(ξέρω ότι ο χώρος εδώ ΔΕΝ είναι τα «ΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ», αλλά… )
αισθάνομαι την ανάγκη να επαναλάβω τούτο:
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, 
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!
(ίσως μόνο τόσα μπορούσε ... ίσως δεν γεννήθηκε για περισσότερα…)
Είμαι σήμερα αυτό που είμαι, από χαρακτήρα, ψυχολογία, εμφάνιση, μόρφωση, συνήθειες, απόψεις, φυσική κατάσταση, ασθένεια (ms), βαθμό αναπηρίας (4-πληγία με ΒΑ 85%), κτλ κτλ
εκτιμώ .. αν θέλετε … ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ αυτούς (φίλους, συγγενείς, αδέρφια, παιδιά, σύντροφο) που αποδέχονται-ανέχονται-συμβιβάζονται-αγαπούν-στηρίζουν αυτό που είμαι
ΕΧΩ επίγνωση του ότι ίσως αύριο να είμαι ακόμα χειρότερα 
(παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειές μου για το αντίθετο),
Σε όλους αυτούς που με περιβάλλουν και που ζω ανάμεσά τους, ξέρω ότι κάθε μέρα, κάθε στιγμή, τους ζητείται να κάνουν μια επιπλέον ΥΠΕΡΒΑΣΗ ζώντας μαζί μου
Προς Θεού όμως …. ΔΕΝ είμαι το κέντρο του κόσμου ….
ΔΕΝ είναι σωστό, ούτε δίκαιο «να βλέπω/-ουμε μονόπλευρα και πάντα ΜΟΝΟ απ΄τη δική μου/μας σκοπιά» τα πράγματα
Στην πορεία κάποιοι λίγοι, ναι, την «έκαναν από δίπλα μου, με χαλαρά … πηδηματάκια» και απομακρύνθηκαν … 
Στο Καλό! Σας (=τους) καταλαβαίνω!
Και θα ισχύει για μένα πάντα ..: Όποιος θέλει ας μείνει, ή … όποτε το θελήσει… ας φύγει ….
Συμφωνώ με τη Sofia13 …. Ένα είναι βέβαιο! Ότι “δεν γίνεται να παραμυθιάζεται η ζωή μας διαρκώς....” …
Σοφή και ευλογημένη η ευχή της γιαγιάς μου: 
«Τυχεροί και μακάριοι όσοι στη ζωή τους είχαν καλά συναπαντήματα! Να’σαι πάντα απ’ αυτούς, γιέ μου!»…..
Την κατάλληλη στιγμή καλός σύντροφος, καλός συγγενής, δάσκαλος, γιατρός, σύμβουλος, φίλος, γείτονας, συνοδοιπόρος, ακόμα και περαστικός που στάθηκε να δώσει χέρι βοήθειας  ….
«Και οι άλλοι που δεν είχαμε?» (θα ρωτήσει κάποιος)
«μη σε νοιάζει βρε ...» (θα του απαντήσω)! «… και οι άλλοι θα ζήσουν(μ)ε … Ίσως λιγάκι δυσκολότερα, αλλά θα ζήσουν(μ)ε! Ο Θεός είναι μεγάλος…!!! Και η ζωή πολύ γλυκειά!»

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Πέμ Ιαν 31, 2013 9:10 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Welcome to the Hotel California!
You can check-out any time you like, 
but you can never leave!