Αιμιλια !!!!!!! Μια συμβουλη θα σου δωσω !!!!! Σε παρακαλω , να την ακολουθησεις !!!!!! Να μη σου γινει βραχνας η εξελιξη της παθησης !!!!!! Να συνεχισεις να ζεις, οπως ζουσες πριν τη διαγνωση !!!! Να κανεις μονο τις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ αλλαγες , αναλογα με τις οδηγιες των γιατρων !!! ΔΕΝ τελειωνει η ζωη με τη διαγνωση της σκπ !!!! Δεν σε βοηθα ΚΑΘΟΛΟΥ , η ανησυχια για το μελλον !!! Φροντισε μονο, να εχεις ΣΥΧΝΗ και ΟΥΣΙΑΤΙΚΗ,ιατρικη παρακολουθηση !!! Συνεχισε να εργαζεσαι , να φροντιζεις την οικογενεια σου , να μεγαλωνεις το παιδακι σου ! Καλο θα ηταν , να μην εγκαταλειψεις την ΚΙΝΗΣΗ,καθε μορφης !!!! Η τακτικη , ηπια, ασκηση, θα σε βοηθησει παρα πολυ ! Το κολυμπι , κυριως !!!!!!! Κατα τη γνωμη μου, το κολυμπι ειναι ΘΕΡΑΠΕΙΑ !!!! Προσωπικα, μεσα στο νερο......γινομαι καλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!   

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!

πιστευω πως ολοι αποφευγουν να μιλανε γιατι ισως πιστευουν ετσι δεν ατικρυζου τοπροβλημα... ακομη αγωγη δεν μου εχουν χορογησει και  περιμενω να με παρουν απο το αιγηνιτειο για α μου πουνε τι θεραπεια θα δοθει. Οπως και να εχει, θα αντικρυσουν την κατασταση μου..θελοντας και μην.
  πιστευω πως ολοι αποφευγουν να μιλανε γιατι ισως πιστευουν ετσι δεν ατικρυζου τοπροβλημα... ακομη αγωγη δεν μου εχουν χορογησει και  περιμενω να με παρουν απο το αιγηνιτειο για α μου πουνε τι θεραπεια θα δοθει. Οπως και να εχει, θα αντικρυσουν την κατασταση μου..θελοντας και μην.   τουλαχιστο μιλαω εδω και μιλαω ανετα για την  σκπ. Ο χρονος θα δειξει.....
 τουλαχιστο μιλαω εδω και μιλαω ανετα για την  σκπ. Ο χρονος θα δειξει.....  σας ευχαριστω και παλι!!!!
 σας ευχαριστω και παλι!!!!