• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8755  από elena
 Παρ Σεπ 18, 2009 9:43 am
Καλημέρα σας!!!
ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!τα μικροπροβληματάκια τα ξεπερνάμε ,τα μεγάλα είναι τα δύσκολα...
οπότε ηρεμήστε ,χαλαρώστε και λύση θα βρεθεί!!!

Μιμίκα τι έγινε τελικά στην επίσκεψή σου στον γιατρό?είναι όλα καλά?

Υ.Γ ήθελα να ήξερα ,ποιά πείραξε τον aorato και δεν μας γράφει...
ο Αλέξανδρος ότι ήθελε πάλι διακοπές ,μας το έλεγε γιατί θα την <κοπάναγε >πάλι...

φιλιά σε όλους
elena trikolore :D
 #8756  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Σεπ 18, 2009 10:51 am
Καλημέρα για να μην φωνάζει η tricolore
Μπήκα στη σελίδα έτσι . Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει η για πολύ καιρό αποχή του αόρατου . Α και κάτι τελευταίο , η θεραπεία με THYSABRI διαβάζω εδώ ότι είναι για δύο χρόνια . Μπορεί κανείς να εξηγήσει γιατί η Καραγεωργίου μου είπε ότι αν και έχω κάνει δύο χρόνια θα την συνεχίσω μέχρι να βγουν τα χάπια ;
 #8759  από elena
 Παρ Σεπ 18, 2009 11:37 am
Μπράβο Γεώργιε!!! έτοιμη ήμουν να βάλω τις φωνές :D :D
τώρα για αυτό που ρωτάς δεν έχω ιδέα...γιατί δεν ρώταγες την ίδια την Καραγεωργίου?
εγώ πάντως τον γιατρό μου δεν τον είδα θετικό στο να μου δώσει τα χάπια όταν και αν τελικά βγούν!!!
μήπως σου το είπε γιατί τα περιμένουν σύντομα ?

Υ.Γ o aoratos
1.έχει προβλήματα με την ουρά του.. :(
2.έχει πολύ δουλειά...
3.τελικά ....μας βαρέθηκε :?
4.δεν ξέρει τι να γράψει...
5.χάλασε ο υπολογιστής...
6.είναι στεναχωρημένος...
7.έχει άδεια και έφυγε...διακοπές
8.δεν σκέφτομαι κάτι άλλο :D

εμένα θα με βοηθήσει κανείς που θέλω να αλλάξω αβατάρ και δεν μπορώ?δυό μέρες προσπαθώ!!!

και Γιώργο δεν είναι σκέτο trikolore...είναι elena trikolore...όπως λέμε κλαούντια Καρντινάλε...βοσνία ερζεγοβίνη...κτλ :D :D :D

καλημέρα
elena trikolore :D
 #8760  από aoratos
 Παρ Σεπ 18, 2009 11:44 am
Την καλημέρα μου σε μικρούς και μεγάλους. :lol:
elena έγραψε:Υ.Γ ήθελα να ήξερα ,ποιά πείραξε τον aorato και δεν μας γράφει...
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει η για πολύ καιρό αποχή του αόρατου .
Σας χαιρέτησα, δεν σας χαιρέτησα, χαίρεται τι κάνετε καλά ευχαριστώ! :lol:
Σιγά μην σας έλειψα κιόλας. :lol: :P
Δεν με πείραξε καμία Έλενα αλλά το κακό ήταν ότι δεν με πείραξες !! :P

Ελπίζω να είστε καλά όλοι και να προσέχετε τους εαυτούς σας.
Γιούλη Κ. έγραψε:Αλήθεια Aorate μήπως έχεις κάποια πατέντα πρόχειρη για πολυθρονοκαρεκλοκαναπεκρέββατο; έλα κάνε κάτι... ξέρεις εσύ απ' αυτά!!!
Έχω κάτι πατέντες Γιούλη αλλά δεν σου κάνουν σίγουρα. Συγκεκριμένα οι πατέντες μου είναι καναπέδες ειδικά διαμορφωμένοι για πεθερές... :lol:
Για ρίξε μια ματιά.
ΕικόναΕικόναΕικόνα
 #8761  από elena
 Παρ Σεπ 18, 2009 11:54 am
Καλημέρα aorate!!!
και αφού δεν σε πείραξε κανείς γιατί δεν μας γράφεις ,παρακαλώ?
άντρες...άντρες...τσ..τσ...τσ...τσ...!!!
σπαζοκεφαλιά είσαστε!!! :D :D
τουλάχιστον οι γυναίκες ξέρουμε γιατί δεν γράφουμε ...όταν δεν γράφουμε...ή τα νεύρα μας θα έχουμε ή τα ψυχοπλακωματικά μας ή θα έχουμε τσακωθεί με κάποιον....πράγματα αυτονόητα δηλαδή!!!

η Γιούλη θα τρελαθεί από την χαρά της ,όταν δει τους καναπέδες που της βρήκες....
ότι πρέπει για να φτιάξει η μέση!!!

elena trikolore
 #8762  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Σεπ 18, 2009 12:15 pm
κΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΠΆΛΙ
γράφω συγκλονισμένος από τις φωτογραφίες του αόρατου που τελικά δεν ήταν απών αλλά μόνο προσωρινά απουσίαζε . Με έχουν πιάσει τα καλά μου σήμερα και ζητάω για μια ακόμη φορά συγνώμη από την elena tricolore .Μου είναι λίγο δύσκολο να ρωτήσω την Καραγεωργίου γιατί πολύ απλά φοβάμαι την απάντηση που θα μου δώσει.
 #8766  από mary_d_ath
 Παρ Σεπ 18, 2009 12:46 pm
Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Ο πρώτος καναπές-πατέντα του aoratou είναι πιο καλός από τον 2ο, στο 2ο θα πρέπει να σφουγγαρίζεις μετά, αφήστε που θα βρωμάει και αυγουλίλα μετά το σπάσιμο τόσων αυγών!!
Πάντως, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παραγγείλω κι εγώ έναν κακτοκαναπέ για να πρασινίσει και λίγο το ντεκόρ!! Μετά θα καλέσω τον αδερφό μου για καφέ για να δοκιμάσει και να μου πει πόσο άνετος είναι!! :lol:
Γεώργιε, ρώτα την Καραγεωργίου και μη φοβάσαι... Για την υγεία σου πρόκειται...
Maria 77, περαστικά σου!!

Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #8767  από aoratos
 Παρ Σεπ 18, 2009 1:17 pm
Μαύρο φίδι που τον έφαγε τον αδερφό σου mary_d_ath! :lol:
Εικόνα
elena έγραψε:άντρες...άντρες...τσ..τσ...τσ...τσ...!!!
σπαζοκεφαλιά είσαστε!!! :D :D
τουλάχιστον οι γυναίκες ξέρουμε γιατί δεν γράφουμε ...όταν δεν γράφουμε...ή τα νεύρα μας θα έχουμε ή τα ψυχοπλακωματικά μας ή θα έχουμε τσακωθεί με κάποιον....πράγματα αυτονόητα δηλαδή!!!
elena έγραψε:Υ.Γ o aoratos
1.έχει προβλήματα με την ουρά του.. :(
2.έχει πολύ δουλειά...
3.τελικά ....μας βαρέθηκε :?
4.δεν ξέρει τι να γράψει...
5.χάλασε ο υπολογιστής...
6.είναι στεναχωρημένος...
7.έχει άδεια και έφυγε...διακοπές
8.δεν σκέφτομαι κάτι άλλο :D
Δεν θα απορρίψω τίποτε, δεν θα δεχτώ τίποτε.
Μπας και είμαι σπαζοκεφαλιά ; :P
elena έγραψε:εμένα θα με βοηθήσει κανείς που θέλω να αλλάξω αβατάρ και δεν μπορώ?δυό μέρες προσπαθώ!!!
Θα σε βοηθήσω αλλά προτιμώ να μην το αλλάξεις, έτσι σε συνηθίσαμε. :D
 #8768  από Γιούλη Κ.
 Παρ Σεπ 18, 2009 1:28 pm
Βρε... βρε... μαζεύτηκε κόσμος στο καφενείο μας και χαίρομαι πάρα πολύ :D :D :D

Καλημερίζω σας και φτιάχνω ένα φραπέ στα γρήγορα για να κάτσω...

Αορατε θαυμάσιες οι πολυθρόνες σου... αλλά σε καμία περιπτωση δε βολεύουν τη μεσούλα μου :oops: γενικά η μεσούλα μου δε βολεύεται πουθενά :evil: σήμερα έκανα την τρίτη φυσικοθεραπεία και συνεχίζω... πού θα πάει... θα περάσει...

Και τώρα θα σας πω για τη σημερινή απίστευτη, εξουθενωτική, απαράδεκτη και όλα τα σχετικά ταλαιπωρία μου!!! Ξεκινάω το πρωί να πάω στο μετρό για να πάω στο φυσικοθεραπευτή... ευτυχώς που με πηγαίνουν 2 φιλενάδες μου :lol: σήμερα μπορούσε μόνο η μία... οκ!!! δίνουμε ραντεβού στο ασανσέρ του μετρό... το οποίο δε λειτουργούσε :twisted: και στα Σεπόλια το μετρό δεν έχει κυλιόμενες κατάβασης :twisted: Πώς κατεβαίνουμε λοιπόν; χα!!! με τα πόδια από τις σκάλες :twisted: ΤΟ γέλιο... στράτα στρατούλα :twisted: μέχρι να φτάσουμε κάτω είχα γίνει κουρέλι :twisted: και μόλις φτάνουμε στο τελευταίο σκαλί... τσουπ!!! βγαίνανε άνθρωποι από το ασανσέρ :twisted: Το πώς κατάφερα τελικά κι έφτασα στον προορισμό... ένας θεός το ξέρει, κι αυτός αμφιβάλλω :roll:
Αν ήμουνα περισσότερο της τεχνολογίας θα έψαχνα και ίσως έβρισκα τη σκηνή από την ταινία με το Χορν και την Κοντού... αυτή που ο Χορν πούλησε την ψυχή του στο διάβολο για να γίνει νέος... αχ!!! σας είπα όλο το στόρυ και δε θυμάμαι τον τίτλο :roll: Τη θυμάστε; που ο γέρος πήγε να ζητήσει το χέρι της Κοντού; και πήγαινε κούτσαυλος αυτός μπροστά και τον έσπρωχναν μάνα και κόρη; Αυτή λοιπόν η σκηνή ανάποδα :roll:

Και τώρα είμαι αραχτή και light :lol: και προσπαθώ να συνέλθω :roll: όχι από τη μέση... από τις παρενέργειες της σκπ!!! οπότε πάρτε καρεκλίτσες, Aorate προσπάθησε λίγο ακόμα... ίσως βρεις και για την περίπτωσή μου κάτι :lol: :lol:

Όσο για την Καραγεωργίου και το Tysabri δεν ξέρω να σου απαντήσω :roll: Η δικιά μου νευρολόγος πάντως είναι αντίθετη ως προς τη χρήση του Tysabri κι επειδή συμφωνώ κι εγώ μαζί της, απλά δεν ξέρω... :roll:

Λοιπόν καλή συνέχεια, καλή ξεκούραση, καλό μεσημέρι κι όλα καλά!!!

Υ.Γ. επειδή ενόσω έγραφα, έγραφε κι ο Aoratos (ούτε συτή η πολυθρόνα μου κάνει... :roll: ) θέλω κι εγώ αβατάρ :lol: δεν έχω κανένα... πώς θα αποκτήσω; please!!!
 #8769  από elena
 Παρ Σεπ 18, 2009 1:28 pm
Μεγάλη απήχηση οι καναπέδες!!!εμένα μου αρέσει ο καναπές με τα αυγά....
κάθεσε ,βλέπεις τηλεόραση,και όταν σε ρωτήσει ο σύζυγος :αγάπη μου τι θα φάμε για βράδυ?παίρνεις μερικά αυγά ,τα κάνεις ομελέτα ....και του τα σερβίρεις στο κεφάλι :D :D :D έτοιμο το βραδινό...!!!

Γεώργιε μην ανησυχείς....στείλε μου το τηλέφωνο της Καραγεωργίου να την πάρω εγώ...και σου υπόσχομαι ότι :ότι μου πει θα στο πω με τρόπο :mrgreen: :D με εμπιστεύεσαι ...έτσι δεν είναι? :mrgreen:

τι θα κάνετε το Σαββατοκύριακο?καμμιά ιδέα?

Υ.Γ
1. και μόνο που την βλέπω ανατριχιάζω!!!(την πολυθρόνα)
2. βρήκα παρατσούκλι για τον aorato ...aoratos spazokefalas :D :D
3. να μην αλλάξω λέτε?εντάξει και μένα μου αρέσει... :?

elena trikolore
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 2901