καλημέρα σας!!!

και καλό μήνα!!!
εύχομαι να είστε όλοι καλά!!!καλό φθινόπωρο να έχουμε και ακόμα καλύτερο χειμώνα....
καλό ταξίδι Άλέξανδρε ,καλά να περάσετε και με το καλό να έρθετε!!!
σήμερα μπήκα να κάνω παράπανα ...πολλά παράπονα!!!εντάξει η Γιούλη εξαφανίστηκε ...για κάποιους λόγους τέλος πάντων...αλλά να μην φτιάχνει και κανένας έναν καφέ βρε αδερφέ!!!
και οι υπόλοιποι που είστε?αν είναι να μου το πείτε να το κλείσουμε το καφενείο....
νοσταλγώ τις παλιές καλές μέρες ,όταν το καφενείο έσφιζε από πελατεία...και κους-κους!!!
χτες το βράδυ είχα μπει και διάβαζα από την αρχή ,αυτά που έχουμε γράψει...τι κέφι ...τι πλάκα...τι γέλιο...τι κλάμα...τώρα τι πάθαμε?ξενερώσαμε?μα μόνο οι τσιπούρες και οι σπάροι ξενερώνουν!!!
70 και...σελίδες έχουμε γεμίσει !!!τις <παραμέτρους>της Γιούλης...τι έχουμε γράψει και εκεί..
καλά ...τον προβληματισμό του aoratou τον θυμάστε?
είχε φύγει για Σαββατοκύριακο ....μας άφησε να αποφασίσουμε...τον πήραμε και τον κάναμε κάδρο στον τοίχο

η Maria77,μέχρι το τέλος να μην μπορεί να αποφασίσει...τελικά να ψηφίζει λάθος

να έχουμε ανακατέψει και ζαρζαβατικά με την Μιμίκα ...να έχει γίνει μπάχαλο
απίστευτα αστεία!!!πάντα όμως από μια καλή παρέα!!!
το αμαξάκι της Mary_d_ath που του έβαλε φτερά στις ρόδες!!!τα σκονάκια στα διαγωνίσματα?
τα ταξίδια μας,οι εκπομπές μας....
όλα αυτά τα έχετε διαβάσει οι καινούριοι?κάποια στιγμή θα τα διαβάσετε!!!εμένα πάντως περνάει η ώρα μου κάποιες φορές...και γελάω απίστευτα!!!
οι καιροί αλλάζουν ,σαν τις εποχές...οι άνθρωποι όμως όχι!!!
τα σεμινάρια συζύγων?είχαν ενδιαφέρον δεν μπορείτε να πείτε!!!
aorate και από σένα έχω παράπονα...δεν είμαστε αχτύπητο δίδυμο ,όπως είχε πει η Γιούλη?
αν δεν σε τσιγκλίσω ,δεν ξεκινάς με τίποτα!!!!άσε την σοβαρότητα στην άκρη ,χαλάρωσε και εκφράσου!!!(δεν σε βλέπει κανείς)
αυτά είχα να σας γράψω...καλή συνέχεια στην ημέρα σας!!!
φιλιά σε όλους
elena