• TO ΒΡΗΚΑ?ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ???!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #90509  από tyxer
 Σάβ Μάιος 25, 2013 4:05 am
Υστερα απο τις ευγενικες συστασεις σας ..νομιζω πως εδω πρεπει να με παρουσιασω... ;)
είμαι κοριτσακι...
εχω διαγνωση 2 χρονια..
το υποψιαζομουν ηδη 3,5 χρονια πριν την διαγνωση..αλλα με καθησυχασαν..
γνωριζω αρκετα..μα κανω πως δεν ξερω τιποτα για την ασθενεια...
και περιμενω πως και πως να μου πει καποιος πως η ξεροκαφαλια μου,8α με οδηγησει καπου..η΄πως ως δια μαγειας οι εστιες εξαφανιστηκαν!!!
και τα λέω έτσι ωμά γιατι αυτή είναι η αλήθεια...δεν θα κρυφτω και απο εσας!!!
και η μια χαζομάρα φέρνει την αλλη ..μέχρι το επόμενο φανταζομαι επεισοδιο..που..θα με εγκαταλειψουν ολοι..οσοι μ εχουν σταθει ως τωρα..!!
δεν εχω όνειρα πλεον...ζω απλα την κα8ε μέρα...!!τα ονειρα διαλυ8ηκαν πριν περιπου 10 μηνες !
φαινομαι καλα γιατι δεν αντεχω την ανησυχια των αλλων στα βλεμματα τους..
η συναντηση σας την Κυριακη τι ωρα ειναι ?και που??
αν ερθω..θα με καταλαβετε..θα κοιταω σαν χαμενη... :?
αλλα δεν το νομζω..πως λεω τωρα..πως εγω που και καλα το παλευω μονη μου μια χαρα θα παω σε τετοια συναντηση?δεν με εχουν συνηθισει να θελω στηριξη...!αλλα θελω τελικα πολυ.....!!ευχαριστω που με διαβαζετε...ελπιζω να μην σας κουραζω..!
 #90513  από Π.Μ79
 Σάβ Μάιος 25, 2013 9:44 am
Γεια και χαρά κοριτσάκι!

Η συνάντηση είναι αύριο, Κυριακή 26/5.

http://www.mssociety.gr/forum/download/file.php?id=2758
 #90530  από fillcinefil
 Σάβ Μάιος 25, 2013 2:41 pm
Χαίρε Τυχερούλα! :greetings-waveyellow:
Κακώς βρέθηκες στην παρέα μας.
Κάτι μου λέει ότι δεν έχεις επίσημη διάγνωση, και σταμάτα να βάφεις τις κουρτίνες μαύρες. Ιντερφερόνες δεν σε "χώσαν"; εκπλήσομαι :scared-eek: . Νά 'σε καλά, να προσέχεις τον εατό σου, και πριν σε ρίξουν σε θεραπείες συζήτησέ το πολύ (και οχι μόνο με γιατρους). Εδώ πιστεύω θα βρείς πολλές γνώμες για να σε βοηθήσουν στις επιλογές σου. Όχι γιατρών, αλλά ανθρώπων που έχουν "αρκετά τραβήξει στην κασίδα τους" από όλων των ειδών τους γιατρούς.
Ολα αυτά με τις εστίες κλπ, ακολούθα απανήσεις του ΠΜ79 (δεν αυτοδιαφημίστηκε, εγώ θα μπορούσα), και δίνει ακετά διαφωτιστκές επεξηγήσεις.
και παν' απ'όλα. ΧΑΑΑΛΛΛΑΡΑΑΑ'
 #90531  από Φαίδρα
 Σάβ Μάιος 25, 2013 3:18 pm
Tyxer, καλως ήρθες κι από δω, ελπίζω να έρθεις αύριο να σε δούμε κι από κοντά :romance-kisscheek:
 #90545  από tarirs
 Σάβ Μάιος 25, 2013 9:18 pm
Καλως ηρθες...Δεν ξερω τι να πω,διοτι,δεν γνωριζω αν διαγνωστικες επισημα η μη,παντως μην τα βαφεις μαυρα δεν χρειαζεσε...να ζεις την ημερα σου την καθε μερα..σαν να κερδισες το λαχειο,δηλ με χαρα και ευτυχια,να δεις ετσι θα περναν τα χρονια και ο καιρος πολυ ευχαριστα...οσο δεν θα εχεις οσεις και επεισοδια....(αν εχεις διαγνωστει με ΣΚΠ)

Σου μιλαω εκ πειρας τα 10 χρονια που εχω την φιλεναδα μου (ΣΚΠ),το ξερει και η γυναικα μου αλλα δεν λεει τιποτα,για την φιλεναδα που εχω... :banana-stoner: ,οπως επισης εχω παααααααααααρα πολλααααα σοβαρα προβληματα....Εμενα δεν θα με δειτε σε συναντηση διοτι δεν μπορω να μεταφερθω,αλλα θα με εχετε εδω οσο μπορω να βοηθαω.....και να τα λεμε....

Για αυτο στο ξαναλεω,να ζεις την ζωη,την καθε μερα,σαν να κερδισες το λαχειο...ετσι θα ειναι πιο ανωδυνα....και πιο καλα ...Οσο για τους φιλους -συγγενεις,αυτοι που νοιαζοντε πραγματικα για σενα,και σε αγαπανε ΑΛΗΘΙΝΑ,θα ειναι διπλα σου,για τους αλλους,κουνα μαντηλι,και πες: ''Αντε γεια...''
 #90550  από ozon
 Κυρ Μάιος 26, 2013 1:03 am
Γεια και χαρά tyxer .πρέπει να ξέρεις ότι αρκετοί ομοιοπαθείς δεν ξέραμε για αρκετα χρόνια ή μπορεί και να κάναμε πως δεν ξέραμε ! το δικαίωμα να ονειρεύεσαι δεν μπορεί να στο στερήσει κανείς και τίποτε.άλωστε αυτό είναι υγεία. Εύχομαι από καρδιάς πάντα ψυχική υγεία και όλα θα είναι οκ. και αν κατά την γνώμη σου έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνεις , είναι κάτι που πρέπει να μάθεις!!!
 #90553  από ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
 Κυρ Μάιος 26, 2013 1:40 am
Έλα να τα πούμε από κοντά. Θα έχουμε πολλά να πούμε, θα ταυτιστείς με πολλούς από εμάς και θα περάσουμε καλά.

(Μπίλιο, πάλι με έκανες και γέλασα.)