• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8165  από elina
 Παρ Αύγ 28, 2009 7:41 pm
Παιδιά, εγώ μετακομίζω στις 10 Σεπτεμβρίου. Τα πράγματα δηλαδή, γιατί εμείς θα φύγουμε στις 15, για να τελειώσουμε και κάποιες τελευταίες δουλειές. Μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου και 12, 13 και 14 μπορώ άνετα να σας συναντήσω κάπου αν μου κάνετε την τιμή.... :)
 #8166  από Maria77
 Σάβ Αύγ 29, 2009 8:06 pm
Καλησπέρα σε όλη την παρέα :D :D
Πολλές απουσίες...τί έγινε, δεν τελείωσαν οι διακοπές?? ;)
Το καφενείο άδειο, ο dj πάλι λέιπει, μας τελείωσε και ο καφές...Δεν πειράζει θα ξεκινήσουμε τα ούζα!

'Ελενα σε αυτό που αναφέρεις πως κοιμάσε δύο ώρες το μεσημέρι, έχω παρατηρήσει πως και εγώ χρειάζομαι τις δύο ώρες για να συνέλθω...αν κοιμηθώ μόνο μία, ξυπνάω και είμαι σαν μεθυσμένο κοτόπουλο :shock:
Ελίνα καλή αρχή στη νέα σας ζωή στα Γιάννενα! Πολύ καλή η απάφασή σας :D

Πολλά φιλιά σε όλους :D :D
 #8222  από elena
 Δευ Αύγ 31, 2009 12:34 pm
καλημέρα σας!!!και καλή εβδομάδα!!!

ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!
η τελευταία ημέρα του καλοκαιριού σήμερα(ημερολογιακά τουλάχιστον)και από αύριο μπαίνουμε στο φθινόπωρο....

καλά να είστε όλοι!!!

φιλιά πολλά
elena
 #8229  από LL--MM
 Δευ Αύγ 31, 2009 2:47 pm
:oops: :cry: :cry: :cry: :cry:
 #8248  από elena
 Τρί Σεπ 01, 2009 12:10 pm
καλημέρα σας!!! :D και καλό μήνα!!! :D

εύχομαι να είστε όλοι καλά!!!καλό φθινόπωρο να έχουμε και ακόμα καλύτερο χειμώνα....

καλό ταξίδι Άλέξανδρε ,καλά να περάσετε και με το καλό να έρθετε!!!
σήμερα μπήκα να κάνω παράπανα ...πολλά παράπονα!!!εντάξει η Γιούλη εξαφανίστηκε ...για κάποιους λόγους τέλος πάντων...αλλά να μην φτιάχνει και κανένας έναν καφέ βρε αδερφέ!!!
και οι υπόλοιποι που είστε?αν είναι να μου το πείτε να το κλείσουμε το καφενείο....

νοσταλγώ τις παλιές καλές μέρες ,όταν το καφενείο έσφιζε από πελατεία...και κους-κους!!!
χτες το βράδυ είχα μπει και διάβαζα από την αρχή ,αυτά που έχουμε γράψει...τι κέφι ...τι πλάκα...τι γέλιο...τι κλάμα...τώρα τι πάθαμε?ξενερώσαμε?μα μόνο οι τσιπούρες και οι σπάροι ξενερώνουν!!!
70 και...σελίδες έχουμε γεμίσει !!!τις <παραμέτρους>της Γιούλης...τι έχουμε γράψει και εκεί.. :D :D
καλά ...τον προβληματισμό του aoratou τον θυμάστε?
είχε φύγει για Σαββατοκύριακο ....μας άφησε να αποφασίσουμε...τον πήραμε και τον κάναμε κάδρο στον τοίχο :D :D η Maria77,μέχρι το τέλος να μην μπορεί να αποφασίσει...τελικά να ψηφίζει λάθος :D :D να έχουμε ανακατέψει και ζαρζαβατικά με την Μιμίκα ...να έχει γίνει μπάχαλο :D :D
απίστευτα αστεία!!!πάντα όμως από μια καλή παρέα!!!
το αμαξάκι της Mary_d_ath που του έβαλε φτερά στις ρόδες!!!τα σκονάκια στα διαγωνίσματα?
τα ταξίδια μας,οι εκπομπές μας....
όλα αυτά τα έχετε διαβάσει οι καινούριοι?κάποια στιγμή θα τα διαβάσετε!!!εμένα πάντως περνάει η ώρα μου κάποιες φορές...και γελάω απίστευτα!!!
οι καιροί αλλάζουν ,σαν τις εποχές...οι άνθρωποι όμως όχι!!!
τα σεμινάρια συζύγων?είχαν ενδιαφέρον δεν μπορείτε να πείτε!!!
aorate και από σένα έχω παράπονα...δεν είμαστε αχτύπητο δίδυμο ,όπως είχε πει η Γιούλη?
αν δεν σε τσιγκλίσω ,δεν ξεκινάς με τίποτα!!!!άσε την σοβαρότητα στην άκρη ,χαλάρωσε και εκφράσου!!!(δεν σε βλέπει κανείς)

αυτά είχα να σας γράψω...καλή συνέχεια στην ημέρα σας!!!

φιλιά σε όλους
elena
 #8250  από elina
 Τρί Σεπ 01, 2009 12:46 pm
Αχ βρε Ελενάκι, από την μια γεμίζω κούτες κι από την άλλη μπαίνω πότε -πότε στο σάιτ να δω αν έχει γράψει κανείς κάτι, κανένα νέο, κάτι να απαντήσω αν μπορώ, να δω τα καινούργια σου σεμινάρια και λοιπά, και με τη νέκρα που έχει πέσει στο καφενείο ήμουν έτοιμη να αναρωτηθώ το ίδιο με σένα, που πήγαν όλοι....μήπως φταίει το ότι πρότεινα να βρεθούμε για καφέ και φοβήθηκε ο κόσμος και την "έκανε"; :D Σας υπόσχομαι ότι δεν είμαι τρομακτική, δεν είμαι δικηγόρος τύπου Κούγια (είμαι και πολύ πιο ψηλή από τον "αγαπητό" συνάδελφο) ούτε από το αντιπαθητικό είδος δικηγόρων είμαι, σε λίγο δεν θα είμαι καν δικηγόρος (τι άλλο να πω πια για να σας πείσω πια;;;;;)! :D
Εγώ πάντως έφερα καφέ από το σπίτι μου αυτή τη φορά γιατί εδώ προκοπή δεν βλέπω....

Ερώτηση κρίσεως: που στο καλό είναι κρυμμένα όοοοοοολα αυτά τα πράγματα που μαζεύονται τελικά όταν αποφασίσει κανείς να μετακομίσει;;;;;

Ξαναγυρίζω στις (άπειρες) κούτες μου και θα ξανατρυπώσω να δω αν εμφανίστηκε κανείς....Έλενα αν θες, μέχρι να επιστρέψει ο aoratos, μπορείς να κοροϊδεύεις εμένα...(δεν κινδυνεύεις από αγωγές, παραιτούμαι είπαμε :D )!

Καλό μεσημέρι σε όλους!
 #8252  από elena
 Τρί Σεπ 01, 2009 1:03 pm
καλημέρα elina !!! :D
καλό συμμάζεμα στα πράγματα!!!πέτα και τίποτα!!!όλα τα θέλεις?
λοιπόν άκου,ποτέ δεν κοροιδεύω...απλά πειράζω!!! :D :D

τώρα αν περιμένεις από τους υπόλοιπους να κανονίσουν συνάντηση...φέξε μου και γλίστρησα!!!
εδώ δεν μπαίνουν στο forum να γράψουν ....!!! :D :D
τώρα για το αν είσαι τρομακτική...και να χορεύεις ταγκό ...μμμμ!!!δεν νομίζω!!!πάντως ούτε και εγώ είμαι τρομακτική...είμαι πολύ συμπαθητική και χαριτωμένη!!!(εγωκεντρική?)μπα ...!!!
αν θέλεις κανόνισε κάποια μέρα και έρχομαι για καφέ!!!μπορεί να έρθει και κάποιος άλλος!!!που ξέρεις....όλα είναι πιθανά!!!
απόγευμα καθημερινές και Σάββατο πρωί ,είμαι ελεύθερη!!! :D :D
 #8254  από elena
 Τρί Σεπ 01, 2009 1:16 pm
Σαν την χτεσινή βροχούλα!!!
εμφανιστήκατε καλά παιδάκια?περιμένατε να αλλάξει ο μήνας?
τελικά δεν είμαι <γκαντέμο>...έχω καλό ποδαρικό!!!βρε κίνηση!!!ένας -ένας όλοι θα γράψετε!!!
συνάντηση θα κανονίσουμε για την φίλη μας την elina ,που δεν είναι τρομακτική?
 #8255  από elina
 Τρί Σεπ 01, 2009 1:19 pm
Ωραία λοιπόν, τότε μια ξανθοπορτοκαλοκόκκινη (η Έλενα) και μια μελαχρινή (εγώ), τις προσεχείς ημέρες θα πάμε για καφέ!!! Άλλος για την βάρκα μας;;;
Μικρή αναμονή για εκδήλωση ενδιαφέροντος ώστε να δούμε και πότε βολεύει κι εσάς, αλλιώς θα το κανονίσουμε οι δυο μας, θα σας πούμε μέρα κι ώρα κι έρχεται επί τόπου όποιος άλλος βολεύεται εκείνη την στιγμή....
 #8256  από elena
 Τρί Σεπ 01, 2009 1:22 pm
καλά μελαχρινή είσαι?όχι ρε γμτ!!!σε φανταζόμουν ξανθιά..απογοητεύτηκα τώρα!!!
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 2901