• ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #90436  από costas1968
 Τετ Μάιος 22, 2013 3:28 pm
[quote="eleni POL"]Δηλαδή ,έχετε κουράγιο και περπατάτε 30-45 λεπτά και παρατηρείτε πότε αρχίζει το πόδι να μην υπακούει.
Εμένα αν ειναι αρχίζει απο το πρωί σιγά σιγά και φτάνει στο ζενίθ του στις 4 το απόγευμα οπότε πρέπει να ξαπλώσω γιατι δε δουλεύει πιά ,αρχίζει απεργία.

Δεν εχω σκεφτεί ούτε να περπατήσω για να μετρήσω ούτε και να πάρω κορτιζόνη.
Προσοχή!
Δε λέω οτι δε πρέπει να το κοιτάμε αλλά τί νόημα έχει αφού η κάθε μέρα είναι διαφορετική?Μπορεί να κοιμηθείς μια χαρά και να σηκωθείς ράκος. Και το αντίθετο να πέσεις για ύπνος ξερός και να μη μπορείς να κοιμηθείς κιόλας απο τους πόνους και τις κράμπες ,σπαστικότητα κ.α. και να ξυπνήσεις σαν νορμάλ άνθρωπος.
Γενικά κάνω το προγραμμά μου και :bow-yellow: :character-oldtimer: δε δίνω και πολύ σημασία στα ξαφνικά ,να τα θεωρήσω ώση.Βλέπω οτι και οι χωρίς σκπ εχουν τέτοια ξαφνικά και μερες καλές και κακές. :greetings-waveyellow:

Καλημέρα.Σωστά αυτά που λες.Δυστηχώς όμως εγω προσωπικα πρεπει να κανω και δουλεις (πχ λαικη,ψωνια σ/μ αλλες υποερεωσεις) ασε δε που ειμαι 2 χρονια ανεργος λογω της ολης καταστασης που επικρατει (μνημονιο κλπ) και εχω αρχισει να κοιταω ξανα για δουλεια.Και ξερεις οταν <<χτυπαω>> την πορτα για δουλεια δεν λεω οτι πασχω απο σκπ....Γιατι απλα δεν θα βρεις δουλεια και θα εισπραξεις και μια λυπηση....
Αν ειχα εσοδα απο αλλου,αν ημουν δημοσιος υπαλληλος και αν ειχα και καποιον σπιτι να τρεχει για τα παντα τοτε δεν με ενοιαζε αν μπορω να...περπατησω 30ή40 -η 70 λεπτα...
Δυστηχως για μενα δηλαδη

:character-oldtimer:
 #90451  από eleni POL
 Πέμ Μάιος 23, 2013 9:13 am
Κώστα μη σε παίρνει το παράπονο!Σου υπενθύμισα οτι σε λάιτ καταστάσεις όπως εμείς υπάρχουν διαβαθμίσεις και είσαι σχετικά... καλά.
Και βέβαια πρέπει να βρείς δουλειά και δύο μάλιστα ,δηλ και μια για τον ελευθερο χρόνο σου .

Φυσικά δε θα πεις τίποτα για τη σκπ.Ειναι το μόνο ψέμα που επιτρέπω στον εαυτό μου,κάτι νευρολογικό απο τον αυχένα το πιο εύκολο μια δισκοκήλη(που υπάρχει κι αυτή).Δεν αφορά κανέναν τί σε κάνει και υποφέρεις.Ειναι προσωπικά δεδομένα κι αυτά.

Οσο για μένα εχω πολύ τρέξιμο.Τρία παιδιά και δική μου δουλειά που δε μπορεί να με βοηθήσει κανένας.που να βρώ χρόνο να περπατήσω, που να βρώ μισή ώρα να διαθέσω για βόλτα.Σου λέω μόνο οτι αυτή τη στιγμή εχει μια δροσιά στη παραλία και ενα τριπλό κύμα που δε θες να ξεκολλήσεις τα μάτια σου απο τη θάλασσα.100 μολις μέτρα με χωρίζουν .Δε μπορώ να φύγω απ το μαγαζί.
Σου λέω ,σας λέω να χαίρεστε τον χρόνο σας και να απολαμβάνεται και την ανεργία όσο αυτή επιμένει.Κάποιοι απο δώ ζούμε σκλαβωμένοι σε λογής λογής υποχρεώσεις. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #90454  από costas1968
 Πέμ Μάιος 23, 2013 10:29 am
eleni POL έγραψε:Κώστα μη σε παίρνει το παράπονο!Σου υπενθύμισα οτι σε λάιτ καταστάσεις όπως εμείς υπάρχουν διαβαθμίσεις και είσαι σχετικά... καλά.
Και βέβαια πρέπει να βρείς δουλειά και δύο μάλιστα ,δηλ και μια για τον ελευθερο χρόνο σου .

Φυσικά δε θα πεις τίποτα για τη σκπ.Ειναι το μόνο ψέμα που επιτρέπω στον εαυτό μου,κάτι νευρολογικό απο τον αυχένα το πιο εύκολο μια δισκοκήλη(που υπάρχει κι αυτή).Δεν αφορά κανέναν τί σε κάνει και υποφέρεις.Ειναι προσωπικά δεδομένα κι αυτά.

Οσο για μένα εχω πολύ τρέξιμο.Τρία παιδιά και δική μου δουλειά που δε μπορεί να με βοηθήσει κανένας.που να βρώ χρόνο να περπατήσω, που να βρώ μισή ώρα να διαθέσω για βόλτα.Σου λέω μόνο οτι αυτή τη στιγμή εχει μια δροσιά στη παραλία και ενα τριπλό κύμα που δε θες να ξεκολλήσεις τα μάτια σου απο τη θάλασσα.100 μολις μέτρα με χωρίζουν .Δε μπορώ να φύγω απ το μαγαζί.
Σου λέω ,σας λέω να χαίρεστε τον χρόνο σας και να απολαμβάνεται και την ανεργία όσο αυτή επιμένει.Κάποιοι απο δώ ζούμε σκλαβωμένοι σε λογής λογής υποχρεώσεις. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Μάλιστα.Το άκουσα και αυτο.Να απολαμβανω την ανεργια μου.......
Ενταξει θα την απολαμβανω οσο μπορω....
:text-thankyouyellow:
 #90458  από eleni POL
 Πέμ Μάιος 23, 2013 11:40 am
Κώστα

Χαλάρωσε λίγο!
Δε κάνεις τίποτα με το στρές.Απλώς κλειδώνεις τις αρθρώσεις και τους μυς σου και κλειδώνεσαι σε μια φυλακή.Εχουμε μια καταδίκη ,να μπαίνουμε και μόνοι μας εθελοντές ,δε πάει πολύ? :character-oldtimer:
 #90478  από Dimitris-56
 Πέμ Μάιος 23, 2013 10:29 pm
Κώστα χρόνια σου πολλά κοίταξε να κάννης πράγματα που θα σε ευχαριστούν
 #91590  από costas1968
 Πέμ Ιουν 13, 2013 12:43 pm
Τελικα απο την Δευτερα ξαναπηρα λιγη κορτιζονη MEDROL.16 MG ημερησιως για 7 ημερες.Ηδη ειμαι καλυτερα.δεν πονανε ποδια, πηγα λαικη εχθες και φορτωθηκα σαν ζωο,πηγα σουπερ μαρκετ και γενικα ειχα μια ανεση στις κινησεις.Ειναι το καλυτερο και το αποτελεσματικοτερο.

:banana-stoner:
 #91900  από Ευτυχία
 Τρί Ιουν 18, 2013 12:13 am
καλησπέρα, ελπίζω να είστε οσο καλύτερα μπορείτε ..
εμένα η τελευταία πιεστική κ έντονη ψυχολογικά περίοδος σε συνδυασμό με πολυ αλκοόλ που πιστεύω έπαιξε καταλυτικό ρόλο είχε σαν αποτελεσμα έντονη σπαστικότητα στο δεξί μου πόδι μαζί με πολλά άλλα που με είχαν ξεχάσει κ βαριέμαι να γράφω κ βαριέστε κ σεις να διαβάζετε........ κ που άρχισα να νιώθω καλύτερα ..κ εκει που πήγα να ηρεμήσω κ είπα θα τη γλιτώσω την ενδοφλέβια κ αυτή τη φορά...μου πέφτει καυτό νερό στο ιδιο πόδι.... :evil: ...................ο υπέρτατος πόνος.........με άκουσε ολη γειτονιά :sad-roulette: .......
γμτ......... τη τύχη μου γαμ%$^ :( ..........................................................
 #91911  από Κωνσταντίνα
 Τρί Ιουν 18, 2013 10:10 am
Ευτυχία έγραψε:καλησπέρα, ...............................................μου πέφτει καυτό νερό στο ιδιο πόδι.... :evil: ...................ο υπέρτατος πόνος.........με άκουσε ολη γειτονιά :sad-roulette: .......
γμτ......... τη τύχη μου γαμ%$^ :( ..........................................................
Ευτυχία μου σε νοιώθω επειδή πριν λίγες μέρες στην προσπάθειά μου να συγκρατήσω την κατσαρόλα με τα μακαρόνια που θέλανε σούρωμα
έβρασα στην κυριολεξία το χέρι μου.
Τέτοιους πόνους ούτε στις γέννες μου.
Λοιπόν υπάρχει μια κρέμα θεϊκή η οποία γράφεται στον ΕΠΟΠΠΥ.
SYLFIO cream 500gr. Έπειτα από τέτοιο έγκαυμα σήμερα είναι λες και δε συνέβει ποτέ.
Περαστικά σου :romance-caress: :romance-kisscheek:
 #91917  από Ευτυχία
 Τρί Ιουν 18, 2013 12:11 pm
προς το παρόν τη παλεύω με κηραλοιφή για εγκαύματα (συνταγή της προγιαγιάς) θα ψάξω όμως κ αυτή που λες , σε υπερ-ευχαριστώ :romance-kisscheek:
 #91923  από costas1968
 Τρί Ιουν 18, 2013 3:03 pm
Για τα εκαυματα απο βραστο νερο και αλλο καυτο αμεσως μολι συμβει βαλτε οδοντοκρεμα.Πιανει αμεσως!!!!
:character-oldtimer: