αννα καλημερα δεν μηλαω για καποια κοριτσια που ξερω οτι ειναι καλοψυχα και αγαπητα μηλω για καποιους αλλους ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, εσυ η σοφια και τοσα αλλα παιδια εισται καρδυες σκλπυρηνικες και ευχαρηστω για την αγαπησας και οσο για την επομενη συναντησα να ειμαστε καλα ολοι και να τα πουμε απο κοντα...........
Αθηνούλα γειά σου ρε ακαταλαβίστικη ηρω'ί'δα.....
Ναι και η ΑΝΝΑ είναι ψυχάρα και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ και η ΛΙΤΣΑ και η IKTIST 22 και κύριοι που μπήκαν, εστω για λίγο, γενικά όλος ο κόσμος εδώ είναι όμορφος εκ των έσσω.
Ε τώρα αν έτυχε και μιά στραβή, την ξεχάσαμε ήδη, ε Αθηνούλα;
Πω,πω χαλάει ο κόσμος έξω απ΄τον αέρα και τη βροχή. Ερχεται άγρια καταιγίδα και με βλέπω απόψε χωρίς ηλεκτρικό, να μην έχω επαφή ούτε καν τηλεφωνική και ν΄ακούω μουσική με μπαταρίες.
Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς, αλλά εδώ η ΔΕΗ είναι για σφαλιάρες.Μια φορά που είχα βάλλει το ψωμάκι στο φούρνο- γιατί το σπιτικό ψωμάκι δεν παίζετα- έγινε διακοπή ρεύματος.
Τούς πήρα αμέσως τηλ. και μου είπαν '' καλά γιατί δεν πήγες για καφέ όπως όλες. Ψωμί κάθεσαι και φτιάχνεις;''. Τούς τάψαλα κανονικά αλλά σιγά μην ίδρωσαν.
Πάντως 'ερχεται '' καιρός'' προς τα΄δώ και για να δείς βίτσιο, απ΄τη μιά φοβάμαι τις καταιγίδες
κι΄από την άλλη πεθαίνω για κεραυνούς , αστραπές και ανεξέλεγκτο χαμό.....
Αν εσύ είσαι κούκου, εγώ είμαι κατευθείαν για '' λευκό μανδύα''.
Μπά θα πώ στον Σταύρο ν΄αφήσει το γραφείο του και ν΄ανέβει πάνω για παρεάκι.
Βλέπεις έχουμε ο καθένας το χώρο του σ΄αυτό το σπίτι για να μην πνιγόμαστε...
Τώρα θα μου πεί και με το δίκιο του, - μπά prive δεν ήθελες; help τώρα ε;
Αθηνούλα φιλιά κοριτσάκι μου κι' ελπίζω όλα καλά απόψε και εκεί και εδώ...........