• Καινούρια στο φόρουμ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #87640  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 19, 2013 8:56 pm
soulla έγραψε:να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να προχωράς,να το κρατάς χεράκι χεράκι στα εύκολα και όμορφα.. στα υπόλοιπα ξέρει εκείνο και θα σου δείξει τόση αγάπη και άλλη τόση δύναμη :romance-kisscheek:
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Ακου τη Soulla μας !!! Καλα σου λεει !!!! Οταν διαγνωστηκα, η κορη μου ηταν τεσσαρων χρονων . Ξεπερασα το σοκ και προσπαθησα να σταθω στα ποδια μου , για χαρη της και για χαρη του αντρα μου . Κρατουσα το χερακι της και πηγαιναμε βολτες ...μεγαλες βολτες....!!! Της ελεγα , παντα, ποσο πολυ μου αρεσει να κραταω αυτο το χερακι και να ...περπαταω...να περπαταω..να περπαταω........ωρες..........!!!!!!!! Η αγαπη των παιδιων μας ειναι το καλυτερο στηριγμα για μας ..... :romance-heartsthree: Κι αν , μερικες φορες, δυσκολευομαστε , τα παιδια δειχνουν μεγαλη κατανοηση .... :romance-heartsthree:
 #87642  από soulla
 Τρί Μαρ 19, 2013 9:17 pm
ΝΑ ΑΚΟΥς ΤΗΝ ΑΝΝΑ...ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕς ΤΙς ΔΥΣΚΟΛΙΕς ΤΟΥ Ο ΔΡΟΜΟς ΑΥΤΟς ΑΠΙΣΤΕΥΤΕς ΟΜΟΡΦΙΕς :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #87645  από Giot
 Τρί Μαρ 19, 2013 9:49 pm
Ξέρετε ότι μέχρι πριν μερικά χρόνια έλεγαν σε ασθενείς με ΣΚΠ να μην κάνουν παιδιά; Ακόμα και σήμερα υπάρχει άγνοια από τους γιατρούς, δηλ. δεν μου είπε κανείς να μην κάνω παιδί αλλά υπήρχε μια αμηχανία από γυναικολόγους και όχι μόνο. Ασε που πρόσφατα διάβασα σε κάποια πτυχιακή με θέμα την ΣΚΠ ότι οι γυναίκες με ΣΚΠ δεν πρέπει να θηλάζουν γιατί κάνουν κακό στον εαυτό τους και στο παιδί(!)... Νομίζω ότι σε διάφορα ζητήματα που μας αφορούν πρέπει να ψάχνουμε να βρούμε απαντήσεις και μόνοι μας και να μοιραζόμαστε τα συμπεράσματά μας. Ευχαριστώ τους συνάδελφους γονείς με τα μεγαλύτερα παιδάκια για τις συμβουλές, είναι πολύ ωραίο που μιλάτε με αυτό τον τρόπο για τα παιδιά σας.
Κάπου εδώ σας καληνυχτίζω, καλή ξεκούραση σε όλους.
 #87646  από billios
 Τρί Μαρ 19, 2013 10:26 pm
Αρπαξε τη καθε στιγμη του παιδιου σου και πολεμα οτι ερθει,αν ερθει.
 #87655  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 19, 2013 11:41 pm
:scared-eek: Ελεγαν στις γυναικες με σκπ , να μην κανουν παιδια , επειδη φοβουνται για υποτροπη τον καιρο της λοχειας !!!!Κι εμενα, προσπαθησαν να με αποτρεψουν απο το να κανω δευτερο παιδι!!!! Κι εμενα μου εχουν πει οτι αν ειχα κανει κι αλλα παιδια , θα ημουν σε χειροτερη κατασταση !!! Ας μην ειχα τα οικονομικα εμποδια και θα τους ελεγα εγω !!!!! Θα γεννουσα αλλες τρεις κορες !!!!!!!!!! :romance-heartsthree:Οσο για το θηλασμο , τι να πω ? Ξερω οτι,γενικα, κανει ΠΟΛΥ καλο ΚΑΙ στο παιδι ΚΑΙ στη μητερα !!!! Γιατι θα μπορουσε να βλαψει στην περιπτωση της σκπ ?????????????
 #87659  από ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
 Τετ Μαρ 20, 2013 2:26 am
Giot,
Αυτο που διαβαζω ειναι καταπληκτικο. Πας παρα πολυ καλα. Η κοπωση δεν ειναι τιποτα οταν εχεις τοσο ισχυρο κινητρο. Μην τη βαζεις καθολου στο μυαλο σου.
Απολαυσε τις μοναδικες στιγμες με το παιδακι σου και ολα θα πανε τελεια!!
Μπραβο!! Τετοια θελω να ακουω! Προχωραμε μπροστα!! Μπραβο Giot!!