ΜΑΓΟΣ? ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ? ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ?
Χαρακτηρισμοί για το άτομο του κυρίου Γιώργου Πασχαλίδη από άτομα που ποτέ τους δεν τον έχουν συναντήσει , ούτε ποτέ τους έχουν μιλήσει μαζί του, ούτε είχαν οποιαδήποτε επαφή μαζί του.
'Ανθρωποι καχύποπτοι, είρωνες, φθηνοί, αστείοι..., οι οποίοι μέσα από την ανωνυμία, βρίζουν και ειρωνεύονται ενάν άνθρωπο , ο οποίος μόνο αγάπη έχει να δώσει στους συνανθρωπους του και που γυρνόντας την Ελλάδα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ.
Διερωτώντε ποιός είναι ο Πασχαλίδης, τι κάνει και πού βρίσκεται.
Είναι πολύ εύκολο να τον συναντήσει κανείς, αρκεί να μπεί στο site του, στο ημερολόγιο για να δεί που βρίσκεται, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ!!! Δέχεται όλο τον κόσμο στον χώρο του με αγάπη και κατανόηση, απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις και βοηθάει στα προβλήματα των ανθρώπων δίνοντας λύσεις και θεραπείες ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ!!!
Ζητώ τη συγνώμη που μπήκα στην σελίδα σας για να εκφραστώ με αυτόν το τρόπο, αλλά αισθάνομαι αγανάκτηση διαβάζοντας τους προ γράφοντες, οι οποίοι όπως καταλαβαίνω έχουν ακούσει μόνο για τον κύριο Γιώργο , αλλά με μεγάλη ευκολία τον χαρακτηρίζουν ποικιλοτρόπος.
ΓΝΩΡΙΖΩ τον κύριο Γιώργο από το 2008 και μόνο αγάπη έχω πάρει από το άτομο του, που έχει βοηθήσει επανηλημμένα εμένα, την οικογένεια μου, πολλούς φίλους και ιδιαίτερα έναν υπάλληλο που είχα, ο οποίος έπασχε από ηπατίτιδα.Οι γιατροί του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου που τον παρακολουθούσαν του σταμάτησαν την φαρμακευτική αγωγή διότι όπως είπαν δεν αντιδρούσε πλέον ο οργανισμός του στα φάρμακα. Ο άνθρωπος ήταν σε άσχημη κατάσταση σωματική και ψυχολογική.
Ο κύριος Γιώργος στον οποίο τον πήγα του συνέστησε μια δίαιτα και με διορατική βοήθεια τον βοήθησε και έγινε τελείως καλά. ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ.
Έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιώργο Πασχαλίδη και αισθάνομαι πολύ τυχερός που ο Θεός με αξίωσε να τον γνωρίσω.