• ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΕΠΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #84909  από maria paleothodorou
 Τρί Ιαν 29, 2013 7:33 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Μαρακι !!! Στις Β'βαθμιες , δεν συμμετεχουν οι ιδιοι γιατροι !!!!! Γι αυτο , αργει περισσοτερο η συγκλιση τους .

Αννα μου σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Αυτο που πραγματικά μου προκαλεί απορία, είναι οτι θέλουν μέσα σε 10 μέρες να κάνω προσφυγή, αλλα η Β'ΘΜΙΑ θα πάρει κάτι μηνάκια....τι νόημα έχει το 10ημερο δεν καταλαβαίνω...

Επειδή πέρασα ΚΕΠΑ στην Ζάκυνθο αφού εκεί ήταν μέχρι το 2010 η μόνιμη διαμονή μου και ο φάκελος μου (στο ΙΚΑ Ζακύνθου), τώρα πρέπει να περάσω απο την ΑΡΜΟΔΙΑ Β'Θμια επιτροπή ΚΕΠΑ.....΄(εφόσον προσφύγω). Αυτη νομίζω είναι στην Πάτρα!

Επειδή μένω Αθήνα---λόγω των συχνών επισκέψεων μου στο Γεννηματά..... ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ Β'ΘΜΙΑ στην ΑΘΗΝΑ?? ξέρει κανείς????
Που να το ρωτήσω??? Στην Ζάκυνθο είναι για τα πανυγήρια...για να πάρω σωστή απάντηση...
 #84911  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιαν 29, 2013 9:20 pm
Ωχχχχχχχχ.........!!!!!! Πολυ φοβαμαι οτι ΔΕΝ μπορεις να περασεις απο Β'βαθμια στην Αθηνα !!!!!!!!!!!Πληροφοριες μπορεις να παρεις απο το ΙΚΑ , Αγ. Κωνσταντινου 8, στον εκτο οροφο , γραφειο 611. Εκει ειναι η διευθυνση των ΚΕΠΑ. Ομως, κανε ΑΜΕΣΑ την ενσταση , για να προλαβεις !!!!!!!!!!!!!!
 #84920  από Κώστας
 Τετ Ιαν 30, 2013 9:06 am
brazil έγραψε: Μια μικρή παρατήρηση, την πάθηση την χαρακτηρίζουν δυσίατη και όχι ανίατη
http://www.teaypoik.gr/FEK1386B_22-10-2 ... simata.pdf
Σελίδα 3, Νευρολογία, παθήσεις εκγεφάλου, το 3ο.
Απόσπασμα από την απόφαση:
Αποφασίζουμε
Ως δυσίατα νοσήματα θεωρούνται οι νοσηρές καταστάσεις και τα νοσήματα, που απαιτούν μακροχρόνια νοσηλεία ή θεραπεία, προσβάλλουν ένα ή περισσότερα όργανα και χαρακτηρίζονται από εξάρσεις και υφέσεις. Τα νοσήματα αυτά θεωρούνται κατ΄ αρχήν ιάσιμα ή θεραπεύσιμα προσδοκάται δε, ότι η καλή χρήση της διπλάσιας αναρρωτικής άδειας θα συντελέσει στη λειτουργική επανένταξη του Δημόσιου Υπαλλήλου, ότε και παύει να ισχύει το ευεργέτημα της παρατεταμένης αναρρωτικής άδειας.

ΑΝΑΥΔΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υσ. Άννα, δεν τόχες πάρει είδηση μάλλον. Κι΄ όμως μας χαρακτηρίζουν σαν δυσίατο νόσημα!!!
 #84921  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιαν 30, 2013 9:35 am
Κώστας έγραψε:
brazil έγραψε: Μια μικρή παρατήρηση, την πάθηση την χαρακτηρίζουν δυσίατη και όχι ανίατη
http://www.teaypoik.gr/FEK1386B_22-10-2 ... simata.pdf
Σελίδα 3, Νευρολογία, παθήσεις εκγεφάλου, το 3ο.
Απόσπασμα από την απόφαση:
Αποφασίζουμε
Ως δυσίατα νοσήματα θεωρούνται οι νοσηρές καταστάσεις και τα νοσήματα, που απαιτούν μακροχρόνια νοσηλεία ή θεραπεία, προσβάλλουν ένα ή περισσότερα όργανα και χαρακτηρίζονται από εξάρσεις και υφέσεις. Τα νοσήματα αυτά θεωρούνται κατ΄ αρχήν ιάσιμα ή θεραπεύσιμα προσδοκάται δε, ότι η καλή χρήση της διπλάσιας αναρρωτικής άδειας θα συντελέσει στη λειτουργική επανένταξη του Δημόσιου Υπαλλήλου, ότε και παύει να ισχύει το ευεργέτημα της παρατεταμένης αναρρωτικής άδειας.

ΑΝΑΥΔΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υσ. Άννα, δεν τόχες πάρει είδηση μάλλον. Κι΄ όμως μας χαρακτηρίζουν σαν δυσίατο νόσημα!!!
Ναι !!!!! Το καταλαβα !!!!!!!! Η θεραπεια ειναι ΔΥΣΚΟΛΗ αλλά εφικτη !!!!!! Αρα, πρεπει να χαρουμε ...αφου , αργα ή γρηγορα, θα γινουμε καλα !!!!! Προσπαθω να συνελθω απο το σοκ , γι αυτο δεν το εχω ''χωνεψει'' ακομα !!!!!! Θα θεραπευτουμε , καλεεεεε.....!!!!!! Υπομονη, χρειαζεται και καποτε θα γινουμε καλαααααα........ :sad-roulette: ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!
 #84970  από LL--MM
 Τετ Ιαν 30, 2013 3:51 pm
Και ασφαλώς, αυτοί οι ανάλγητοι θα μας αντιτάξουν ότι μας "χαρίζουν" και... διπλή άδεια! (Eίχα ακούσει παλιά για μια τέτοια ρύθμιση, αλλά μου ειχε φανεί (πρίν τη διάγνωσή μου) φυσική, και δίχως σοβερές επιπτώσεις... που αφορούσε τους καρκινοπαθείς.
Δεν είχα σκεφτεί οτι στους εργοδότες κόστιζε πολλά... ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ;;; :twocents-twocents: :twocents-twocents: :twocents-twocents:

Ε, λοιπον είμαστε αγνώμονες: Ποιός εργοδότης (ΑΣΕΠ, αλλες επιτροπές ν.2643) θα θελήσει να προσλάβει κάποιον που παίρνει διπλές άδειες ανενόχλητα; κι ακόμα και στον ιδιωτικό τομέα να ήταν :teasing-nutkick: Αυτά είναι για τους ήδη διορισμένους. Μόνο προβληματάαακι: ΔΕΝ είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι,
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ :teasing-poke: ΙΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ!!! :ugeek:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα