• Μεταπασχαλινή συνάντηση στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #90648  από Κώστας
 Δευ Μάιος 27, 2013 7:51 pm
 #90665  από Κώστας
 Τρί Μάιος 28, 2013 11:42 am
ΙΚΤΙΣΤ, μοίρασες τις καρδιές σου και τώρα το avatar σου πηδάει από τη χαρά του;!!
 #90667  από Ιωάννα
 Τρί Μάιος 28, 2013 12:16 pm
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κώστα μου έπεσες διάνα.Εικόνα
Επίσης να προσθέσω ότι......όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!!!!!!!!!!!!!!!! :laughing-rolling:

Εικόνα
 #90670  από βικυ
 Τρί Μάιος 28, 2013 1:39 pm
Γεια σας!!!!!!!!!!!
Δεν εχω πολλα να πω ........οι φωτο ηταν σαν την Γκουερνικα,ενα χερι,μια μυτη,ενα ποδι,μια πλατη..........μονο ο ταυρος ελειπε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Υπαρχει ομως κατι που μου εκλειψε την ματια.............ο θαλασσι ονυχας της Σοφιας,ή μηπως ηταν λαχανι????? :think: δεν παιρνω ορκο!!!!!!!!!!!Μεγα σουρτουκι επεστρεψες???? :romance-kisscheek:
Κρητηκοπουλα :romance-kisscheek: εισαι απαιχτη,πηγες και ηρθες αυθημερον!!!!!!!!!!!!Μπραβο,μπραβο,μπραβο :clap: :clap: :clap: :clap: Και για κουραση.........τσιμουδια!!!!!!!!!!!!!!!!! :shhh: :shhh: :shhh:
Κατερινα :romance-kisscheek: ευχαριστω για τις φωτογραφιες,αλλα παρακαλω πολυ,μην ξεχασεις αλλη φορα τα γυαλια σου,μην επαναληφθει το ατυχες αυτο συμβαν, θα σε επιπληξω! :teasing-neener: :lol:
Μπραβο στον διοργανωτη-Γιαννη της συναντησης!!!!!!!!!!!! ;) Παντα τετοια!
 #90674  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μάιος 28, 2013 2:16 pm
Βικυ, θαλασσι ηταν ο ονυχας της Σοφιας ! Γενικως, η Σοφια μας , ηταν ...ακρως κομψη και γοητευτικη !!!!!!! Οπως παντα !!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow:
 #90676  από βικυ
 Τρί Μάιος 28, 2013 2:48 pm
:text-thankyouyellow: Αννα :romance-kisscheek: !!!!!!!!!!!!!
Και εσυ κομψοτατη,μαυροκοκκινα ρουχα και κοκκινο δαχτυλιδι..........τςςςςςςςςςς οχι παιζουμε!
υγ.Τωρα που ξαναπαρατηρω τις φωτογραφιες,η Κατερινα με την IKTIST μοιαζουν :think: :think: :think:
Κοριτσια μηπως ειστε συγγενεις και δεν το ξερετε????Ή μηπως το ξερετε και δεν μας το λετε???Υπαρχει διαπλοκη?!?!?!?!?!?!?!?!?!?Πρεπει να διελευκανθει το μυστηριο........ ερχεται ο Αστυνομος Σαΐνης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
 #90679  από κατερινα 55
 Τρί Μάιος 28, 2013 3:38 pm
βίκυ :romance-kisscheek:
Η ρεπόρτερ Σοφία :bow-yellow: ήταν άπαιχτη.Σε πληροφορώ ότι δεν ήταν μόνο ο όνυχας του χεριού θαλασσί.Απαρριθμώ:Βραχιολάκια,ρολόϊ,δακτυλίδι,δάκτυλα ποδιών και πέδιλα..Όλα θαλασσί.Ωραιότατη :whistle:
βικυ έγραψε: υγ.Τωρα που ξαναπαρατηρω τις φωτογραφιες,η Κατερινα με την IKTIST μοιαζουν :think: :think: :think:
Κοριτσια μηπως ειστε συγγενεις και δεν το ξερετε????Ή μηπως το ξερετε και δεν μας το λετε???Υπαρχει διαπλοκη?!?!?!?!?!?!?!?!?!?Πρεπει να διελευκανθει το μυστηριο........ ερχεται ο Αστυνομος Σαΐνης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
:scared-eek: :scared-eek: Μοιάαααααζουμε;;;;;;;;;.Ιωάννα μου,δεν φταίω εγώ....η κ--ομηχανή θα φταίει :oops:
 #90680  από anni
 Τρί Μάιος 28, 2013 3:59 pm
τελεια,μπραβο παιδια!!! στην επομενη συναντηση ακομη πιο πολλοι!!!

στειλτε και κατα δω καμια φωτο να σας γνωρισουμε... :happy-cheerleadersmileygirl:
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow:
 #90691  από sofia13
 Τρί Μάιος 28, 2013 6:59 pm
Αγαπημένα πλάσματα μου , μόλις επέστρεψα στη '' χώρα μου'' και το σπίτι μου !
Προσπαθώ να ενημερωθώ για τιε μέρες πού έχασα στο φόρουμ και μετά...............ωχ μάνα μου.
Βίκυ όλα θα τα μάθεις κουκλίτσα μου !
Και φωτό να δώ τι τράβηξα αλλά πάω να δώ και τον έγκυρο Κώστα στην Κεπακιάδα του.....
ΟΛΑ στη φόρα λέμε....
ΦΙΛΙΆ :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-heartsthree: :happy-smileyinthebox:
 #90699  από soulla
 Τρί Μάιος 28, 2013 9:36 pm
κορίτσια και αγόρια της τεχνολογίας...θέλω και εγώ έστω από μακρυά,να σας δωωωωωωωωωωωωω,μια φωτο πλις :romance-caress: :romance-caress:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17