• ουρολοιμωξη....

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #84884  από Giota
 Τρί Ιαν 29, 2013 12:45 pm
παιδια καλημερα... δεν βρισκω χρονο να γραψω αλλα σασ διαβαζω συχνα.. πριν λιγες μερεσ επαθα ουρολοιμωξη... παιρνω αντιβιωση κ φοβαμαι μετα μην παθω καμια ωση. υσχιει κατι τετοιο? ασε που εχω χασει την γευση μου κ δεν ξερω γιατι κ επισησ νοιωθω μια απιστευτη κομαραααααααααααααα....... τον σεπτεμβρη εκλεισα 5 χρονια με σκπ.. χωρισ γερεσ ωσεις... ηρθε η ωρα μου
 #84885  από Κωνσταντίνα
 Τρί Ιαν 29, 2013 1:04 pm
Giota έγραψε:παιδια καλημερα... δεν βρισκω χρονο να γραψω αλλα σασ διαβαζω συχνα.. πριν λιγες μερεσ επαθα ουρολοιμωξη... παιρνω αντιβιωση κ φοβαμαι μετα μην παθω καμια ωση. υσχιει κατι τετοιο? ασε που εχω χασει την γευση μου κ δεν ξερω γιατι κ επισησ νοιωθω μια απιστευτη κομαραααααααααααααα....... τον σεπτεμβρη εκλεισα 5 χρονια με σκπ.. χωρισ γερεσ ωσεις... ηρθε η ωρα μου
Γιώτα πίνε πολύ νερό και βρες cranberry σε σκόνη από τα συμπληρώματα που πουλάνε σε φαρμακείο ή κατάστημα με είδη υγιεινής διατροφής.Παράλληλα με την αντιβίωση πίνε από 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη διαλυμένη σε ένα ποτήρι νερό πρωί, μεσημέρι, βράδυ.Είναι δοκιμασμένη η συνταγή σε μένα.
Για την κομάρα που νιώθεις μην ανησυχείς, επειδή όποια λοίμωξη μας συμβεί αυτή είναι η συνέπειά της πάνω μας, ακόμα και υποκλινικά να την περνάμε, δηλαδή χωρίς εμφανή συμπτώματα.
Η αντιβίωση ίσως σου κάνει κόπωση επίσης ή απώλεια γεύσης, ρώτα το γιατρό.
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, όπως μέχρι τώρα δε σου έχει δώσει γερές ώσεις, δε θα το κάνει τώρα :romance-caress:
Περαστικά :greetings-waveyellow:
 #84892  από mplearkouda
 Τρί Ιαν 29, 2013 4:47 pm
Κι εγώ παθαίνω συχνά ουρολοιμώξεις από τότε που άρχισα αβονεξ. Πήρα αντιβίωση αναγκαστικά κάμποσες φορές. Έπαθα και ώση, αλλά νομίζω δεν είχε να κάνει με την αντιβίωση,
 #84927  από Giota
 Τετ Ιαν 30, 2013 10:12 am
zalizomaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
 #84934  από anni
 Τετ Ιαν 30, 2013 11:56 am
και εγω περασα προσφατα ουρολοιμωξη ,2 αντιβιωσεις και μια προσφατη ιωση με πυρετο
αλλα οχι δεν μπορω να μιλαω για ωση....αλλα πολυ μεγαλη αδυναμια ποναω και με το ζορι
περπαταω....υπομονη....που θα παει....
γιωτα ελπιζω να εισαι καλυτερα....... :romance-kisscheek:
 #84938  από Giota
 Τετ Ιαν 30, 2013 12:53 pm
ολεσ οι ωσεισ μου ηταν με ζαλη γι αυτο φοβαμαι.... σημερα ζαλιζομαι πολυ αλλα δεν εχω κατι αλλο....
 #84975  από billios
 Τετ Ιαν 30, 2013 6:42 pm
Γιωτα μην δινεις ''πατημα'' στην ωση,αραξε,ξεκουρασου,λιωσε στο κρεβατι,πιες και φαε πορτοκαλια,νερο,πιες κανα ροφημα ιπποφαες,τσα'ι',χαμομηλι,με αλλα λογια πινε υγρα σε οποιδηποτε ευεργετικη μορφη,τρωγε ελαφρα.
Εγω οταν αισθανομαι περιεργα προσπαθω να μην δηλητηριαζω το σωμα μου και να αραζω.
Ευχομαι να μην σε τραβηξει αυτο και να ειναι κατι παροδικο και περαστικο.

ΥΓ.
Κανε οτι νομιζεις οτι μπορει με καποιο τροπο να σε βοηθησει.