• Μεταπασχαλινή συνάντηση στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #90701  από elena
 Τρί Μάιος 28, 2013 10:53 pm
κανονικά όσοι ήταν στην συνάντηση ,και είναι σε φωτογραφίες θα έπρεπε να ρωτηθούν αν θέλουν να σταλούν δεν ξέρω που και σε ποιόν....έτσι νομίζω έπρεπε να γίνει...
 #90702  από Ιωάννα
 Τρί Μάιος 28, 2013 10:57 pm
Καλησπέραααα!!!!!!!!!
Τι κάνετε παιδάκια μου αγαπημένα;;;;
Τι διαβάζω;;;;
Κατερινούλα μου sorry αλλά η μηχανή σου με κολακεύει!Θέλω πληροφορίες για ν αγοράσω κ εγώ μια ίδια!
Για όσους έχουν την περιέργεια να δουν τη φάτσα μου δεν έχουν παρά να κοιτάξουν στο άβαταρ!Είναι φρέσκια η φωτογραφία.Την τράβηξε ο αρχηγός της συνάντησης με τελευταίας τεχνολογίας μηχανή...άρα ρεαλιστικότατη....και ...νάναι καλά....έσπευσε να μου τη στείλει για ενθύμιο!
Επίσης να προσθέσω ,για όσους δεν έχουν γνωρίσει τον αρχηγό, ότι είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ,όπως και ΟΛΑ τα υπόλοιπα παιδιά !!!!! :handgestures-salute:
Thanks Γιάννη είσαι αστέριΕικόνα
Κ κάτι άλλο ....ρε παιδιά....εγώ γιατί πήρα μόνο 3 φωτογραφίες k αυτές είχαν τη φάτσα μου;;;; :obscene-hanged:
Που είναι οι υπόλοιπες;;;;;
ΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιωάννα την Τετ Μάιος 29, 2013 8:13 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #90705  από maria E
 Τετ Μάιος 29, 2013 12:07 am
elena έγραψε:κανονικά όσοι ήταν στην συνάντηση ,και είναι σε φωτογραφίες θα έπρεπε να ρωτηθούν αν θέλουν να σταλούν δεν ξέρω που και σε ποιόν....έτσι νομίζω έπρεπε να γίνει...
Συμφωνω και επαυξανω.Δεν θυμαμαι να ποζαρα για καμια φωτογραφια,και γι αυτον ακριβως το λογο δεν το κανω, και ελπιζω να μην με εχει παρει καμια ξωφαλτση.Τις φωτογραφιες κανονικα πρεπει να τις εχουν μονο οσοι εχουν παρευρεθει στην συναντηση.Αν θελετε να τις στελνετε κι αλλου πρεπει να ερωτηθουν ολοι οσοι ειναι σε αυτες αν συμφωνουν.Με ποια λογικη να εχει δικια μου φωτογραφια,πχ,ενας ανθρωπος που δεν εχω δει ποτε στη ζωη μου?
 #90706  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Τετ Μάιος 29, 2013 12:53 am
maria E έγραψε:
elena έγραψε:κανονικά όσοι ήταν στην συνάντηση ,και είναι σε φωτογραφίες θα έπρεπε να ρωτηθούν αν θέλουν να σταλούν δεν ξέρω που και σε ποιόν....έτσι νομίζω έπρεπε να γίνει...
Συμφωνω και επαυξανω.Δεν θυμαμαι να ποζαρα για καμια φωτογραφια,και γι αυτον ακριβως το λογο δεν το κανω, και ελπιζω να μην με εχει παρει καμια ξωφαλτση.Τις φωτογραφιες κανονικα πρεπει να τις εχουν μονο οσοι εχουν παρευρεθει στην συναντηση.Αν θελετε να τις στελνετε κι αλλου πρεπει να ερωτηθουν ολοι οσοι ειναι σε αυτες αν συμφωνουν.Με ποια λογικη να εχει δικια μου φωτογραφια,πχ,ενας ανθρωπος που δεν εχω δει ποτε στη ζωη μου?
:greetings-waveyellow: συμφωνώ και εγώ δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον να δουν είμαστε όλοι και όλες ντυμένοι, άσε που μπορεί και να μας ματιάσουν. :romance-adore:
 #90708  από sofia13
 Τετ Μάιος 29, 2013 8:29 am
Eπίσης έχω να πώ , ότι πολύς ντόρος ια το τίποτα..........
Σιγά βρε παιδιά ! Δεν θα σταλούν και σε πρακτορείο μοντέλων για Bοοκ........... :teasing-neener:
Mεταξύ μας γίνεται το '' κάστιγκ'' και μόνο όσων φωτό δεν '' πήραν φώς ''....................
Αντε φιλάκια και μη μαλώνετε παιδάκια. :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow:
 #90709  από ahilleas
 Τετ Μάιος 29, 2013 8:32 am
Πρός το βορρά,δε θα στείλετε τίποτα ,να δούμε κι εμείς τις φατσούλες σας? :happy-smileyinthebox:
 #90711  από soulla
 Τετ Μάιος 29, 2013 8:45 am
EXΟΥΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: ΕΜΕΙς ΘΑ ΣΑς ΜΑΤΙΑΞΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕς ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ??
 #90718  από elena
 Τετ Μάιος 29, 2013 9:52 am
Το να λέει κάποιος την άποψη του για ένα θέμα που τον αφορά ,δεν σημαίνει ότι δημιουργεί
"ντόρο".....δεν σημαίνει ότι "μαλώνει"............δεν σημαίνει ότι φοβάται το "μάτιασμα"...(εξάλλου υπάρχει και το "ξεμάτιασμα") :teasing-tease:
το που όμως θα βάλω την φωτογραφία μου ,σε ποιόν θα την δείξω,θέλω να είναι δική μου επιλογή!
 #90719  από soulla
 Τετ Μάιος 29, 2013 10:05 am
τι να σε κάνω σε φώτο καλέ εσένα :romance-caress: αφού σε έχω στην καρδιά μου :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: ολους σας εχω δηλαδη απλά αυτούς που συνάντησα ....εχουν μια θεση δυναμικής :romance-kisscheek:
 #90721  από panos59
 Τετ Μάιος 29, 2013 10:17 am
θα καλημερίσω και θα συμφωνήσω απόλυτα με την elena!

Όντως!
Έτσι είναι, και έτσι πρέπει να είναι!

και το τονίζω αυτό ειδικά εγώ που, σε άλλη θεματική,
(αυτήν του Pan-Gerlz-Fashion-Club)
ζήτησα να δω φωτο...

το ξεκαθαρίζω: μόνον όσων και εάν θέλουν....

ναι, ακόμα και εγώ, που την ...αφεντομουτσουνάρα μου την ξέρετε,
από όλα τα παλαιότερα φωτοάλμπουμς συναντήσεων!

:)
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17