• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #81653  από αθηνα47
 Πέμ Νοέμ 29, 2012 1:09 pm
αννα καλημερα δεν μηλαω για καποια κοριτσια που ξερω οτι ειναι καλοψυχα και αγαπητα μηλω για καποιους αλλους ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, εσυ η σοφια και τοσα αλλα παιδια εισται καρδυες σκλπυρηνικες και ευχαρηστω για την αγαπησας και οσο για την επομενη συναντησα να ειμαστε καλα ολοι και να τα πουμε απο κοντα...........
 #81661  από sofia13
 Πέμ Νοέμ 29, 2012 6:10 pm
Αθηνούλα γειά σου ρε ακαταλαβίστικη ηρω'ί'δα.....
Ναι και η ΑΝΝΑ είναι ψυχάρα και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ και η ΛΙΤΣΑ και η IKTIST 22 και κύριοι που μπήκαν, εστω για λίγο, γενικά όλος ο κόσμος εδώ είναι όμορφος εκ των έσσω.
Ε τώρα αν έτυχε και μιά στραβή, την ξεχάσαμε ήδη, ε Αθηνούλα;
Πω,πω χαλάει ο κόσμος έξω απ΄τον αέρα και τη βροχή. Ερχεται άγρια καταιγίδα και με βλέπω απόψε χωρίς ηλεκτρικό, να μην έχω επαφή ούτε καν τηλεφωνική και ν΄ακούω μουσική με μπαταρίες.
Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς, αλλά εδώ η ΔΕΗ είναι για σφαλιάρες.Μια φορά που είχα βάλλει το ψωμάκι στο φούρνο- γιατί το σπιτικό ψωμάκι δεν παίζετα- έγινε διακοπή ρεύματος.
Τούς πήρα αμέσως τηλ. και μου είπαν '' καλά γιατί δεν πήγες για καφέ όπως όλες. Ψωμί κάθεσαι και φτιάχνεις;''. Τούς τάψαλα κανονικά αλλά σιγά μην ίδρωσαν.
Πάντως 'ερχεται '' καιρός'' προς τα΄δώ και για να δείς βίτσιο, απ΄τη μιά φοβάμαι τις καταιγίδες
κι΄από την άλλη πεθαίνω για κεραυνούς , αστραπές και ανεξέλεγκτο χαμό.....
Αν εσύ είσαι κούκου, εγώ είμαι κατευθείαν για '' λευκό μανδύα''.
Μπά θα πώ στον Σταύρο ν΄αφήσει το γραφείο του και ν΄ανέβει πάνω για παρεάκι.
Βλέπεις έχουμε ο καθένας το χώρο του σ΄αυτό το σπίτι για να μην πνιγόμαστε...
Τώρα θα μου πεί και με το δίκιο του, - μπά prive δεν ήθελες; help τώρα ε;
Αθηνούλα φιλιά κοριτσάκι μου κι' ελπίζω όλα καλά απόψε και εκεί και εδώ...........
 #81663  από αθηνα47
 Πέμ Νοέμ 29, 2012 6:55 pm
σοφια μου αερας και βροχη ενα απο τα ιδια και εδω.Διακοπη και σκοταδια αχχχχχχχχχχχχχχ τυχερη και να το παθεναμε και εδω.................αγκαλητσες πονηριες και φιλακια.Θυμηθηκα κατι η κουκου.Χειμωνας η μαχη της μουρλης εξω και να η διακοπη.Σκοταδια και μπενουν στο δωματιο τα πιτσιρηκια μου εντρομα [ μικρα ακομα] μαμα μαμα αυτα εγω καθησηχαστηκη και ηρεμη τους λεω μην φωβαστε μωρα μου δεν θα κρατηση πολη θα σας βαλει ο μπαμπας στο βιντεο μια ταινεια και θα περασει η ωρα.............Τωρα που θα εβαζε την μπριζα ο νικος αλλο θεμα......Σοφια μου λευκη τουαλετα ακουω αχχχχχ θελω και εγω μια τετοια...Μου εδωσαν και μενα ενα λευκο συνολακι αλλα εμενα ειχε πολα λουρια ρε παιδακι μου και δεν μπορουσα να το φοραω μονη μου...ξερεις τι τρωω τωρα;;;;;;;; πονηρη .........σοκολατιτσα με αμυγδαλακια η γουρουνα.....και ετημαζωμε να βαλω μια ταινεια αλλα αιματοβαμενη ανεγκεφαλη υποθεση στο λαπτοπ ναδω.Οι κοπελες ειναι ολες απων μερες τωρα τι επαθαν;;;;;;;;; την εκαναν απο την κουκου κατασταση;;;;;;;;;;;; εχεις νανενα τους νεο;;;; ειναι καλα;;;;;;;;φιλια και καλο βραδυ.....................αν δεν τα ξαναπουμε αλλο..
 #81666  από sofia13
 Πέμ Νοέμ 29, 2012 7:29 pm
Mόλις ανέβηκα απ΄τον Σταύρο, είναι λέει σε εξέλιξη ένα παιχνίδι στρατηγικής που παίζει
και δεν έρχεται, εκτός αν γίνει διακοπή οπότε όλα νεκρά.
Μην ανησυχείς για τα κορίτσια. Σε γενικές γραμμές είναι καλά. Κάποια προβλήματα υγείας, δουλειά, σήμερα η Λίτσα έχει γεννέθλια, τα παιδιά τους σχολείο και διαβάσματα, αλλά όλα Ο.Κ
Αθηνά.
Ναι είδα ότι το φαινόμενο αέρας- βροχή- κ.λ.π είναι γενικό.
Αν ακούσεις καμιά κραυγή μέσα στην νύχτα να διασχίζει το σύμπαν, μη φοβηθείς.
Δεν είναι τα βαμπίρ. Εγώ θάμαι .......... Πώς βλέπεις σπλάτερ ,φονικά και τέτοια χαρωπά
ρε Αθηνά; Δεν καταλαβαίνω πώς τα αντέχεις ...
Εγώ ούτε δεμένη.Αλλωστε ξέρεις τι αγαπάω να βλέπω. Μόνο στη μουσική η ένταση, εκεί ναί.
Αλλά και μπαλάντες, γι΄αυτό σου είπα για ''λευκό μανδύα''.
Τώρα ακούω και λα'ι'κά, ποτέ όμως μπουζουκοτέτοια, ούτε αχ-βάχ-αμάν.
Το Σαββατόβραδο αν όλα πάνε καλά θά βγούμε πάλι η γυναικοπαρέα. Βέβαια αυτές τις μέρες εχω κάτι κινητικά κι΄ελπίζω να μη με στείλουν για παραγγελιά... Πάλι κανένα Αγριογούρουνο του Στέλιου θα ζητήσω....αμάν πως τ΄ακούνε αυτά ρε παιδάκι μου; Το Αγριολούλουδο καλό δε λέω , αλλά παραπονιάρικο....
Κάνε κράτει με τη βία Αθηνά. Μας φτάνει αυτή που τρώμε όλοι μας απο παντού.....
Επαναλαμβάνω. Για τα κορίτσια μην ανησυχείς, ΟΛΑ ΚΑΛΑ....
φιλιά ψιλοτρομοκρατημένα απο δώ.........
 #81667  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 29, 2012 7:41 pm
:confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: Ολη η Ελλαδα εχει ...θυελλες ?????? Τι να κανουμε ???? Χειμωνας ......!!!!!!!! Να ειχαμε και θερμανση ...καλα θα ηταν !!!!!!!!! Θα εβαζα τα ρουχα στο καλοριφερ , να στεγνωσουν .........ΦΙΛΑΚΙΑ ....... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #81679  από Ιωάννα
 Πέμ Νοέμ 29, 2012 9:41 pm
Γεια σας απο Κρήτη...πολύς αέρας φυσάει ρε παιδιά.....νοτιάς...μας έχει κάνει χάλια!
Άντε πάω τώρα να "φυλάξω" τα μικρά μου....τα λέμε!!!!!!
ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #81733  από αθηνα47
 Παρ Νοέμ 30, 2012 5:52 pm
κοριτσια καλησπερα απο την μουντη αθηνα.ψιλοβροχο αλλα ευτηχως οχι κρυο.που λευτα για πετρελαιο.....θα βγαλω τον ιβαν στα φαναρια μου φενεται να μας φερει κανενα φραγκο το τεμπελογατο μονο μαμ κακα και νανι ειναι......εθεαθη ποντικος και που το βλαμενο το γατι.....ταπαιξα κοριτσια...Κατεβενω στην κουζινα μου και ανοιγο την πορτα της αυλης και να ο απροσκλητος μαγκας την κανει για μεσα πανικος η :character-oldtimer: :character-oldtimer: ουρλιαχτα τρομος εγκεφαλικα εμφραγματα ...τωρα να πω και την αληθεια δεν ξερω ποιος ηταν ποιο τρομαγμενος ο ποντικος η εγω....ο ενας απεναντη απο τον αλλον να τρεχουμε πανω κατω στην κουζινα να ουρλιαζουμε και να κοιταζωμαστε...και το βλαμενο το γατι στον παγκο ανεβασμενο να μας κοιτα...σε καποια φαση εχει στριμοχτη ο εισβολεας σε μια γωνια και εγω βρησκω ευκερια και βουταω τον ιβαν και του τον ριχνω πανω του.Γατος ποντικος 0-0 και αθηνα ντετ....ο ποντικος την εκανε ο γατος εμηνε να με κοιτα και εγω να ουρλιαζω στο βλαμενο που δεν εκανε τιποτα και ο νικος εξω απο την πορτα να κοπαναει απο την αγωνια του να μαθει τι εχει γινει..κοιταω την κουζινα μου αναστατη ....και η τριχαμου ορθια απο την αηδια που ειχε μπει μεσα αυτο το πραμα....βαζω τα χερια στο μετοπο περνω ενα περιλυπο κουρασμενο υφακι και βαριανασενο...δεν νιοθω καλα ειμαι καπος αλλα τι να κανω πρεπει να κανω γενικη την κουζινα λεω με ενα βλεμα αλλα τρελης απελπησμενης αγελαδος..αγκαλιτσα το μωρο μου τα παιδια με υφος ανησηχω....μην τρελενεσε πηγενε και ξαπλωσε θα τα κανουμε εμεις...και πηγα στο κρεββατακι μου......τι να κανω το συχενομε το ποντικι .......καλα ας ειμαι σωστη σε σας ΜΙΣΩ καθε δουλεια.........ειμαι ψιλο τεμπελιτσα :-D :-D :-D :-D :whistle: :whistle: :whistle:
 #81736  από sofia13
 Παρ Νοέμ 30, 2012 6:35 pm
Νάσαι καλά Αθηνά μου.Η περιγραφή για το ματσάκι που δεν δόθηκε
μεταξύ Ιβάν-ποντικού 0-0 μ΄εκανε ναγελάσω....
Χορτάτος και καλοζω'ι'σμένος ο γατούλης. Γιατί να επιτεθεί στον κα'υ'μένο τον ποντικομικρούλη;
Κι' ετσι που σέχω κόψει εσένα, θα προτιμούσες να πεινάσεις εσύ, παρά ο Ιβάν.
Είδες αγάπη η οικογένεια; Κατευθείαν σε στείλανε για ρηλάξ και ανέλαβαν εκείνοι τα πάντα.
Δεν είναι τεμπελιά ρε Αθηνά. Χτυπάει η καρδιά μας η ρημάδα, θέλουμε όλα να τα κάνουμε,
αλλά μας ρίχνει η κούραση...
Εδώ σήμερα ο καιρός παράξενος. Και βροχές και λιακάδες φοβερές και αέρας δυνατός.
Πάντως χθές επιβίωσα απ΄τη θύελα.
Φιλάκια σε όλη σου την οικογένεια. Και οι 4 είστε υπέροχοι.
( Σε γουέστερν παραπέμπει , οι 4 υπέροχοι).
Πάω να φάω γρανίτα φράουλα τώρα και ξανάρχομαι......................
 #81739  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Νοέμ 30, 2012 7:56 pm
Γεια σου βρε Αθηνουλα , με τις περιπετειες σου !!!!! Εκλαψα ΚΑΙ γελασα , με το παθημα σου !!!! Να εισαι καλα !!!!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #81748  από sofia13
 Παρ Νοέμ 30, 2012 10:22 pm
O κακός χαμός έξω.... Αστραπόβροντα, βροχές, πω-πω.
Ούτε απόψε με βλέπω να κοιμάμαι.
Στο τρίτο 24ωρο αυπνίας ούτε τη λέξη καλημέρα θα καταλαβαίνω.....
Φιλιά βρεγμένα...................
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 38