παιδια καλημερα... δεν βρισκω χρονο να γραψω αλλα σασ διαβαζω συχνα.. πριν λιγες μερεσ επαθα ουρολοιμωξη... παιρνω αντιβιωση κ φοβαμαι μετα μην παθω καμια ωση. υσχιει κατι τετοιο? ασε που εχω χασει την γευση μου κ δεν ξερω γιατι κ επισησ νοιωθω μια απιστευτη κομαραααααααααααααα....... τον σεπτεμβρη εκλεισα 5 χρονια με σκπ.. χωρισ γερεσ ωσεις... ηρθε η ωρα μου
Giota έγραψε:παιδια καλημερα... δεν βρισκω χρονο να γραψω αλλα σασ διαβαζω συχνα.. πριν λιγες μερεσ επαθα ουρολοιμωξη... παιρνω αντιβιωση κ φοβαμαι μετα μην παθω καμια ωση. υσχιει κατι τετοιο? ασε που εχω χασει την γευση μου κ δεν ξερω γιατι κ επισησ νοιωθω μια απιστευτη κομαραααααααααααααα....... τον σεπτεμβρη εκλεισα 5 χρονια με σκπ.. χωρισ γερεσ ωσεις... ηρθε η ωρα μουΓιώτα πίνε πολύ νερό και βρες cranberry σε σκόνη από τα συμπληρώματα που πουλάνε σε φαρμακείο ή κατάστημα με είδη υγιεινής διατροφής.Παράλληλα με την αντιβίωση πίνε από 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη διαλυμένη σε ένα ποτήρι νερό πρωί, μεσημέρι, βράδυ.Είναι δοκιμασμένη η συνταγή σε μένα.
Για την κομάρα που νιώθεις μην ανησυχείς, επειδή όποια λοίμωξη μας συμβεί αυτή είναι η συνέπειά της πάνω μας, ακόμα και υποκλινικά να την περνάμε, δηλαδή χωρίς εμφανή συμπτώματα.
Η αντιβίωση ίσως σου κάνει κόπωση επίσης ή απώλεια γεύσης, ρώτα το γιατρό.
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, όπως μέχρι τώρα δε σου έχει δώσει γερές ώσεις, δε θα το κάνει τώρα

Περαστικά