GTi έγραψε:Το ότι έχω ένα πρόβλημα και δεν υπάρχει λύση, δεν μου φταίει ένας ολόκληρος κλάδος. Πόσο μάλλον να τον καταδικάσω σε θάνατο?
Η ειδικότητα της νευρολογίας, δε θεραπεύει τίποτα. Τουναντίον, ευτυχώς όχι όλοι, οι περισσότεροι όμως, παρουσιάζουν την ιντερφερόνη και τα λοιπά φάρμακα σαν πανάκεια και κάποιοι, σαν ένα φάρμακο, που αν δεν το πάρεις, θα μείνεις ανάπηρος.
Ακριβώς επειδή πολλοί, πήραν κάθε λογής φάρμακα, φοβούμενοι μη συμβεί αυτό, αλλά εντούτοις η ασθένεια τους δημιούργησε από μικρά έως μεγάλα κινητικά προβλήματα, δείχνει, εκτός των πολλών ερευνών που το αποδεικνύουν, ότι τα φάρμακα δεν παίζουν κανένα ρόλο στην πορεία του καθενός μας.
Αυτοί λοιπόν οι νευρολόγοι, οι οποίοι αφειδώς συνταγογραφούσαν τα φάρμακα και τάζαν λαγούς με πετραχείλια, ενώ ξέρουν ότι όχι μόνο δεν απεδείχθη τίποτα, αλλά κάποια φάρμακα (πχ tysabri), έχουν επιφέρει θανάτους και τεράστια χειροτέρευση, τι τους αξίζει?
Μη ξεχνάμε ότι με την άγνοια για την σκπ και με τα πειράματά τους, καταστρέφουν ζωές.
130 χρόνια της ασθένειας, δεν έχουν καταφέρει να αποδείξουν αυτά που παρουσιάζουν με βεβαιότητα στους ασθενείς τους.
Οι ασθενείς αυτοί αλλά και οι μελλοντικοί ανάπηροι (λίγο ή πολύ), τι πρέπει να κάνουν?
Τι πρέπει να γίνει με τους γιατρούς, οι οποίοι τροφοδοτούν τις φαρμακευτικές εταιρείες με δις, αδιαφορώντας για τις αλλαγές που παρουσιάζονται στα επιστημονικά δρώμενα?
GTi έγραψε:Πιστεύω ότι σύντομα θα βρούμε φως στο τουνελ μας και θα είμαστε η γενιά των ασθενών που πραγματικά θα δουν να βελτιώνονται τα πράγματα. Αυτό το γράφω γιατί είμαι φύση αισιόδοξος.
Πολύ καλά κάνεις και είσαι αισιόδοξος και σου εύχομαι ολόψυχα να παραμείνεις ακμαιότατος χωρίς κανένα πρόβλημα.
Σου ξαναλέω όμως: 130 χρόνια υπάρχει η σκπ και η νευρολογική κοινότητα, το μόνο που κατάφερε, είναι να συνταγογραφεί αναπόδεικτα φάρμακα με αναπόδεικτο αποτέλεσμα βασισμένα σε μία αναπόδεικτη θεωρία (αυτοάνοσο μοντέλο).
Το να έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς τους γιατρούς, είναι σαν να έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση ότι θέλουν απλά το καλό μας