• ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΘΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #84329  από Λήδα
 Παρ Ιαν 18, 2013 12:15 pm
Άννα!!Πήγαινε καμιά "βόλτα" απ΄την Αγ. Κων/νου στην Διεύθυνση Αναπ. στον έκτο όροφο,
μερικές φορές (από την προσωπική μου εμπειρία) δεν έχουν πατήσει "απλά" ένα πλήκτρο, για να σταλεί το όνομά σου στο ασφαλιστικό σου ταμείο :scared-shocked: :scared-shocked: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: κ να σου πούν όμορφα όμορφα :"μην ανησυχείτε δεν συμβαίνει κάτι, τυχαίο συμβάν είναι, δεν "πατήθηκε" από εδώ να καταχωρηθείτε στην επόμενη επιτροπή"...
.....κ περιμέεεεεενεις σαν τον μ..λ...κα... κ ντύνεσαι λες κ πας στα χιόνια μέσα στο σπίτι γιατί δεν έχεις να ζεσταθείς... κ όχι μόνο.... :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
........
..........................
 #84345  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιαν 18, 2013 7:48 pm
Λήδα έγραψε:Άννα!!Πήγαινε καμιά "βόλτα" απ΄την Αγ. Κων/νου στην Διεύθυνση Αναπ. στον έκτο όροφο,
μερικές φορές (από την προσωπική μου εμπειρία) δεν έχουν πατήσει "απλά" ένα πλήκτρο, για να σταλεί το όνομά σου στο ασφαλιστικό σου ταμείο :scared-shocked: :scared-shocked: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: κ να σου πούν όμορφα όμορφα :"μην ανησυχείτε δεν συμβαίνει κάτι, τυχαίο συμβάν είναι, δεν "πατήθηκε" από εδώ να καταχωρηθείτε στην επόμενη επιτροπή"...
.....κ περιμέεεεεενεις σαν τον μ..λ...κα... κ ντύνεσαι λες κ πας στα χιόνια μέσα στο σπίτι γιατί δεν έχεις να ζεσταθείς... κ όχι μόνο.... :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
........
..........................
:think: ....κι οχι μονο.....Ετσι ακριβως Ληδα μου !!!!!! Στην Αγιου Κωνσταντινου, πηγα πριν τις γιορτες ! Εγινε παρασταση διαμαρτυριας της ΣΕΑΑΝ !!!! Εψαξαν να με βρουν στο συστημα , αλλα ΔΕΝ ημουν μεσα ! Το ΚΕΠΑ Πατησιων , εχει προβλημα !Δεν βαζει τις αιτησεις στο συστημα......! Την επομενη μερα, πηγα ΚΑΙ εκει , στο ΚΕΠΑ Πατησιων !!!!!! Μου ειπαν οτι θα αρχιζαν να βαζουν στο συστημα τις αιτησεις του Ιουλιου, τη βδομαδα, πριν τις γιορτες !!!!! ......Θα ξαναπαω....... :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:
 #84350  από Κώστας
 Σάβ Ιαν 19, 2013 12:43 am
Άννα, αν πρόκειται να περιμένεις άλλους έξι μήνες μέχρι να περάσουν την αίτηση στο σύστημα δεν αλλάζεις καλύτερα ΚΕΠΑ; Έλα στο Μαρούσι που εμένα με καλέσανε στους 4 μήνες από τη στιγμή που έκανα την αίτηση. Βέβαια μεγάλη κουβέντα δε λέω. Κάτσε πρώτα να γίνει η επιτροπή την Τρίτη που μας έρχεται και τα ξαναλέμε. Πάντως ίσως αξίζει να μάθεις πρώτα αν έχεις το δικαίωμα ν΄ αποσύρεις την αίτηση στη Πατησίων και να κάνεις καινούργια κάπου αλλού.
 #84364  από Hristos!
 Σάβ Ιαν 19, 2013 10:15 am
ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΜΟΝΗ έγραψε:Π.Μ. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Μήπως γνωρίζεις με ποια κριτήρια μπορεί να μην κάνει αποδεκτή την απόφαση η Διεύθυνση Αναπηρίας?
Π.Μ79 έγραψε:
ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΜΟΝΗ έγραψε:Μήπως γνωρίζεις με ποια κριτήρια μπορεί να μην κάνει αποδεκτή την απόφαση η Διεύθυνση Αναπηρίας?
Αυτή καλή μου είναι η ερώτηση του ενός δισεκατομμυρίου. ;)
Την απανταω εγω τζαμπα :-D :-D :-D

Πλεον δεν δικαιουται κανενα ταμειο και γενικοτερα κανενας δημοσιος φορεας να αρνηθει οποιαδηποτε αποφαση του Κεντρου Πιστοποιησης Αναπηριας συμφωνα με το ΦΕΚ που καθοριζει τη δημιουργια των ΚΕΠΑ και την ισχυ των αποφασεων τους.

Η μοναδικη προϋποθεση ειναι να πληρουνται τα κριτηρια που χρειαζεται καθε φορα για να γινει αποδεκτη η αποφαση. Εφοσον ο καθε ασθενης ικανοποιει τα κριτηρια, δεν εχει κανενα δικαιωμα καμια υπηρεσια να αρνηθει το αιτημα του. Αυτο που πλεον δεν ειναι γνωστο στους πολιτες, μιας και δεν ειναι και αρμοδιοι αλλωστε, ειναι το κατα ποσον η αποφαση του ΚΕΠΑ ικανοποιει τις απαιτησεις που χρειαζονται για να εκπληρωθει το αιτημα τους. Κοινως πολλες φορες ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι με βαση την αποφαση δικαιουμαστε κατι, ενω στην πραξη ενδεχεται να επρεπε να υπαρχει γραμμενο και κατι αλλο συμπληρωματικο αναλογα την εκαστοτε περιπτωση.

Για παραδειγμα αν το ΚΕΠΑ βγαλει 75% αναπηρια σε εναν ανθρωπο και καταθεσει ο εν πολιτης την αποφαση στην εφορια, τοτε η εφορια δεν μπορει να αρνηθει φοροαπαλλαγη 2.400€. Αν το κανει, μπορει καλλιστα να γινει εγγραφη καταγγελια και να ζητηθει γραπτως ο λογος απορριψης του αιτηματος. Οποτε εκει θα φανει και ποιο στοιχειο το οποιο επρεπε να ειχε γραφει, δεν υπαρχει στην αποφαση που εχει ο ασθενης στα χερια του. Στην προκειμενη περιπτωση απο οσο θυμαμαι δεν χρειαζεται κατι αλλο, απλα ανεφερα ενα απλοϊκο παραδειγμα στην αρχη για να γινει κατανοητο...

Επισης αν η αποφαση ΚΕΠΑ καταγραφει σωστα ολα τα προσωπικα στοιχεια του ασθενη, οριζει ρητα παραπληγια 67% (οχι γενικα αναπηρια 67%) βαση νομου/ων, αναφερει σωστα το διαστημα ισχυς της (οσοδηποτε μικρο ή μεγαλο) και αν υπαρχει σαφως καθορισμενο οτι ο ασθενης πληρει τα κριτηρια ή αντιστοιχα οτι δικαιουται επιδομα παραπληγιας βαση της ταδε διαταξης, τοτε το ταμειο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ να αρνηθει την αποφαση. Το δικαιωμα ενστασης απο το διευθυντη του εκαστοτε υποκαταστηματος ταμειου ασφαλισης συνεβαινε παλιοτερα (προ συστασης των ΚΕΠΑ), που η εξεταση γινοτανε απο φορεις του ιδιου του ταμειου και οχι απο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ η οποια δημιουργηθηκε για αυτο το σκοπο.

Να εχετε λοιπον ολοι υποψη σας οτι αν για καποιο λογο δεν γινει δεκτη η αποφαση του ΚΕΠΑ, τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ κατι ειναι ελειπως ή μερικως ή εσφαλμενα γραμμενο στην αποφαση του ΚΕΠΑ και δεν ικανοποιουνται οι υποθεσεις που χρειαζονται βαση της κατηγοριας του ασφαλισμενου και το ειδος της ασφαλειας που διαθετει, ωστε να του παραχωρηθει η συγκεκριμενη παροχη που αιτειται. Επομενως θα πρεπει στην επανεξεταση σας απο Δευτεροβαθμια επιτροπη ΚΕΠΑ να τονισετε στην επιτροπη οτι δεν κανατε εσεις ενσταση, αλλα οτι το ταμειο σας εστειλε εκ νεου το φακελο σας ή και εσας για συμπληρωματικη αξιολογηση και ο λογος που εγινε αυτο θα (πρεπει να) αναφερεται στο συνοδευτικο εγγραφο που θα εχει τοποθετησει στο φακελο σας και θα αφορα την επιτροπη προκειμενου να της καθορισει ποιο στοιχειο δεν υπαρχει ή ειναι λαθος γραμμενο.
 #84366  από Hristos!
 Σάβ Ιαν 19, 2013 10:19 am
Π.Μ79 έγραψε:Η απόφαση από τα ΚΕΠΑ βγαίνει σε περίπου 20 μέρες.

Η διαδικασία μετά είναι να πάει στη Διεύθυνση Αναπηρίας, η οποία θα αποφασίσει αν θα γίνει η απόφαση αποδεκτή ή όχι.
Αφού υπογραφεί από κει, τότε η απόφαση ξαναγυρνάει στα ΚΕΠΑ όπου πάει ο αιτών/αιτούσα και παίρνει την απόφαση.

Από κει και πέρα, ο καθένας με την απόφαση αυτή, πάει στο ταμείο του (ΙΚΑ/ΤΕΒΕ κλπ) και ζητάει ό,τι δικαιούται αναλόγως του ποσοστού αναπηρίας.

Οπότε, μόνο το πήγαινε έλα της απόφασης και της ατελείωτης χαρτούρας σ'αυτή τη χώρα, πάλι καλά να λέμε.
Η διαδικασια απο τη στιγμη που εξεταζεται καποιος στο εκαστοτε ΚΕΠΑ μεχρι να παρει την αποφαση στα χερια του ειναι αρκετα μεγαλη και δεν περιγραφεται απλα και μονο απο το παραπανω βημα. Αναλογα με την τυχη του καθενος μπορει να διαρκεσει απο 15 μερες ως και αρκετους μηνες το διαστημα για να παρει καποιος στα χερια του την αποφαση του ΚΕΠΑ ΚΑΙ αλλο τοσο ειναι και το διαστημα για να ελεγχθει η πληροτητα/ορθοτητα της αποφασης και να καταχορυθει απο το ταμειο του.
Οποτε καθε φορα που περνα καποιος επιτροπη, παρακαλα απλα να μην μπλεξει σε μεγαλη ουρα αναμονης σε καποιο απο τα σταδια που περνα η αποφαση μεχρι να καταχορυθει οριστικα απο το ταμει του. :greetings-waveyellow:
 #84367  από Hristos!
 Σάβ Ιαν 19, 2013 10:29 am
Κώστας έγραψε:Άννα, αν πρόκειται να περιμένεις άλλους έξι μήνες μέχρι να περάσουν την αίτηση στο σύστημα δεν αλλάζεις καλύτερα ΚΕΠΑ; Έλα στο Μαρούσι που εμένα με καλέσανε στους 4 μήνες από τη στιγμή που έκανα την αίτηση. Βέβαια μεγάλη κουβέντα δε λέω. Κάτσε πρώτα να γίνει η επιτροπή την Τρίτη που μας έρχεται και τα ξαναλέμε. Πάντως ίσως αξίζει να μάθεις πρώτα αν έχεις το δικαίωμα ν΄ αποσύρεις την αίτηση στη Πατησίων και να κάνεις καινούργια κάπου αλλού.
Δυστυχως εφοσον εχει καταθεσει αιτημα σε καποιο ΚΕΠΑ δεν μπορει να ζητησει την αξιολογηση του απο καποιο διαφορετικο στο διαστημα που μεσολαβει μεχρι να περασει επιτροπη.
Την επομενη φορα πλεον αν θελησει να αλλαξει ΚΕΠΑ πρεπει παραλληλα να μεταφερει υπηρεσιακα (με αιτηση) το φακελο της στο συγκεκριμενο υποκαταστημα, δηλωνοντας αλλαγη μονιμης διευθυνσης κατοικιας. Διαφορετικα δεν θα μπορει να εξεταστει στο ΚΕΠΑ που αναφερεις, μιας και ο καθε ασθενης εξεταζεται στο ΚΕΠΑ στο οποιο ανηκει η τρεχουσα κατοικια που διαμενει. Δηλαδη για να γλιτωσει την αναμονη απο την επομενη φορα (αν φταιει η κινηση του συγκεκριμενου ΚΕΠΑ Πατησιων), χρειαζεται να μετακομισει ή μεινει καπου αλλου στην περιοχη σου, ωστε να εχει διευθυνση κατοικιας που να ανηκει στο ΚΕΠΑ Αμαρουσιου και να της ερθει εκει το συστημενο για αξιολογηση.

Υ.Γ.1 Αλλωστε αν παρατηρησετε θα δειτε οτι ΔΕΝ μπορειτε να παραλαβετε αποφαση του ΚΕΠΑ απο κανενα αλλο υποκαταστημα ακομα και αν ειναι κεντρικο περιφερειακο, παρα μονο απο εκεινο στο οποιο ανηκετε και καταθεσατε χαρτια για να αξιολογηθειτε.

Υ.Γ.2 Κουραγιο Αννα :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #84370  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιαν 19, 2013 11:02 am
Hristos! έγραψε:
Κώστας έγραψε:Άννα, αν πρόκειται να περιμένεις άλλους έξι μήνες μέχρι να περάσουν την αίτηση στο σύστημα δεν αλλάζεις καλύτερα ΚΕΠΑ; Έλα στο Μαρούσι που εμένα με καλέσανε στους 4 μήνες από τη στιγμή που έκανα την αίτηση. Βέβαια μεγάλη κουβέντα δε λέω. Κάτσε πρώτα να γίνει η επιτροπή την Τρίτη που μας έρχεται και τα ξαναλέμε. Πάντως ίσως αξίζει να μάθεις πρώτα αν έχεις το δικαίωμα ν΄ αποσύρεις την αίτηση στη Πατησίων και να κάνεις καινούργια κάπου αλλού.
Δυστυχως εφοσον εχει καταθεσει αιτημα σε καποιο ΚΕΠΑ δεν μπορει να ζητησει την αξιολογηση του απο καποιο διαφορετικο στο διαστημα που μεσολαβει μεχρι να περασει επιτροπη.
Την επομενη φορα πλεον αν θελησει να αλλαξει ΚΕΠΑ πρεπει παραλληλα να μεταφερει υπηρεσιακα (με αιτηση) το φακελο της στο συγκεκριμενο υποκαταστημα, δηλωνοντας αλλαγη μονιμης διευθυνσης κατοικιας. Διαφορετικα δεν θα μπορει να εξεταστει στο ΚΕΠΑ που αναφερεις, μιας και ο καθε ασθενης εξεταζεται στο ΚΕΠΑ στο οποιο ανηκει η τρεχουσα κατοικια που διαμενει. Δηλαδη για να γλιτωσει την αναμονη απο την επομενη φορα (αν φταιει η κινηση του συγκεκριμενου ΚΕΠΑ Πατησιων), χρειαζεται να μετακομισει ή μεινει καπου αλλου στην περιοχη σου, ωστε να εχει διευθυνση κατοικιας που να ανηκει στο ΚΕΠΑ Αμαρουσιου και να της ερθει εκει το συστημενο για αξιολογηση.

Υ.Γ.1 Αλλωστε αν παρατηρησετε θα δειτε οτι ΔΕΝ μπορειτε να παραλαβετε αποφαση του ΚΕΠΑ απο κανενα αλλο υποκαταστημα ακομα και αν ειναι κεντρικο περιφερειακο, παρα μονο απο εκεινο στο οποιο ανηκετε και καταθεσατε χαρτια για να αξιολογηθειτε.

Υ.Γ.2 Κουραγιο Αννα :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
:cry: :-D :cry: :-D :cry: :-D :cry: :cry: :cry: :cry: :sad-roulette: Μηπως...να με υιοθετησει ο Κωστας ???? Ειναι και μικροτερος , απο μενα !!!!! :laughing-rolling: Μια διευκρινιση !!!!! Το ΚΕΠΑ Πατησιων, εχει πολλη κινηση αλλά η καθυστερηση ΔΕΝ οφειλεται εκει !!!! Στην αδρανεια ...την ασχετοσυνη...την αδιαφορια...την μ@λ@κι@ ...οφειλεται !!!!!!!!! Κουραγιο ????? ΔΕΝ εχω αλλο !!!!! Μου τελειωσε !!!!!!! Μαζι με την υπομονη και την ψυχραιμια !!!!!! Μου τελειωσαν ΟΛΑ !!!!!!!
 #84371  από Κώστας
 Σάβ Ιαν 19, 2013 11:30 am
Μια μικρή ένσταση, στο θέμα της υποβολής αίτησης στο ΚΕΠΑ του τόπου κατοικίας.
Αυτό ισχύει τουλάχιστον για όσους ανήκουν στον ΟΑΕΕ, αλλά αν θυμάμαι καλά (θα ψάξω και τον νόμο) και για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ταμείου που ανήκουν.
Ο ΟΑΕΕ λοιπόν έχει εκδώσει την
Εγκύκλιο Αρ. 41/16.9.2011
Νέα διαδικασία διαπίστωσης - βεβαίωσης αναπηρίας

Η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει "Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν δικαιολογητικά και να εξετάζονται από το ΚΕΠΑ της επιλογής τους."

άλλωστε εγώ επειδή έμενα Νάξο, όταν έκανα την αίτησή μου για εξέταση στα ΚΕΠΑ, δεν μου ζήτησαν καμία πληροφορία για τον τόπο κατοικίας μου.
Χρίστο σ΄ ευχαριστούμε για την πολύ καλή ενημέρωση.
 #84373  από ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΜΟΝΗ
 Σάβ Ιαν 19, 2013 11:43 am
Ευχαριστώ πολύ, Χρήστο, για την απάντηση.
Μία άλλη απορία, παιδιά, αν η ίδια η Επιτροπή δεν αποδεκτεί όλες τις γνωματεύσεις, τι κάνουμε? Π.χ. προχθές που πέρασα εγώ δε θεώρησαν σημαντική ούτε τη γνωμάτευση του ψυχιάτρου, όπου ανέφερε το θέμα μου και την αγωγή, ούτε και του ορθοπεδικού, η οποία γνωμάτευση ανέφερε ότι έχω βλάβη Ι1 ρίζας και προβλημα στο γαστροκνημιαίο μυ (ουσιαστικά δε λειτουργεί). Τα θεώρησαν συνηθισμένα προβλήματα. Ίσως βασιστούν μόνο στου νευρολόγου, δηλαδή την σπαστική παραπάρεση? Είναι σωστό όμως αυτό?
 #84380  από Hristos!
 Σάβ Ιαν 19, 2013 3:47 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Hristos! έγραψε: Υ.Γ.2 Κουραγιο Αννα :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
:cry: :-D :cry: :-D :cry: :-D :cry: :cry: :cry: :cry: :sad-roulette: Μηπως...να με υιοθετησει ο Κωστας ???? Ειναι και μικροτερος , απο μενα !!!!! :laughing-rolling: Μια διευκρινιση !!!!! Το ΚΕΠΑ Πατησιων, εχει πολλη κινηση αλλά η καθυστερηση ΔΕΝ οφειλεται εκει !!!! Στην αδρανεια ...την ασχετοσυνη...την αδιαφορια...την μ@λ@κι@ ...οφειλεται !!!!!!!!! Κουραγιο ????? ΔΕΝ εχω αλλο !!!!! Μου τελειωσε !!!!!!! Μαζι με την υπομονη και την ψυχραιμια !!!!!! Μου τελειωσαν ΟΛΑ !!!!!!!
Σε καταλαβαινω απολυτα. Τι να πω και γω που εχω (ξανα)βγαλει το ποσοστο αναπηριας που χρειαζομαι απο το ΚΕΠΑ αλλα εχω ξεμεινει απο περιθαλψη, γιατι δεν μπορουν να μου δωσουν αλλη παραταση μεχρι να εξεταστει η ορθη ανανεωση της παρατασης περιθαλψης που υπαρχει στο φακελο μου. Και ακομα εξεταζουνε τους φακελους τρισημιση μηνων πριν απο μενα. :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: Μεχρι να φτασουνε σε μενα θα ξεμεινω κανα 4μηνο απο ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη εχοντας γνωματευση ΚΕΠΑ με ποσοστο αναπηριας. Ειναι η πολυμηνη καθυστερηση που εγραψα προηγουμενως. Εγω μια ζωη "πεφτω σε καθυστερησεις και κινηση" :( :(

Κώστας έγραψε:Μια μικρή ένσταση, στο θέμα της υποβολής αίτησης στο ΚΕΠΑ του τόπου κατοικίας.
Αυτό ισχύει τουλάχιστον για όσους ανήκουν στον ΟΑΕΕ, αλλά αν θυμάμαι καλά (θα ψάξω και τον νόμο) και για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ταμείου που ανήκουν.
Ο ΟΑΕΕ λοιπόν έχει εκδώσει την
Εγκύκλιο Αρ. 41/16.9.2011
Νέα διαδικασία διαπίστωσης - βεβαίωσης αναπηρίας

Η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει "Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν δικαιολογητικά και να εξετάζονται από το ΚΕΠΑ της επιλογής τους."

άλλωστε εγώ επειδή έμενα Νάξο, όταν έκανα την αίτησή μου για εξέταση στα ΚΕΠΑ, δεν μου ζήτησαν καμία πληροφορία για τον τόπο κατοικίας μου.
Χρίστο σ΄ ευχαριστούμε για την πολύ καλή ενημέρωση.
Προφανως και ισχυει αυτο που εγραψες Κωστα, αλλα πρεπει να δωσεις και σχετικη διευθυνση του ΚΕΠΑ της επιλογης σου, αλλιως οι ιδιοι οι υπευθυνοι που κανουν τον προελεγχο θα σε παραπεμψουν στο οικειο ΚΕΠΑ. Κοινως αν εχεις 10 σπιτια (στο ευχομαι :) ) μπορεις να επιλεξεις ενα απο τα ΚΕΠΑ που αντιστοιχει σε καποιο απο αυτα.
Δεν μπορει να κανεις αιτηση στην Αθηνα γιατι για παραδειγμα εχει μικροτερο χρονο αναμονης και να δηλωσεις τοπο διαμονης τη Λαρισα και να σε καλεσουνε να εξεταστεις Αθηνα. Ρωτησε το και θα δεις οτι θα σου πουνε αυτο που μολις σου εγραψα.