• Μεταπασχαλινή συνάντηση στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #89861  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Μάιος 12, 2013 10:57 pm
:greetings-waveyellow: Κι εγω !!!!!! Θα ερθω !!!!! Ακομα και ως...ζομπι !!!!!!! :angry-fire: Δεν θα με παρεξηγησετε , ετσι ??????? :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #89862  από sofia13
 Κυρ Μάιος 12, 2013 11:05 pm
Τι λές Αννούλα; Τι;
Πάς καθόλου καλά βρέ;
Ξέρεις ότι απ΄τού διαόλου τη μάνα έρχομαι πάλι να σας δώ ! Καί αναρωτιέσαι;..........
Αχ, πόσο χαίρομαι που θα σας δώ όλους αυτή τη φορά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:romance-kisscheek:
 #89865  από Κώστας
 Δευ Μάιος 13, 2013 12:08 am
Εγώ θα σε παρεξηγήσω που αναρωτήθηκες αν θα σε παρεξηγήσουμε!
 #89879  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μάιος 13, 2013 10:22 am
:evil:
Κώστας έγραψε:Εγώ θα σε παρεξηγήσω που αναρωτήθηκες αν θα σε παρεξηγήσουμε!
:happy-smileyinthebox: Βεεεεεβαια !!!!!! Γιατι μπορει να κανω αποτομες κινησεις και να σπασω..............ΕΦΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ και ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ........ :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Ρεζιλι θα γινουμε στο Mall ....θα μας βαλουν σε μαυρη λιστα .......!!!!!!!!! :laughing-rolling: Αχχχχχχχ.......!!!!!!! Παντως, αποψε , μετα απο πολυυυυυυυυυ καιρο ο ...... :evil: με αφησε να κοιμηθω ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ........!!!!!!!! Το πρωι πονεσα , αλλα δεν πειραζει !!!!!! Αρκει που κοιμηθηκα σαν ανθρωπος....... :happy-bouncymulticolor:
 #89924  από ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
 Δευ Μάιος 13, 2013 10:51 pm
Γιάννη και φίλοι,
σκεφτόμουν αν ένα άλλο μέρος πιο ανοιχτό και φυσικό θα ήταν καλή πρόταση αντι του mall.
Ο κήπος του αρχαιολογικού μουσείου για παράδειγμα.
Δεν υπάρχει parking βέβαια αλλά όσες φορές πήγα Κυριακή πρωί πάντα έβρισκα μέρος να παρκάρω.
Εσείς που ξέρετε τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του καθενός αξιολογείστε το.
 #89953  από Γιάννης
 Τρί Μάιος 14, 2013 10:16 am
Καλά είναι στο μουσείο, βέβαια έχω χρόνια να πάω και σε πρώτη φάση τα δύο θέματα που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι για να είμαστε σίγουροι για πάρκινγκ πρέπει να πάμε νωρίτερα (κατά τις 10) και επίσης δεν έχουμε εικόνα προσβασιμότητας του WC.
Θα έλεγα να μείνουμε αυτή τη φορά στην πεπατημένη και στην επόμενη συνάντηση να το ψάξουμε και βλέπουμε.
Να σου πω γιατί είμαι επιφυλακτικός, ξέρω μια από τις καλύτερες από άποψη φυσικού περιβάλοντος καφετέριες στην αθήνα ΑΛΛΑ η πρόσβαση στην τουαλέτα περιλαμβάνει καμιά τριανταριά σκαλιά, κάτι που αυτομάτως την καθιστά απαγορευτική για κάποιους από εμάς. Η ειρωνεία είναι ότι έχει πολλούς ηλικιωμένους πελάτες και βρίσκεται σε φραγκάτη περιοχή.
 #89961  από Κώστας
 Τρί Μάιος 14, 2013 11:37 am
gourme burger Kitchen.jpg
gourme burger Kitchen.jpg (56.46 KiB) Προβλήθηκε 489 φορές
 #89963  από Γιάννης
 Τρί Μάιος 14, 2013 11:55 am
H μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που εκπέμπει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι έχεις συντελέσει κι΄ εσύ σ΄ αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την Τρί Μάιος 14, 2013 1:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #89975  από Κώστας
 Τρί Μάιος 14, 2013 1:08 pm
Πολύυυυυ καλό!
Η απόλυτη μεταφορά σε εικόνα!
Έχω αρχίσει ήδη να ψάχνω για καινούργια υπογραφή!
 #89976  από Κώστας
 Τρί Μάιος 14, 2013 1:18 pm
Την άλλαξα!
Χρησιμοποιώ τα λόγια μιας φίλης, που ξέρω ότι δεν θα παρεξηγηθεί
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17