• SOS - ΜΠΛΕΞΑΜΕ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #76649  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Αύγ 27, 2012 12:43 pm
Αμαν , πια με τους.....μεταφυσικο-τσαρλατανους !!!!!!!!! Εκμεταλλευονται την αδυναμια και το φοβο των ασθενων, την αγνοια, την απελπισια, τις ελλειψεις του συστηματος υγειας, την αδιαφορια των.....γιατρων...κλπ...κλπ !!!!!!!!! Δυστυχως, ομως, βρισκουν αφελεις ......παντα !!!!!!! Δυστυχως............. :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi:
 #76652  από Γιάννης
 Δευ Αύγ 27, 2012 1:25 pm
gerasim έγραψε:έτυχε να γνωρίσω τον κύριο Γιώργο Πασχαλίδη
gerasim έγραψε:έχω δεχτεί πραγματικά από τον κύριο Γιώργο Πασχαλίδη
gerasim έγραψε:για να αναφερθώ θετικά στο έργο του κύριου Πασχαλίδη
Ζαφειρια έγραψε:ψαχνοντας να διαβασω διαφορα για τον κ. Πασχαλιδη
Ζαφειρια έγραψε:ακουσα για τον κ. Πασχαλιδη
Ζαφειρια έγραψε:ο κ. Πασχαλιδης μου ειπε τι εχω
Κύριε ελέισον κύριε ελέισον κύριε ελέισοοοοοοοοοοοον

#76655  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Αύγ 27, 2012 2:15 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Γιαννη !!!!! Εσαι....ψυχοθεραπευτης !!!!! Κανεις ψυχοθεραπεια με το γελιο.....!!!!! Ομαδικη !!!!!!! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #76659  από Ιωάννα
 Δευ Αύγ 27, 2012 2:46 pm
Γιάννης έγραψε:Να μην είμαι σαν την Sarah ρε γαμώτο, τρελή κονόμα...

http://frappedoupoli.blogspot.gr/2012/03/24-o.html
ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor:
 #76660  από κατερινα 55
 Δευ Αύγ 27, 2012 2:56 pm
Γιάννης έγραψε:Να μην είμαι σαν την Sarah ρε γαμώτο, τρελή κονόμα...

http://frappedoupoli.blogspot.gr/2012/03/24-o.html
johny πολυτεχνίτη,τι έγινε;Αφήσαμε το Εικόνα
και πάμε γιαΕικόνα
 #84836  από GIORGOS X
 Δευ Ιαν 28, 2013 4:22 pm
ΜΑΓΟΣ? ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ? ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ?
Χαρακτηρισμοί για το άτομο του κυρίου Γιώργου Πασχαλίδη από άτομα που ποτέ τους δεν τον έχουν συναντήσει , ούτε ποτέ τους έχουν μιλήσει μαζί του, ούτε είχαν οποιαδήποτε επαφή μαζί του.
'Ανθρωποι καχύποπτοι, είρωνες, φθηνοί, αστείοι..., οι οποίοι μέσα από την ανωνυμία, βρίζουν και ειρωνεύονται ενάν άνθρωπο , ο οποίος μόνο αγάπη έχει να δώσει στους συνανθρωπους του και που γυρνόντας την Ελλάδα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ.
Διερωτώντε ποιός είναι ο Πασχαλίδης, τι κάνει και πού βρίσκεται.
Είναι πολύ εύκολο να τον συναντήσει κανείς, αρκεί να μπεί στο site του, στο ημερολόγιο για να δεί που βρίσκεται, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ!!! Δέχεται όλο τον κόσμο στον χώρο του με αγάπη και κατανόηση, απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις και βοηθάει στα προβλήματα των ανθρώπων δίνοντας λύσεις και θεραπείες ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ!!!
Ζητώ τη συγνώμη που μπήκα στην σελίδα σας για να εκφραστώ με αυτόν το τρόπο, αλλά αισθάνομαι αγανάκτηση διαβάζοντας τους προ γράφοντες, οι οποίοι όπως καταλαβαίνω έχουν ακούσει μόνο για τον κύριο Γιώργο , αλλά με μεγάλη ευκολία τον χαρακτηρίζουν ποικιλοτρόπος.
ΓΝΩΡΙΖΩ τον κύριο Γιώργο από το 2008 και μόνο αγάπη έχω πάρει από το άτομο του, που έχει βοηθήσει επανηλημμένα εμένα, την οικογένεια μου, πολλούς φίλους και ιδιαίτερα έναν υπάλληλο που είχα, ο οποίος έπασχε από ηπατίτιδα.Οι γιατροί του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου που τον παρακολουθούσαν του σταμάτησαν την φαρμακευτική αγωγή διότι όπως είπαν δεν αντιδρούσε πλέον ο οργανισμός του στα φάρμακα. Ο άνθρωπος ήταν σε άσχημη κατάσταση σωματική και ψυχολογική.
Ο κύριος Γιώργος στον οποίο τον πήγα του συνέστησε μια δίαιτα και με διορατική βοήθεια τον βοήθησε και έγινε τελείως καλά. ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ.
Έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιώργο Πασχαλίδη και αισθάνομαι πολύ τυχερός που ο Θεός με αξίωσε να τον γνωρίσω.
 #84841  από Κωνσταντίνα
 Δευ Ιαν 28, 2013 5:33 pm
Η ειλικρινής σου δημοσίευση (δεν έχω λόγους να σε αμφισβητήσω), μου δηλώνει για μια ακόμη φορά, τη δύναμη που έχει το μυαλό του κάθε ανθρώπου-υποκειμένου, που θα δεχτεί την κάθε μαγική θεραπεία, από τον κάθε καλοπροαίρετο (να το πιστέψω) κύριο Πασχαλίδη, στην αυθυποβολή-αυτοίαση.
 #84843  από Γιάννης
 Δευ Ιαν 28, 2013 5:53 pm
GIORGOS X έγραψε:'Ανθρωποι καχύποπτοι, είρωνες, φθηνοί, αστείοι..., οι οποίοι μέσα από την ανωνυμία, βρίζουν και ειρωνεύονται ενάν άνθρωπο , ο οποίος μόνο αγάπη έχει να δώσει στους συνανθρωπους του και που γυρνόντας την Ελλάδα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ.
Ο γνωστός τύπος του τάχαμου μειλίχιου γελοίου υποκειμένου, που κατηγορεί τους άλλους για ανωνυμία και καλυπτόμενος πίσω από τη δικιά του ανωνυμία θέλει να μεταδόσει την αστεία ευπιστία του σε μάγους και νερά του καματερού.
ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
 #84844  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιαν 28, 2013 6:24 pm
Γιαννηηηηηηη........!!!!!!! Καθαρισες ΚΑΙ για παρτη μου !!!!!! Το ηξερα , γι αυτο δεν μπηκα στον κοπο να απαντησω !!!!!!!!!!!!!! :text-thankyouyellow: Η ...φτηνη ...ανωνυμη φιλη σου......... Αννα ΧΧΧΧΧΧΧΧι :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8