• Καινούρια στο φόρουμ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #87627  από Giot
 Τρί Μαρ 19, 2013 5:05 pm
Καλησπέρα είμαι καινούρια στο φόρουμ, το παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό. Διαγνώστηκα με ΣΚΠ τον Ιούνιο του 2009 μετά από επεισόδειο με οπτική νευρίτιδα. Από τότε δεν είχα άλλη ώση με την τυπική έννοια του όρου αλλά παρατηρώ μια σταδιακή χειροτέρευση. Αυτό που κυρίως με ενοχλεί είναι η κόπωση το τελευταίο διάστημα. Πήρα αγωγή με Copaxon για ένα εξάμηνο στην αρχή, το διέκοψα για να κάνουμε προσπάθειες για παιδάκι και τώρα είμαι τρία χρόνια χωρίς αγωγή και προβληματίζομαι αν θα συνεχίσω... Εύχομαι σε όλους και όλες γρήγορες αναρρώσεις από κάθε ώση, ταλαιπωρία, ενόχληση και ας συνεχίσουμε όλοι με κουράγιο και δύναμη.
 #87628  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 19, 2013 5:18 pm
Giot έγραψε:Καλησπέρα είμαι καινούρια στο φόρουμ, το παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό. Διαγνώστηκα με ΣΚΠ τον Ιούνιο του 2009 μετά από επεισόδειο με οπτική νευρίτιδα. Από τότε δεν είχα άλλη ώση με την τυπική έννοια του όρου αλλά παρατηρώ μια σταδιακή χειροτέρευση. Αυτό που κυρίως με ενοχλεί είναι η κόπωση το τελευταίο διάστημα. Πήρα αγωγή με Copaxon για ένα εξάμηνο στην αρχή, το διέκοψα για να κάνουμε προσπάθειες για παιδάκι και τώρα είμαι τρία χρόνια χωρίς αγωγή και προβληματίζομαι αν θα συνεχίσω... Εύχομαι σε όλους και όλες γρήγορες αναρρώσεις από κάθε ώση, ταλαιπωρία, ενόχληση και ας συνεχίσουμε όλοι με κουράγιο και δύναμη.
:text-welcomewave: Ευχομαι να εχεις ΔΥΝΑΜΗ σε ο.τι κανεις !!!!!!!! Το :romance-hearteyes: παιδακι .....ηρθε ???????
 #87629  από Giot
 Τρί Μαρ 19, 2013 5:43 pm
Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου. Σου εύχομαι κι εσένα το ίδιο. Ναι έχω έναν γιο 10 μηνών.
 #87630  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 19, 2013 5:54 pm
Giot έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου. Σου εύχομαι κι εσένα το ίδιο. Ναι έχω έναν γιο 10 μηνών.
:romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: Αυτα τα λενε πρωτα-πρωτα !!!!!! Να τον χαιρεσαι τον λεβεντη σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :romance-hearteyes: Δωσε του πολλα φιλακια :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #87631  από Giot
 Τρί Μαρ 19, 2013 6:07 pm
Ευχαριστώ, είσαι πολύ θετικός άνθρωπος. Η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά φοβάμαι -λόγω της κόπωσης- αν θα ανταπεξέλθω γιατί ο μικρούλης είναι μες την ενέργεια, μπουσουλάει και πάει να περπατήσει κι εγώ μερικές μέρες είμαι...
Εν πάσει περιπτώσει αυτό που ήθελα να προσθέσω είναι ότι η κοινότητα με βοηθά πολύ με την συζήτηση. Από την πρώτη στιγμή που ανακάλυψα την ΣΚΠ μιλώντας με άλλους συνασθενείς έμαθα πολύ περισσότερα απ' ότι από τους γιατρούς. Χώρια που σε καταλαβαίνουν και καλύτερα.
 #87632  από chako
 Τρί Μαρ 19, 2013 6:33 pm
Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι αρνητικά και να χαίρεσαι κάθε στιγμή με την οικογένειά σου.
Οταν έμαθα τι μου συμβαίνει,έλεγα μέσα μου ότι βίαστηκα να κάνω οικογένεια(ισως ότι δεν θα ήταν σωστο),η κορούλα μου τότε ήταν 6 μηνών.Σήμερα μπορώ να σου πώ,ότι την μεγαλύτερη ψυχολογική δύναμη θα την αντλείς απο εκεί (εαν είσαι σα και μένα και δεν "γουστάρεις" να το πολυσυζητάς το θέμα)
Να είσαι πάντα καλά εσύ και η οικογένεια σου...
 #87633  από sofia13
 Τρί Μαρ 19, 2013 6:41 pm
Gιοτ. Tη χαρά της ζωής έχεις στο σπίτι σου κορίτσι μου.
Απόλαυσε τις στιγμές με το παιδί σου χωρίς δύσκολες σκέψεις.
Δεν χρειάζονται. Να το χαίρεσαι το λεβεντάκι σου και να είσαι πάντα καλά γαι να απολαμβάνεις
τις στιγμές μαζί του!
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :greetings-waveyellow:
 #87634  από soulla
 Τρί Μαρ 19, 2013 6:48 pm
να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να προχωράς,να το κρατάς χεράκι χεράκι στα εύκολα και όμορφα.. στα υπόλοιπα ξέρει εκείνο και θα σου δείξει τόση αγάπη και άλλη τόση δύναμη :romance-kisscheek:
 #87636  από Giot
 Τρί Μαρ 19, 2013 7:27 pm
Σας ευχαριστώ όλους. Ναι, έτσι είναι. Είναι ο λόγος που χαμογελάμε στο σπίτι και όχι μόνο. Οταν βγαίνουμε βόλτα, όταν πάμε σε φίλους, σε συγγενείς, διαπιστώνω πόσο ανάγκη έχουμε όλοι σήμερα από τα χαμόγελα των παιδιών. Είναι και η εποχή μας δύσκολη.
Συγγνώμη εάν φάνηκα λίγο απαισιόδοξη...
 #87638  από Dimitris-56
 Τρί Μαρ 19, 2013 7:58 pm
Καλησπέρα και να είσαι πάντα δυνατή αντλώντας δύναμη από τον γιο σου και
μην φοβάσαι τίποτα .