• Καλησπέρα σε όλους!

• Ολιστική προσέγγιση και εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων για την σκλήρυνση κατά πλάκας.
Ολιστική προσέγγιση και εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων για την σκλήρυνση κατά πλάκας.
 #88977  από GTi
 Κυρ Απρ 21, 2013 10:59 pm
The End

...until next "flash"
 #88978  από ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
 Δευ Απρ 22, 2013 2:45 am
GTi έγραψε:"ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ" αρχίζεις, άθελα σου και μου δίνεις προοπτικές ευχάριστου προβληματισμού με κάθε post που κάνεις. :greetings-waveyellow:

Πόσα χρόνια ασθενείς?
9 χρόνια

Σε γενικές γραμμές τι "αγωγή" ακολουθείς?
Δεν με παρακολουθείς μου φαίνεται. Κάνω ομοιοπαθητική, προσέχω τη διατροφή μου και άσκηση. Και πάνω απ' όλα πείσμα και αισιοδοξία.

Έχεις κινητικές δυσκολίες?
Ναι, έχω κάποιες

Η τελική απόφαση για το τι θα κάνεις ανήκει αποκλειστικά σε 'σένα ή εννίοτε ακούς και τον γιατρό σου?
Σε μένα ανήκει η επιλογή γιατρού και ιατρικής. Από κει και πέρα παίρνω τα φυτικά χαπάκια που μου συνταγογραφεί και βοηθώ εγώ στο μεγαλύτερο μέρος τον εαυτό μου.
 #88979  από ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
 Δευ Απρ 22, 2013 3:22 am
billios έγραψε:Ενταξει,κι εγω περιμενα 2,5 μηνες να μου περασει η υποτροπη,δεν περασε και με ειχε παρει ο βελζεβουλης.Δεν σου λεω πως πρεπει να παρεις κορτιζονη σε οποια υποτροπη σωνει και ντε,η κορτιζονη το μονο που θα κανει ειναι να συντομευσει τον χρονο,οτι ειναι να μεινει θα μεινει,αν και για να ειμαι ειληκρινης δεν γνωριζω καποια μελετη που να το αποδεικνυει αυτο...
Εγώ με τις μελέτες είμαι πολύ επιφυλακτική και δεν πολυασχολούμαι δεδομένου ότι γίνονται από ανθρώπους που είναι μέσα στη μπίζνα των φαρμάκων. (είχα παραθέσει κι ένα σαιτ για τις ιντερφερόνες και το μύθο με τις μελέτες) Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει και καμία επίσημη σοβαρή μελέτη που να δείχνει αποδεδειγμένη μείωση ή εμόδιση της αναπηρίας λόγω φαρμακοληψίας. Επίσης η πιο έγκυρη μελέτη είναι η εμπειρία του καθενός. Ξέρω δυστυχώς πολλούς ανθρώπους σε αγωγή που δεν πάνε καλά.
Λεω μονο πως ο ρολος της ειναι ανοσοκατασταλτικος,αυτη η δραση της ειναι που απαληνει-εξαφανιζει το συμτωμα αμεσα,προφανως ο οργανισμος θα κανει την ιδια δουλεια σε περισσοτερο χρονο.Με ποια διεργασια ομως? Στις πρηγούμενες αναρτήσεις περιγράφεται η διαδικασία της αντιμετώπισης της φλεγμονής από τον οργανισμό Αν εγω τον τα'ι'ζω 'ντοπα' θα ανταπεξελθει στην αναρωση της φλεγμονης η' θα συνεχισει να δινει πολεμοφοδια στα κυτταρα και η ωση θα μου αλλαζει τη προκα?
Αν η ενίσχυση του ανοσοποιητικού σήμαινε καταστροφή της μυελίνης τότε δεν θα μας είχε μείνει γραμμάριο. Δεν θα ζούσαμε χωρίς ανοσοποιητικό, είναι πολύτιμο, το χρειαζόμαστε. Επειδή όμως καταλαβαίνω την απορία σου (ενισχύουμε αυτό που μας επιτίθεται) θα επανακάμψω με περισσότερες πληροφορίες.
Το τι θα κανω αφου θα εχει συνελθει ο οργανισμος απο την ωση,αν θα τον θωρακισω οπως μπορω για να αποφυγω να μου ξανασυμβει ισως ειναι ενα αλλο κεφαλαιο.
Πάντως, Billio, αυτό που εγώ βλέπω στον εαυτό μου είναι ότι όσο πιο θετική είμαι τόσο καλύτερα πάω. Υπάρχουν μέρες που με πιάνει φόβος να πάω να πετάξω ακόμα και τα σκουπίδια γιατί δεν αντέχω να νιώθω τα πόδια μου βαριά και ασυντόνιστα. Όσο φοβάμαι και δεν κινούμαι τοσο χειρότερα γίνονται. Πίεσα λοιπόν τον εαυτό μου το Σάββατο να βγω, να κοινωνικοποιηθώ, να γελάσω, να ξεχάσω την κοπελιά και ήμουν καλύτερα. Την επόμενη δε ημέρα, Κυριακή, δεν το πίστευα! Επί δύο ώρες δεν εβαλα κ@λο κάτω με ελάχιστα διαλλείματα. Τι βόλτες, τι ασκήσεις στα όργανα του δήμου και μετά από όλα αυτά ακόμα πιο ακμαία. Γι αυτό σου λεώ ΡΙΞΤΟ ΕΞΩ!!!
 #89007  από billios
 Δευ Απρ 22, 2013 7:30 pm
Ωραιο tip,θα προσπαθησω να το θυμαμαι :)
Αν βρεις κατι ανοιξε καινουργιο θεμα,ολες πληροφοριες ειναι ευπροσδεκτες.Του εχουμε τσακισει το θεμα του ανθρωπου.
 #89012  από GTi
 Δευ Απρ 22, 2013 10:11 pm
billios έγραψε:...Του εχουμε τσακισει το θεμα του ανθρωπου.
Kάθε άλλο, του έχετε δώσει αξία με τις πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας. Σας ευχαριστώ προσωπικά και τους δύο!
 #89563  από fillcinefil
 Δευ Μάιος 06, 2013 9:02 pm
GTi έγραψε:Πάει και η σημερινή δόση, αύριο και μεθαύριο... Παραδόξως σήμερα τα γόνατά μου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά νιώθω σαφώς πιό εξαντλημένος συνολικά-κουρασμένος... Βέβαια, η χαζομάρα μου είναι ότι δουλεύω ταυτόχρονα και σίγουρα παίζει κι αυτό το ρόλο του. Καλό βραδυ σε όλους!

φίλε GTI (sory δεν έχω συγκρατήσει το όνομά σου, άν το έχεις δώσει).
Μιά μικρή βοήθεια. Πώς μπαίνει το βίντεο μέσα στο παράθυρο; :text-thankyouyellow:
 #89567  από Diablo
 Δευ Μάιος 06, 2013 10:20 pm
Κράτα γεράαααααααααααα Κίμωνα!!! :obscene-drinkingchug:
fillcinefil έγραψε:...Μιά μικρή βοήθεια. Πώς μπαίνει το βίντεο μέσα στο παράθυρο; :text-thankyouyellow:
fillcinefil δε σε πειραζει να σου απαντήσω εγώ αντί του Κίμωνα (GTi) ε;

Πας στο youtube πατάς αποστολή στο video που θέλεις και σου βγάζει σε ενα παραθυράκι το παρακάτω:
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://youtu.be/bRdo7WXTVoM
από όλο αυτό επιλέγεις και κάνεις copy όλα μετά την / δλδ το παρακάτω
bRdo7WXTVoΜ
Μετά έρχεσαι εδώ και σε νέο post πατάς το κουμπι youtube και ενδιάμεσα κάνεις paste και βγαίνει αυτο:
[youtube]bRdo7WXTVoM[/youtube]
Το αποτέλεσμα είναι φυσικά αυτό!

#89569  από sofia13
 Δευ Μάιος 06, 2013 11:03 pm
Diablo, υπόροχο κομμάτι !!!
Και πολύ χρήσιμες οδηγίες ! Θα προσπαθήσω κι΄εγώ να τις ακολουθήσω, :text-thankyouyellow:
 #89570  από GTi
 Δευ Μάιος 06, 2013 11:11 pm
...αν δεν τα μάθατε: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδέρφια :obscene-drinkingchug:
 #89577  από fillcinefil
 Τρί Μάιος 07, 2013 4:29 am
fillcinefil έγραψε:...Μιά μικρή βοήθεια. Πώς μπαίνει το βίντεο μέσα στο παράθυρο; :text-thankyouyellow:
[/quote]
fillcinefil δε σε πειραζει να σου απαντήσω εγώ αντί του Κίμωνα (GTi) ε;

:text-thankyouyellow: αλλά βάλτε ένα όνομα και ας είναι και ψευδόνυμο, και εγώ κάτι τέτοιο έχω στην υπογραφή μου.
Δεν μπορώ να πώ ευχαριστώ
.

κατά τ'άλλα επιδεκτικός μαθήσεως ε.

:text-thankyouyellow: MASTER (σε ξενέρωσα; αλλά τον ακατονόμαστο δεν τον λέω (ούτε οι stones δεν το λένε).