Βρε... βρε... μαζεύτηκε κόσμος στο καφενείο μας και χαίρομαι πάρα πολύ
Καλημερίζω σας και φτιάχνω ένα φραπέ στα γρήγορα για να κάτσω...
Αορατε θαυμάσιες οι πολυθρόνες σου... αλλά σε καμία περιπτωση δε βολεύουν τη μεσούλα μου

γενικά η μεσούλα μου δε βολεύεται πουθενά

σήμερα έκανα την τρίτη φυσικοθεραπεία και συνεχίζω... πού θα πάει... θα περάσει...
Και τώρα θα σας πω για τη σημερινή απίστευτη, εξουθενωτική, απαράδεκτη και όλα τα σχετικά ταλαιπωρία μου!!! Ξεκινάω το πρωί να πάω στο μετρό για να πάω στο φυσικοθεραπευτή... ευτυχώς που με πηγαίνουν 2 φιλενάδες μου

σήμερα μπορούσε μόνο η μία... οκ!!! δίνουμε ραντεβού στο ασανσέρ του μετρό... το οποίο δε λειτουργούσε

και στα Σεπόλια το μετρό δεν έχει κυλιόμενες κατάβασης

Πώς κατεβαίνουμε λοιπόν; χα!!! με τα πόδια από τις σκάλες

ΤΟ γέλιο... στράτα στρατούλα

μέχρι να φτάσουμε κάτω είχα γίνει κουρέλι

και μόλις φτάνουμε στο τελευταίο σκαλί... τσουπ!!! βγαίνανε άνθρωποι από το ασανσέρ

Το πώς κατάφερα τελικά κι έφτασα στον προορισμό... ένας θεός το ξέρει, κι αυτός αμφιβάλλω
Αν ήμουνα περισσότερο της τεχνολογίας θα έψαχνα και ίσως έβρισκα τη σκηνή από την ταινία με το Χορν και την Κοντού... αυτή που ο Χορν πούλησε την ψυχή του στο διάβολο για να γίνει νέος... αχ!!! σας είπα όλο το στόρυ και δε θυμάμαι τον τίτλο

Τη θυμάστε; που ο γέρος πήγε να ζητήσει το χέρι της Κοντού; και πήγαινε κούτσαυλος αυτός μπροστά και τον έσπρωχναν μάνα και κόρη; Αυτή λοιπόν η σκηνή ανάποδα
Και τώρα είμαι αραχτή και light

και προσπαθώ να συνέλθω

όχι από τη μέση... από τις παρενέργειες της σκπ!!! οπότε πάρτε καρεκλίτσες, Aorate προσπάθησε λίγο ακόμα... ίσως βρεις και για την περίπτωσή μου κάτι
Όσο για την Καραγεωργίου και το Tysabri δεν ξέρω να σου απαντήσω

Η δικιά μου νευρολόγος πάντως είναι αντίθετη ως προς τη χρήση του Tysabri κι επειδή συμφωνώ κι εγώ μαζί της, απλά δεν ξέρω...
Λοιπόν καλή συνέχεια, καλή ξεκούραση, καλό μεσημέρι κι όλα καλά!!!
Υ.Γ. επειδή ενόσω έγραφα, έγραφε κι ο Aoratos (ούτε συτή η πολυθρόνα μου κάνει...

) θέλω κι εγώ αβατάρ

δεν έχω κανένα... πώς θα αποκτήσω; please!!!