Μην ανησυχεις !!! Κατι μου λεει, οτι θα εχεις πολλα να διαβασεις . Μακια

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
moumou έγραψε:......................................................................................................moumou μου να σου ξεκαθαρίσω κι εγώ ότι δεν είμαι γιατρός, αλλά αρχικά εμπιστεύομαι το μητρικό ένστικτο της μανούλας σου (μας ξέρουν καλά και ομολογώ ότι ήταν πολύ βοηθητική όταν σε ξεμπλόκαρε, επειδή κατάλαβαινε τι χρειαζόσουν εκείνη τη στιγμή) κι έπειτα έχεις ήδη μια καθαρή mri εγκεφάλου.
Κωνσταντίνα : κρίμα που τελείωσαν τα γλυκά γιατί είμαι λίιιιιγο γλυκατζού!!! λές να μήν κάνω εγκεφάλου δλδ??? και άν ναι γιατί???? ευχαριστώ κοριτσάκι προκαταβολικά!!!
Κωνσταντίνα έγραψε: υγ.σ΄ευχαριστώ πολύ για το "κοριτσάκι", είμαι μεγάααλο κοριτσάκι με κοριτσάκι 19 και αγοράκι 17 ετώνΔέν έχει σημασία το κοριτσάκι είναι χαϊδευτικό εξ'άλλου όλες κρύβουμε ένα κοριτσάκι μέσα μας !!!
billios έγραψε: Το θεμα για μενα ειναι καθαρα ψυχολογικο,οποιος δεν 'πνιγεται' παει σε κλειστο,οποιος 'πνιγεται' εχει την επιλογη να παει σε ανοιχτο
moumou έγραψε:billios έγραψε: Το θεμα για μενα ειναι καθαρα ψυχολογικο,οποιος δεν 'πνιγεται' παει σε κλειστο,οποιος 'πνιγεται' εχει την επιλογη να παει σε ανοιχτο
Ετσι είναι έχεις απόλυτο δίκιο!!