ela ελα!!! καλημέρα!!!!!!!!!!
είπαμε ψυχραιμία ...
άντε καλως όρισες!!
εγώ είχα αρνητική παρακέντηση και εστίες στον κεφάλι και μία στο θώρακα, την πρώτη φορά και μετά είχα ακόμα μία στο θώρακα και ...ξεκινησα θεραπεία!!...
συμπτώματα? μουδιάσματα, παραισθησίες στα πόδια και σφιξίματα ...
είπαμε ξανά η θεραπεία ξεκινάει απο νωρίς για να προλαβαίνουμε υποτροπές και βαρυτητα επεισοδίων..
Τώρα αγαπητή μας φούσκα (!!) αν πιασεις σαν την Μιμίκα να διαβάσεις όλο το φορουμ θα δεις τις ιστορίες μας και όλα όσα έχουμε απορίες ...
και πάλι εδώ είμαστε ...να σου τα εξηγήσουμε !!
αφού είσαι σαλονίκη έχει και καλούς γιατρούς!
τόσα νοσοκομεια στο παναγιά βρέθηκες??
φιλάκια πολλά φουσκολίνι .. α! και εμένα παρακέντηση ξεκίνησε να μου κάνει ένας ειδικευόμενος με ψυχολογικά που μέχρι να φύγω εγώ είχε παραιτηθεί αυτός!!!!!!!
χε χε Χε!!!!!!!!!!!
στην Ελλάδα είμαστε!!!!!!!!!
είπαμε ψυχραιμία ...
άντε καλως όρισες!!
εγώ είχα αρνητική παρακέντηση και εστίες στον κεφάλι και μία στο θώρακα, την πρώτη φορά και μετά είχα ακόμα μία στο θώρακα και ...ξεκινησα θεραπεία!!...
συμπτώματα? μουδιάσματα, παραισθησίες στα πόδια και σφιξίματα ...
είπαμε ξανά η θεραπεία ξεκινάει απο νωρίς για να προλαβαίνουμε υποτροπές και βαρυτητα επεισοδίων..
Τώρα αγαπητή μας φούσκα (!!) αν πιασεις σαν την Μιμίκα να διαβάσεις όλο το φορουμ θα δεις τις ιστορίες μας και όλα όσα έχουμε απορίες ...
και πάλι εδώ είμαστε ...να σου τα εξηγήσουμε !!
αφού είσαι σαλονίκη έχει και καλούς γιατρούς!
τόσα νοσοκομεια στο παναγιά βρέθηκες??
φιλάκια πολλά φουσκολίνι .. α! και εμένα παρακέντηση ξεκίνησε να μου κάνει ένας ειδικευόμενος με ψυχολογικά που μέχρι να φύγω εγώ είχε παραιτηθεί αυτός!!!!!!!
χε χε Χε!!!!!!!!!!!
στην Ελλάδα είμαστε!!!!!!!!!
«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»