• γεια και απο μενα.

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #8628  από litsa
 Τρί Σεπ 15, 2009 8:51 am
ela ελα!!! καλημέρα!!!!!!!!!!
είπαμε ψυχραιμία ...
άντε καλως όρισες!!
εγώ είχα αρνητική παρακέντηση και εστίες στον κεφάλι και μία στο θώρακα, την πρώτη φορά και μετά είχα ακόμα μία στο θώρακα και ...ξεκινησα θεραπεία!!...
συμπτώματα? μουδιάσματα, παραισθησίες στα πόδια και σφιξίματα ...
είπαμε ξανά η θεραπεία ξεκινάει απο νωρίς για να προλαβαίνουμε υποτροπές και βαρυτητα επεισοδίων..

Τώρα αγαπητή μας φούσκα (!!) αν πιασεις σαν την Μιμίκα να διαβάσεις όλο το φορουμ θα δεις τις ιστορίες μας και όλα όσα έχουμε απορίες ...

και πάλι εδώ είμαστε ...να σου τα εξηγήσουμε !!
αφού είσαι σαλονίκη έχει και καλούς γιατρούς!
τόσα νοσοκομεια στο παναγιά βρέθηκες??
φιλάκια πολλά φουσκολίνι .. α! και εμένα παρακέντηση ξεκίνησε να μου κάνει ένας ειδικευόμενος με ψυχολογικά που μέχρι να φύγω εγώ είχε παραιτηθεί αυτός!!!!!!!

χε χε Χε!!!!!!!!!!!
στην Ελλάδα είμαστε!!!!!!!!!
 #8634  από φουσκα
 Τρί Σεπ 15, 2009 12:14 pm
καλημερουδια!!!!!!!
ναι ασε στο παναγια βρεθηκα,διοτι εκεινο εφημερευε οταν μουδιασα και ετρεχα σαν τη τρελη να βρω νοσοκομειο.αμα ηξερα θα εμενα ακομα μια μερα μουδιασμενη και θα πηγαινα σε ενα της προκοπης.αφου να φανταστεις οταν μου εκαναν τα οπτικα δυναμικα,με πηγαν σε ενα δωματιο φουλ σκονη(σας μιλαει μια ανοικοκυρευτη,φανταστειτε!) οπου εψαχναν να βρουν τα καλωδια!!!!!!
ποσο καιρο ειχαν να τα χρησιμοποιήσουν!τα καλωδια δν ηξεραν πως να μου τα κολλησουν και σημειωστε οτι ειχα φρικτο πονοκεφαλο!και τους ελεγα:αμα δειξει αυτο το μηχανημα τιποτα γραψτε με!μουσειακο ειδος!τα οπτικα δυναμικα, με βαση το υπερσυγχρονο μηχανημα που εννοειται οτι το εμπιστευομαι, βγηκαν ΤΕΛΕΙΑ!!!!Ο ΘΕΟΣ Κ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ!!!
τωρα τα σκεφτομαι και γελαω γιατι απο δω και περα ξερω τι θα κανω αν μου ξανατυχει...
μακαρι να βρεθει το γονιδιο που ευθυνεται γι αυτη την ανωμαλια του οργανισμου,εμπιστευομαι τους γιατρους κ κυριως τους βιολογους,αφου ειμαι μια απο αυτους,πως θα μπορουσα αλλωστε :lol:
 #8653  από LL--MM
 Τρί Σεπ 15, 2009 7:10 pm
Δυστυχώς φαίνεται ότι ευθύνεται και το περιβάλλον, η ρύπανση παντός είδους... Είναι αρρώστια πολυαιτιακή... :evil:
 #8658  από Maria77
 Τρί Σεπ 15, 2009 9:09 pm
Γειά σου "φούσκα" :lol: καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Μην ανησυχείς τόοοοοσο πολύ! Προσπάθησε να ηρεμήσεις για να περάσει η ώση! Και εμένα την τελευταία φορά με ταλαιπωρούσε μία ώση για τρείς μήνες...ευτυχώς τώρα όλα καλά!
Κάνε υπομονή και θα έρθει η στιγμή που θα νοιώσεις καλύτερα! Φιλιά :D
 #8663  από Lena
 Τρί Σεπ 15, 2009 10:11 pm
PAIDIA TI SIMAINEI TO ENY POU ANEFERE I FOUSKA ORISMENES FORES?
 #8666  από LL--MM
 Τρί Σεπ 15, 2009 10:57 pm
EγκεφαλοNωτιαίο Υγρό, αυτό που παίρνουν με την ένεση στη ραχοκοκαλιά, και μετά πρέπει να μείνοαυμε ξαπλωμένοι κάμποση ώρα για να περιοριστούν οι πονοκέφαλοι που προκαλεί... Τα αποτελέσματα τα βάζουν σ' ενα DNA-στύλ υποστήριγμα και βλέπουν πόσο καθαρό είναι αυτο το υγρό... Το δικό μου καθαρό ήταν, αλλά η ώση ήταν εκεί παρ'όλ' αυτά...
 #8668  από litsa
 Τρί Σεπ 15, 2009 11:46 pm
στο παπαγεωργίου στη θεσσαλονίκη πήγες??
 #8669  από φουσκα
 Τετ Σεπ 16, 2009 12:14 am
τωρα πλεον μετα απο ενα περασμα απο πολλους γιατρους,με παρακολουθει ενας γιατρος στο παπαγεωργιου και εχω μεινει πολυυυυ ευχαριστημενη.εσυ θεσνικια εισαι?
 #8672  από litsa
 Τετ Σεπ 16, 2009 8:45 am
οχι.. .. έχω την τύχη να έχω άντρα θεσσαλονικιό ... :P :P