Ελενη μου σε χαιρετώ και σε καλοσωρίζω κι εγώ στην υπέροχη παρέα του φόρουμ.
Δεν είμαι εγώ ο ασθενής αλλά ο γιός μου ο Χαρίτωνας. Είμαι κι εγώ κάτοικος του χρυσοπράσινου φύλλου που είναι ρηγμένο (πεταμένο μάλλον)

στο πέλαγος και κάτοικος Λεμεσού.
Αν θέλεις κάποια βοήθεια στην εξεύρεση εναλλακτικής ή δεύτερης ιατρικής γνώμης πές το μου ή εδώ ή σε προσωπικό μήνυμα.
Ο δικός μας ο νευρολόγος είναι στην Λεμεσό, είναι νεαρός και λέκτωρας στην Ουπσάλα νομίζω και παράλληλα μέλος του συμβουλίου του Ινστιτούτου Γενετικης και Νευρολογίας.
Εδώ δεν ξέρω αν γίνεται να πω το όνομα του αλλά αν πούν τα παιδιά πως είναι οκ, στο γράφω, σου δίνω και το τηλέφωνο μας και ότι άλλη πληροφορία θές.
Έχω την υποψία πως οι γιατροί δυσκολεύοντε πάρα πολύ στο να «βαφτίσουν» κάποιον ασθενή με σκλήρηνση καζαμπλάγκας (κατα την υπέροχη Αννα59) τον λόγο ίσως να μπορέι ο Π.Μ79 να μας τον ξεκαθαρίσει.
Ευχές.
Νίκος