινετε ησυχοι,δεν θα τις δει κανεις αλλος.Τις σβηνω τωρα αμεσως.
 #90735  από Φαίδρα
 Τετ Μάιος 29, 2013 2:01 pm
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να δείτε τη φάτσα μου. Έχω δει κι εγώ τη δικιά σας εξάλλου :teasing-neener:
 #90737  από Γιάννης
 Τετ Μάιος 29, 2013 2:28 pm
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το ψειρίζετε το θέμα, τι λόγος υπάρχει να διαμοιράζονται φωτογραφίες στο πανελλήνιο; Μήπως και όσοι τις ζητάτε γίνεστε λίγο υπερβολικοί; Εκτός αν τις θέλετε για βουντού.

Εικόνα
 #90738  από panos59
 Τετ Μάιος 29, 2013 2:32 pm
αχ αυτό το μάτι σου το παμπόνηρο! :romance-heartsthree:

:-D
Συνημμένα
ΤΟ μάτι.JPG
ΤΟ μάτι.JPG (3.17 KiB) Προβλήθηκε 1825 φορές
 #90742  από panos59
 Τετ Μάιος 29, 2013 2:45 pm
όχι βρε Γιάννη ....
ούτε για βουντού πρόκειται, ούτε για τίποτε άλλο ...

πρόκειται "απλώς"
(τουλάχιστον για το άτομό μου μιλώντας, που σας ξέρω και με ξέρετε)
για ένα ψυχολογικό υποκατάστατο παρουσίας,
που ίσως απαλύνει το αίσθημα απογοήτευσης που νοιώθεις,
έχοντας χάσει :angry-cussing: κάτι που δεν ήθελες να έχεις χάσει....

απλώς ...
 #90748  από litsa
 Τετ Μάιος 29, 2013 3:16 pm
εγώ είδα μόνο την Αννα , και την Ιωάννα και την Κατερίνα!
έτσι και αλλιώς τις ξέρω , εκτός της Αννας που μου έδωσε την άδεια .... να την δω! εδώ και καιρό!

οπότε μην ανησυχείτε! δεν σας είδα!

αν και θα ήθελα να έβλεπα την έλενα... έχω κάτι χρόνια να την δω!!
από την πρώτη συνάντηση του φόρουμ...
 #90751  από panos59
 Τετ Μάιος 29, 2013 3:34 pm
ναι ... τώρα κατάλαβα τις ονομάζεις "βουντού" Γιάννη!

επ' αυτού, είχε πει και κάτι σχετικό ο γιαπωνέζος [**] φιλόσοφος!

(google-αρέ το, αν χρειάζεσαι μετάφραση...)

[**]
διόρθωση ....
γιαπωνέζος και ΟΧΙ κινέζος ...
Συνημμένα
the chinese voodooooooo.JPG
the chinese voodooooooo.JPG (13.32 KiB) Προβλήθηκε 1800 φορές
 #91434  από Μιμικαμ
 Κυρ Ιουν 09, 2013 9:31 pm
Χα χα χα.....γειά σας παίδες :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Λοιπόν,διαβάζω ολα οσα γράφετε, τις εντυπώσεις σας απ'την συνάντησή μας και πραγματικά αισθάνομαι οτι ξεμπλοκάρισε ο εγκέφαλός μου, μιας και κάτι μέρες τώρα με έχει πάρει λίγο απο κάτω, δεν το επεδίωξα, αλλά.....πρέπει να το παλέψω και αυτό.....αφου με υποχρεώνει να βλέπω τον κόσμο απ'το παράθυρο, μέχρι και κέντρα ψυχικής υγείας ανακάτεψα....κι όμως.....διαπιστώνω οτι διαβάζοντάς σας....δεν υπάρχει καλύτερο εληξήριο χαράς ψυχικής δύναμης.... αισθάνομαι την ανάγκη να σας εκφράσω κάποια μου έντονα συν αισθήματα....αισθάνομαι τυχερη που μπήκατε έτσι απροσδόκητα στην ζωή μου, είστε υπέροχα πλάσματα όλοι σας.....τιμή μου και χαρά μου που σας γνώρισα...χαίρομαι που είστε πάντα εδώ....και που στηρίζετε και βοηθάτε ο ενας τον αλλο....ο καθένας βάζοντας την δική του πινελιά, τον τρόπο του, βγαίνει αυτό το δυνατό και ελπιδοφόρο αποτέλεσμα, δεν θα αναφέρω ονόματα, γιατί σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον και δεν το θέλω....εύχομαι να είστε πάντα ετσι κεφάτοι και με αρκετή τρέλα....τελικά βοηθάει, γιατί μήπως και η ζωή μας μια τρέλα δεν είναι?

Απλά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον μέχρι πριν περίπου εναν χρόνο αγνωστό μου Billako, που τον πέτυχα τυχαία.....που αλλού....στο φαρμακείο του ΕΟΠΥ, που βρισκόμουν και που προσεφέρθει να με μεταφέρει σπίτι μου....αν και γινόταν ο χαμός, απο κίνηση στους δρόμους, μου φέρθηκε σας να γνωριζόμαστε χρόνια....εξαιρετικοί άνθρωποι και μοναδικοί.....καλό σας βράδυ..... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17