• Μεταπασχαλινή συνάντηση στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #90515  από ahilleas
 Σάβ Μάιος 25, 2013 9:58 am
Φίλοι από την Αθήνα,να περάσετε τέλεια!!!Αυτό φυσικά είναι σίγουρο,λόγω της σύνθεσης της παρέας!! :banana-stoner: :banana-stoner:
Φωτογραφίες και κουτσομπολιά.....ευπρόσδεκτα!!!! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #90521  από βικυ
 Σάβ Μάιος 25, 2013 12:36 pm
ahilleas έγραψε:
Φωτογραφίες και κουτσομπολιά.....ευπρόσδεκτα!!!! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
Οχι απλα ευπροσδεκτα........απαραιτητα........επιβαλλονται θα ελεγα.......κοριτσια καντε τα κουμαντα σας ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιι :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #90524  από Κώστας
 Σάβ Μάιος 25, 2013 12:42 pm
Η βόρεια Ελλάδα, εκπροσωπείται επάξια από τη Σοφία. Περιμένουμε ανταποκριτές και από άλλα μέρη!
 #90539  από soft-machine
 Σάβ Μάιος 25, 2013 7:23 pm
-1
Θα ήθελα πολύ αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω.Έχω χτυπήσει το πόδι μου και πρέπει να το ξεκουράσω τις επόμενες μέρες.Να περάσετε καλά εύχομαι!
 #90544  από fillcinefil
 Σάβ Μάιος 25, 2013 8:09 pm
Κώστα θεωρώ εσένα διοργανωτή.
Πρέπει να οριστεί κάποιος(α) υπεύθυνος(η) επί του κοινωνικού σχολιασμού*
Δεν θέλω ερασιτεχνισμούς. Θέλω κάλυψη. Τουλάχιστον πεντακάμερο κλπ.
*=κουτσομπολιό
να περάσετε πάρα πολύ καλά.
Θα περιμένουμε τα ΚΕΠΙΚΑ...
 #90547  από Κώστας
 Σάβ Μάιος 25, 2013 11:52 pm
Άλλο πράγμα η διοργάνωση και άλλο η δημοσιογραφική κάλυψη.
Άξιος διοργανωτής ο Γιάννης!
Δημοσιογραφική κάλυψη τα ΚΕΠΑΚΙΑΚΑ ΝΕΑ.
Κι΄ αν πάρουμε άδεια από τους παρευρισκόμενους, θα δημοσιεύσουμε και φωτογραφίες!
 #90555  από popi
 Κυρ Μάιος 26, 2013 12:58 pm
Κώστας έγραψε:Άλλο πράγμα η διοργάνωση και άλλο η δημοσιογραφική κάλυψη.
Άξιος διοργανωτής ο Γιάννης!
Δημοσιογραφική κάλυψη τα ΚΕΠΑΚΙΑΚΑ ΝΕΑ.
Κι΄ αν πάρουμε άδεια από τους παρευρισκόμενους, θα δημοσιεύσουμε και φωτογραφίες!
Φωτογραφιες, φωτογραφιες, θελουμε φωτογραφιες, ολοι εμεις οι ..ατυχοι που δε μπορουμε να ειμαστε εκει...
 #90556  από fillcinefil
 Κυρ Μάιος 26, 2013 1:41 pm
Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι ολόσωμες.
Και ποιός δεν έχει τραβήξει φωτογραφίες χωρίς κεφάλια, κλπ κλπ.
Σήμερα με τα photoshop κλπ η χαρά του καλιτέχνη. Τραβήξτε μόνο τα decor. Να μπούμε στον χώρο τουλάχιστον, και τις φάτσες... :chores-chopwood:
Και εγώ αν ήμουν δεν ξέρω αν θά'θελα να "μοστράρω".

Πιείτε κανα καφέ και για μάς.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 17