ΑΝΝΑ59 έγραψε:Η συμβουλη μου για να αντεξετε τον κλειστο τομογραφο !!!!! 1) Δειτε την ταινια του Γουντι Αλλεν , ''Η Χανα και οι αδελφες της'' , με προσοχη !!!! 2) Προσεξτε, ιδιαιτερα, τη σκηνη που ο , κατα φαντασιαν ασθενης, Γουντι, μπαινει στον τομογραφο 3) Κρατηστε καλα στο μυαλο σας την εκφραση του προσωπου του !!!!!!!!! Και....4) Καθε φορα που θα μπαινετε για μαγνητικη , κλειστε τα ματια και φανταστειτε τη συγκεκριμενη σκηνη !!!!!! Προσεξτε, μονο, μη σας πιασουν τα γελια !!!!!!!Κρατηθειτε και περιμενετε να γελασετε οταν σας βγαλουν, απο τον τομογραφο ! Τοτε μπορειτε να σκασετε στα γελια , ειδικα, αν θυμηθειτε κι αλλη σκηνη, εκει που βγαινει απο το νοσοκομειο χοροπηδωντας.....!!!!! Προσωπικα, αυτο κανω ! Εδω και 16 χρονια ! Απο την πρωτη φορα , που μπηκα σε τομογραφο, τοτε που δεν ηξερα τι εχω ...τοτε που φοβομουν οτι θα πεθανω .......!!!! Ο γλυκος μου, ο Γουντι, με βοηθησε να αντεξω....την κλεισουρα !!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ok θα τη δώ και θα δοκιμάσω τη θεωρία σου Αννα ευχαριστώ!! γιατι με βλέπω εκει μέσα να στέλνω