• καλησπέρα σας.. είμαι νέο μέλος, θα ήθελα λίγο την άποψη σας

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #87049  από neni
 Παρ Μαρ 08, 2013 1:00 am
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.
Θα ψάξω να βρω άλλο γιατρό.
Με βοηθήσατε πάρα πολύ. Να 'στε όλοι καλά
 #87051  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 08, 2013 1:04 am
:romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: Ολα θα πανε καλα Ελενιτσα !!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #87052  από neni
 Παρ Μαρ 08, 2013 1:07 am
billios έγραψε:Τέλος ο γιατρός μου είπε πως είμαι εντελώς καλά και με παρέπεμψε σε ψυχίατρο για να μου δώσει χάπια. Ο γιατρός μου χορήγησε αντικαταθλιπτικά χάπια και ηρεμιστικά για τα βράδια. Ακολούθησα τις συμβουλές του γιατρού για δύο μήνες και μετά τα σταμάτησα.
Εγώ τι πρέπει να κάνω ;

-Να τον αρχισεις στα κλοτσομπουνια.
Εχεις αναιμια?
Εχεις διογκομενους λεμφαδενες?
Αν εχεις,οταν τους ψιλαφιζεις τι νιωθεις?

ΥΓ
Δεν ειμαι γιατρος,απλα απο μια γρηγορη αναζητηση που εκανα μου γεννηθηκαν αυτες οι αποριες

Όχι δεν έχω αναιμία ..
Οι λεμφαδένες στην βουβωνική περιοχή είναι μικρότεροι απο ένα εκατοστό και μπορεί να υπάρχουν εφτά κουβαράκια .
Στην τραχηλική περιοχή υπάρχουν δύο κουβαράκια μεγαλύτερο από ένα εκατοστό.
Όταν τα ψιλαφίζω δεν νοιώθω κάτι, ούτε πόνο, ούτε κάτι τέτοιο. Αλλά ο λαιμός μου φαίνετε φουσκομένος.
 #87166  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Κυρ Μαρ 10, 2013 7:37 pm
Ελενη μου σε χαιρετώ και σε καλοσωρίζω κι εγώ στην υπέροχη παρέα του φόρουμ.
Δεν είμαι εγώ ο ασθενής αλλά ο γιός μου ο Χαρίτωνας. Είμαι κι εγώ κάτοικος του χρυσοπράσινου φύλλου που είναι ρηγμένο (πεταμένο μάλλον) :) στο πέλαγος και κάτοικος Λεμεσού.
Αν θέλεις κάποια βοήθεια στην εξεύρεση εναλλακτικής ή δεύτερης ιατρικής γνώμης πές το μου ή εδώ ή σε προσωπικό μήνυμα.
Ο δικός μας ο νευρολόγος είναι στην Λεμεσό, είναι νεαρός και λέκτωρας στην Ουπσάλα νομίζω και παράλληλα μέλος του συμβουλίου του Ινστιτούτου Γενετικης και Νευρολογίας.
Εδώ δεν ξέρω αν γίνεται να πω το όνομα του αλλά αν πούν τα παιδιά πως είναι οκ, στο γράφω, σου δίνω και το τηλέφωνο μας και ότι άλλη πληροφορία θές.
Έχω την υποψία πως οι γιατροί δυσκολεύοντε πάρα πολύ στο να «βαφτίσουν» κάποιον ασθενή με σκλήρηνση καζαμπλάγκας (κατα την υπέροχη Αννα59) τον λόγο ίσως να μπορέι ο Π.Μ79 να μας τον ξεκαθαρίσει.
Ευχές.
Νίκος
 #87176  από neni
 Κυρ Μαρ 10, 2013 11:54 pm
Καλησπέρα Νίκο. Όντως υπέροχη παρέα.
Θα το ήθελα πολύ. Αν μπορείς να μου στείλεις σε προσωπικό μήνυμα το όνομά του και θα το ψάξω.

Όσο για τον Χαρίτωνα σου ,, ΑΓΑΠΗ ..
Όταν ο άλλος νιώθει αυτή την λεξούλα και την αισθάνεται όλα είναι καλά κι όλα ξεπερνιούνται.

Φιλιά πολλά .
 #88035  από Maraki28
 Πέμ Μαρ 28, 2013 12:05 am
Οι περισσότεροι νευρολόγοι θέλουν αρκετές εστίες για να καταλήξουν σε διάγνωση.
Έγώ ξεκίνησα θεραπεία με 3 εστίες και υπερβολική κόπωση. Κι αν οι εστίες σου σε 2 χρόνια γίνουν 5 τότε θα έχεις σκπ και δεν θα χρειάζεσαι τελικά ψυχίατρο?? Έλα γιατί αρχίζω και φορτώνω νυχτιάτικο. Προσπάθησε να βρεις κάποιον καλό νευρολόγο, στην Αθήνα υπάρχουν καλοί γιατροι, κάνε ένα ταξιδάκι να κρίνεις και μόνη σου. Και μακριά από αντικαταθλιπτικά και παντός είδους ψυχοφάρμακα, είσαι μικρό κορίτσι. Ήμαρτον πια με τον κάθε καραγκιόζη!!
 #88036  από neni
 Πέμ Μαρ 28, 2013 12:18 am
Maraki28 έγραψε:Οι περισσότεροι νευρολόγοι θέλουν αρκετές εστίες για να καταλήξουν σε διάγνωση.
Έγώ ξεκίνησα θεραπεία με 3 εστίες και υπερβολική κόπωση. Κι αν οι εστίες σου σε 2 χρόνια γίνουν 5 τότε θα έχεις σκπ και δεν θα χρειάζεσαι τελικά ψυχίατρο?? Έλα γιατί αρχίζω και φορτώνω νυχτιάτικο. Προσπάθησε να βρεις κάποιον καλό νευρολόγο, στην Αθήνα υπάρχουν καλοί γιατροι, κάνε ένα ταξιδάκι να κρίνεις και μόνη σου. Και μακριά από αντικαταθλιπτικά και παντός είδους ψυχοφάρμακα, είσαι μικρό κορίτσι. Ήμαρτον πια με τον κάθε καραγκιόζη!!

Δεν ξέρεις πόσο πολύ το σκέφτομαι να έρθω .. και δεν θα μείνω και στην σκέψη .. απλά λίγο ακόμη να κοπάσουν τα πράγματα εδώ κάτω με όλα αυτα και ένα ταξιδάκι θα είναι ότι πρέπει .. :greetings-waveyellow: