Υστερα απο τις ευγενικες συστασεις σας ..νομιζω πως εδω πρεπει να με παρουσιασω...
είμαι κοριτσακι...
εχω διαγνωση 2 χρονια..
το υποψιαζομουν ηδη 3,5 χρονια πριν την διαγνωση..αλλα με καθησυχασαν..
γνωριζω αρκετα..μα κανω πως δεν ξερω τιποτα για την ασθενεια...
και περιμενω πως και πως να μου πει καποιος πως η ξεροκαφαλια μου,8α με οδηγησει καπου..η΄πως ως δια μαγειας οι εστιες εξαφανιστηκαν!!!
και τα λέω έτσι ωμά γιατι αυτή είναι η αλήθεια...δεν θα κρυφτω και απο εσας!!!
και η μια χαζομάρα φέρνει την αλλη ..μέχρι το επόμενο φανταζομαι επεισοδιο..που..θα με εγκαταλειψουν ολοι..οσοι μ εχουν σταθει ως τωρα..!!
δεν εχω όνειρα πλεον...ζω απλα την κα8ε μέρα...!!τα ονειρα διαλυ8ηκαν πριν περιπου 10 μηνες !
φαινομαι καλα γιατι δεν αντεχω την ανησυχια των αλλων στα βλεμματα τους..
η συναντηση σας την Κυριακη τι ωρα ειναι ?και που??
αν ερθω..θα με καταλαβετε..θα κοιταω σαν χαμενη...
αλλα δεν το νομζω..πως λεω τωρα..πως εγω που και καλα το παλευω μονη μου μια χαρα θα παω σε τετοια συναντηση?δεν με εχουν συνηθισει να θελω στηριξη...!αλλα θελω τελικα πολυ.....!!ευχαριστω που με διαβαζετε...ελπιζω να μην σας κουραζω..!

είμαι κοριτσακι...
εχω διαγνωση 2 χρονια..
το υποψιαζομουν ηδη 3,5 χρονια πριν την διαγνωση..αλλα με καθησυχασαν..
γνωριζω αρκετα..μα κανω πως δεν ξερω τιποτα για την ασθενεια...
και περιμενω πως και πως να μου πει καποιος πως η ξεροκαφαλια μου,8α με οδηγησει καπου..η΄πως ως δια μαγειας οι εστιες εξαφανιστηκαν!!!
και τα λέω έτσι ωμά γιατι αυτή είναι η αλήθεια...δεν θα κρυφτω και απο εσας!!!
και η μια χαζομάρα φέρνει την αλλη ..μέχρι το επόμενο φανταζομαι επεισοδιο..που..θα με εγκαταλειψουν ολοι..οσοι μ εχουν σταθει ως τωρα..!!
δεν εχω όνειρα πλεον...ζω απλα την κα8ε μέρα...!!τα ονειρα διαλυ8ηκαν πριν περιπου 10 μηνες !
φαινομαι καλα γιατι δεν αντεχω την ανησυχια των αλλων στα βλεμματα τους..
η συναντηση σας την Κυριακη τι ωρα ειναι ?και που??
αν ερθω..θα με καταλαβετε..θα κοιταω σαν χαμενη...

αλλα δεν το νομζω..πως λεω τωρα..πως εγω που και καλα το παλευω μονη μου μια χαρα θα παω σε τετοια συναντηση?δεν με εχουν συνηθισει να θελω στηριξη...!αλλα θελω τελικα πολυ.....!!ευχαριστω που με διαβαζετε...ελπιζω να μην σας κουραζω..!
Όποιος σε κλάσει, χ*σ* τον, μη βγει καλύτερός σου.