• Μεταπασχαλινή συνάντηση στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #89348  από Γιάννης
 Πέμ Μάιος 02, 2013 9:56 am
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2013
11.00 πμ
MALL ΜΑΡΟΥΣΙ
3ος ΟΡΟΦΟΣ
Gourmet Burger Kitchen

Όξω, στη βεράντα

Να είστε ακριβείς στην προσέλευση γιατί με δυσκολεύουν στο να κρατήσουν τραπέζια.
Λέω στις 11.00 ώστε να μην έχει πλακώσει κόσμος γιατί αργότερα θα γίνεται χαμός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την Παρ Μάιος 03, 2013 2:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #89350  από Φαίδρα
 Πέμ Μάιος 02, 2013 10:46 am
:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: Καλημέρα! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
Αν και το "αλλού" ακούγεται πολλά υποσχόμενο, λόγω των καινούριων μελών, θεωρώ πως το mall, δυστηχώς για μια ακόμη φορά ενδείκνυται. Μακάρι να υπάρξει καμια καλύτερη ιδέα.
 #89351  από panos59
 Πέμ Μάιος 02, 2013 11:08 am
brazil έγραψε: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
Αν και το "αλλού" ακούγεται πολλά υποσχόμενο, λόγω των καινούριων μελών, θεωρώ πως το mall, δυστηχώς για μια ακόμη φορά ενδείκνυται. Μακάρι να υπάρξει καμια καλύτερη ιδέα.
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
:text-+1:
 #89361  από sofia13
 Πέμ Μάιος 02, 2013 3:24 pm
ΘΑ ΕΡΘΩ!!!
Οπου κι΄αν αποφασιστεί, θα έρθω γιατί θέλω πολύ να σας ξαναδώ !
Το Μall είναι κρυόκωλο , αλλά η Brazil έχει δίκιο.
Αν σκέφτεται κάποιος κάτι άλλο, ας το πεί.
:romance-kisscheek: :romance-heartsthree: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-bouncymulticolor: :banana-dreads: :greetings-waveyellow:
 #89363  από βικυ
 Πέμ Μάιος 02, 2013 3:33 pm
Μεγα σουρτουκι παλι θα πας?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Ε δεν παιζεσαι μανταμ..........με τιποτα :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:
 #89365  από Φαίδρα
 Πέμ Μάιος 02, 2013 3:38 pm
βικυ έγραψε:Μεγα σουρτουκι παλι θα πας?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Ε δεν παιζεσαι μανταμ..........με τιποτα :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:
Εσύ να δούμε πότε θα έρθεις :angry-tappingfoot:
Θέλουμε να σε γνωρίσουμε από κοντά :-D :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Τι να σου τάξω για να κατεβεις; :teasing-neener:
 #89367  από βικυ
 Πέμ Μάιος 02, 2013 3:43 pm
:romance-kisscheek: brazil,μικρη και τρισχαριτωμενη..........μαλλον σκετο χαριτωμενη διοτι τρις ειμαι εγω :lol: :lol:
θελω και εγω να σας γνωρισω αλλα.......αλλα.....δεν γινεται και δεν προβλεπεται στο κοντινο μελλον.
Τωρα........τι να μου ταξεις......χμ,χμ,χμ,ας ξεκινησουμε με τον ουρανο μαζι με τα αστρα και το φεγγαρι.......αυτα για αρχη,μετα βλεπουμε :teasing-neener:
 #89391  από GTi
 Παρ Μάιος 03, 2013 12:43 am
Επιτέλους!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

...ας είναι και στο φεγγάρι, θα είμαι εκεί με μεγάλη χαρά!
 #89408  από Γιάννης
 Παρ Μάιος 03, 2013 11:38 am
βικυ έγραψε:θελω και εγω να σας γνωρισω αλλα.......αλλα.....
Κατέβα εσύ και θα σφάξω ρέγγα, θα σου φέρω και δύο δούλους να δίνεις τις σφαλιάρες σου. :happy-smileyinthebox:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17