• ΔΕΙΤΕ ΚΙ' ΑΥΤΟ .....

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #81056  από Ιωάννα
 Παρ Νοέμ 16, 2012 9:56 pm
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !

#81091  από κατερινα 55
 Σάβ Νοέμ 17, 2012 8:12 pm
Ένα καταπληκτικό ταξίδι στα αστέρια από τη Google
Εικόνα

H δημιουργική ομάδα εικονογράφησης δεδομένων της Google (Google Data Arts Team) ανέβασε την νέα της δουλειά, ένα διαδραστικό ταξίδι στον γαλαξία μέσα από browser Chrome, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ: http://workshop.chromeexperiments.com/stars/

Η εντυπωσιακή αυτή παρουσιάση αποτελεί μια διαδραστική απεικόνιση των "γειτόνων" μας στο διάστημα που δείχνει την πραγματική τοποθεσία 100.000 αστεριών. H εφαρμογή σας επιτρέπει να εστιάσετε σε 87 μεγάλα αστέρια, καθώς και στο δικό μας ηλιακό σύστημα.

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν είναι WebGL, CSS3D και Web Audio. H εφαρμογή είναι προσβάσιμη μονάχα από browser Chrome.
 #81106  από billios
 Σάβ Νοέμ 17, 2012 9:48 pm
ΨΨΨΨΨΨ !!!
Η'
ΠΣΣΣΣΣΣΣΣ!!

Και για τα δυο,το ενα για το ταξιδι της αληθειας και το αλλο για το ταξιδι στο αγνωστο
 #81142  από βικυ
 Κυρ Νοέμ 18, 2012 8:23 pm
IKTIST22 έγραψε:Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !
Μολις το ειδα..........1+1=2 και 1-1=0,αυτο μας ειπε το παιδι,πολυ σωστα με απλα Ελληνικα.
Ο Βοριδης τι δεν καταλαβαινει και κοιταζει στο υπερπεραν????? :evil:
Η αλλη κυρια,δεν θυμαμαι το ονοματης,τι σκεφτεται????Μηπως ειναι λαθος οι πραξεις????Απλη αριθμητικη ειναι μανταμ,εγω που εχω τελειωσει Λυκειο καταλαβα,εσυ η πτυχιουχα, μετρας με τα δακτυλα κατω απο το τραπεζι?????? :evil:
Αντε και #$%^&*(@#!$%^^&&***,αυτο το καταλαβατε????? :twisted:
 #81143  από Ιωάννα
 Κυρ Νοέμ 18, 2012 8:39 pm
Απλη αριθμητικη ειναι μανταμ,εγω που εχω τελειωσει Λυκειο καταλαβα,εσυ η πτυχιουχα, μετρας με τα δακτυλα κατω απο το τραπεζι?????? :evil:

Οι υπολογισμοί τους για τη δική τους ζωή ...βγαίνουν σωστοί κ αλάνθαστοι......για τη ζωή των άλλων είναι...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Βίκυ !!!!!!!
:violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #81144  από Π.Μ79
 Κυρ Νοέμ 18, 2012 8:57 pm
Ο Βορίδης και ο κάθε Βορίδης απλά δεν έχουν ιδέα τι θα πει ανεργία, να μην έχεις να πληρώσεις το ρεύμα, να μην έχεις να ταΐσεις τα παιδιά σου κλπ κλπ.

Ο Βορίδης και ο κάθε Βορίδης, απολαμβάνουν μισθούς 10 χιλιάδων ευρώ χωρίς τις κλεψιές που κάνουν, να έχουν καταθέσεις σε όλες τις τράπεζες του κόσμου, άπειρα ακίνητα και άστους υπόλοιπους να κουρεύονται.

Αυτός είναι ο Βορίδης και ο κάθε Βορίδης και εμείς τα ζώα που τους φηφίζαμε τόσα χρόνια και ακόμα τους ψηφίζουμε.

Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο κόμμα ή άνθρωπο, τυχαία αναφέρω τον κόπανο το Βορίδη.
Όλοι βρίσκονται στο ίδιο καζάνι για μένα σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν.
 #81155  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Νοέμ 18, 2012 11:33 pm
Π.Μ79 έγραψε:Ο Βορίδης και ο κάθε Βορίδης απλά δεν έχουν ιδέα τι θα πει ανεργία, να μην έχεις να πληρώσεις το ρεύμα, να μην έχεις να ταΐσεις τα παιδιά σου κλπ κλπ.

Ο Βορίδης και ο κάθε Βορίδης, απολαμβάνουν μισθούς 10 χιλιάδων ευρώ χωρίς τις κλεψιές που κάνουν, να έχουν καταθέσεις σε όλες τις τράπεζες του κόσμου, άπειρα ακίνητα και άστους υπόλοιπους να κουρεύονται.

Αυτός είναι ο Βορίδης και ο κάθε Βορίδης και εμείς τα ζώα που τους φηφίζαμε τόσα χρόνια και ακόμα τους ψηφίζουμε.

Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο κόμμα ή άνθρωπο, τυχαία αναφέρω τον κόπανο το Βορίδη.
Όλοι βρίσκονται στο ίδιο καζάνι για μένα σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν.
Ο Βοριδης , ο καθε Βοριδης και καθε αλλο, ''δημοκρατικα'' εκλεγμενο, φασιστομουτρο, τα ξερει ΟΛΑ αυτα !!!!! Τα ξερει , αλλά ΔΕΝ νοιαζεται !!!!! Το μονο που τον νοιαζει ειναι να εφαρμοσει συγκεκριμενη πολιτικη και να εξυπηρετησει τα...αντιστοιχα αφεντικα ......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Τελικα, ποιοι ειναι οι υπευθυνοι για το χάλι μας ?????????Οι...Βοριδηδες ...ή οι ψηφοφοροι τους ?????????????????ΕΕΕΕΕΕ??????????????
 #81156  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 19, 2012 12:00 am
βικυ έγραψε:
IKTIST22 έγραψε:Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !
Μολις το ειδα..........1+1=2 και 1-1=0,αυτο μας ειπε το παιδι,πολυ σωστα με απλα Ελληνικα.
Ο Βοριδης τι δεν καταλαβαινει και κοιταζει στο υπερπεραν????? :evil:
Η αλλη κυρια,δεν θυμαμαι το ονοματης,τι σκεφτεται????Μηπως ειναι λαθος οι πραξεις????Απλη αριθμητικη ειναι μανταμ,εγω που εχω τελειωσει Λυκειο καταλαβα,εσυ η πτυχιουχα, μετρας με τα δακτυλα κατω απο το τραπεζι?????? :evil:
Αντε και #$%^&*(@#!$%^^&&***,αυτο το καταλαβατε????? :twisted:
....Η κυρια , που κοιταζει σαν αποβλακωμενη, ειναι η , επι Διαμαντοπουλου, υφυπουργος Παιδειας , η οποια με μεγαλο ζηλο , εφαρμοζε τις οδηγιες της ΕΕ για την εκπαιδευση !!!! Εκανε, φυσικα, το ιδιο με τους προκατοχους και τους διαδοχους της ...!!!!Το παιδι, πολυ σωστα τα ειπε !!!! ΟΜΩΣ.........Δεν ειπε κατι, που δεν ξερουμε !!! Δεν ειπε κατι που δεν το ζουμε!!! Δεν ειπε κατι, που δεν λενε κι αλλα παιδια !!!! Δεν ειπε κατι, που δεν λενε κι αλλοι μεγαλυτεροι σε ηλικια !!!!Τετοιους υπολογισμους, εγω τουλαχιστον, κανω καθημερινα , ακομα και στον υπνο μου, με τη μονη διαφορα οτι το αποτελεσμα που βγαζω, ειναι...αρνητικος,τετραψηφιος αριθμος.....πολυ μακρια απο το μηδεν!!!!!!!!Προς τι, λοιπον, η εκπληξη ????? Δυστυχως δεν παρακολουθησα την εκπομπη !!!! Θα ηθελα να ξερω..... προταση για να βγουμε απ'αυτη την κατασταση, ακουστηκε ?????? Ειπε κανεις οτι , μονο αν βγουμε απο την ΕΕ :twisted: , θα δουμε ...ασπρη μερα ???Ειπε κανεις οτι , μονο ετσι θα γλιτωσουμε απο ΟΛΑ τα μνημονια???? Ε???? 'Η εμειναν , μονο, σε διαπιστωσεις και περιγραφες της τραγικης καταστασης που ζουμε ??????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
 #81236  από panos59
 Τετ Νοέμ 21, 2012 8:08 am
Φάκελος “Καισαρικές” (ξανά)

Το gazzettaplus φιλοξενεί τον Μάνο Αντώναρο σε ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο σχετικά με τον αριθμό των καισαρικών στην Ελλάδα.

Αυτό το άρθρο πρέπει να το γράψω γρήγορα… Τώρα δλδ… δεν σηκώνει να το αναβάλω, γιατί θα μου ’χει περάσει ο θυμός.
Όπως καταλαβαίνετε λόγω της Ολίβιας και του eimaimama τα τελευταία 2-3 χρόνια έχω έρθει σε επαφή (γνωρίσει, συναντήσει, έχουμε γίνει φίλοι κ.λ.π.) με πάααααααρα πολλές μανούλες… Πάρα πολλές λοιπόν απ’ αυτές τις ήδη πολλές γυναίκες (ξανα)μένουν έγκυες, είτε γιατί θέλουν να κάνουν κι άλλο παιδάκι, είτε γιατί γεννούν για πρώτη φορά.
Το ’χω ξαναγράψει. Ως άνδρας δεν είχα σκεφτεί ποτέ στα σοβαρά τον τρόπο που μια γυναίκα θα γεννήσει το μωρό της.
«Αρκεί να γεννηθεί και να ’ναι καλά» ήταν η κυρίαρχη (μου) σκέψη.
Και ξαφνικά εμφανίζεται στην ζωή μου η Όλιβ. Ερωτευόμαστε, αγαπιόμαστε, παντρευόμαστε και κάνουμε το πρώτο μας παιδί… την Αθηνούλα… ω, τι ευτυχία… ανείπωτη…
Όμως παρατηρώντας διακρίνω ότι η γυναίκα μου μέσα σ’ αυτήν την ανείπωτη ευτυχία, έχει ένα μικρό… τόσο δαααααα κενό… που όμως μοιάζει σαν μικρό κατάμαυρο μυγάκι στο ολόλευκο γάλα.
-Γιατί δεν γέννησα φυσιολογικά, αλλά με καισαρική;
Η απάντηση είναι πάντα ή ίδια:
-Τι σημασία έχει; Το μωρό μας είναι μια χαρά στην υγεία του.
Το μυγάκι όμως συνεχίζει να επιπλέει.
Αν το βγάλεις με ένα κουταλάκι, το πίνεις μετά το γάλα ή όχι;
Χα! Καλή παρατήρηση.
Μην το ξανακουβεντιάσουμε γιατί σ’ αυτό το site το έχουμε σχεδόν εξαντλήσει αυτό το θέμα.
Και έρχεται η δεύτερη εγκυμοσύνη.
Η Όλιβ επιστρέφει στην «εμμονή» της… Θέλω να γεννήσω φυσιολογικά.
Ο γυναικολόγος-μαιευτήρας… της λέει:
- Βέβαια… βέβαια…
Τριάντα χρόνια δημοσιογράφος είμαι… έχω δει και μιλήσει μαζί τους από serial killers μέχρι Νομπελίστες… Λέτε να μην μπορώ να διακρίνω ποιος εννοεί αυτό που λέει η όχι;
Τέσπα, την ιστορία μας την γνωρίζετε λίγο-πολύ.
Και από τότε αρχίζω να παρατηρώ τα πράγματα. Στην αρχή από προσωπικό ενδιαφέρον και αργότερα ξυπνά μέσα μου ο δημοσιογράφος και αρχίζω να το ψάχνω περισσότερο.
Ο Αρχέλαος είναι ήδη 43 ημερών… μέσα σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα διαπιστώνω ότι όσες περιπτώσεις τοκετού μαθαίνω (και μαθαίνω σχετικά αρκετές) σε όλες οι μαιευτήρες υπόσχονται φυσιολογικό τοκετό (ΠΡΟΣΕΞΤΕ) σ΄ αυτές που τον επιθυμούν, αλλά την τελευταίααααααααα στιγμήηηηηηηηηηηη όλο κάτι παρουσιάζεται… και προχωράνε σε μια… αναγκαστική καισαρική.
Δεν έχω ιατρική άποψη και αν έχω είναι πεζοδρομιακή… έχω όμως άποψη για τη συχνότητα του πράγματος… και αυτή η συχνότητα δεν είναι θεωρητική, απλά απολύτως πραγματική.
Δεν λέω ότι είναι επίσημη στατιστική, λέω ότι τέτοιες περιπτώσεις έτυχε να μάθω εγώ… Αν εσείς έχετε άλλη άποψη, είμαι έτοιμος να τη δεχθώ…
Έχετε;
Τα επίσημα στατιστικά βρίσκουν την Ελλάδα πρωταθλήτρια στις καισαρικές. Να είναι μια πανευρωπαϊκή στατιστική συνωμοσία εναντίον των Ελλήνων, μάλλον το αποκλείω.
Για να μην μπορούν τόσες Ελληνίδες να γεννήσουν φυσιολογικά; Πρόκειται περί γελοιότητος.
Θέλω να είμαι ειλικρινής και τίμιος με τις αναγνώστριες μου και τους άμεσα ενδιαφερόμενους ή θιγόμενους (εκτός αν φτύνω και κάποιοι νομίζουν ότι ψιχαλίζει)… προσωπικά πιστεύω ακράδαντα ότι μια γυναίκα είναι η μοναδική που μπορεί να επιλέξει πώς θέλει να γεννήσει…
Ξέρω πολλές που θέλουν να γεννήσουν με καισαρική. Και τα σκυλιά δεμένα. Μαζί τους… Ολόψυχα μαζί τους…
Όμως, μου κάνει τρομερή εντύπωση που διαβάζω ότι πολλές γυναίκες γκρινιάζουν ότι ενώ επέμεναν και ήθελαν σφόδρα να γεννήσουν φυσιολογικά τελικά τις (δεν είναι πάντα σωστό το ρήμα και ούτε αφορά όλες τις περιπτώσεις) έπεισαν να γεννήσουν με καισαρική και μάλιστα (κοντά) στην τελευταία στιγμή… Από την άλλη δεν έχω ακούσει ούτε μία φορά το ανάποδο… δλδ μια γυναίκα να διαμαρτύρεται ότι ήθελε να γεννήσει με καισαρική και τελευταία στιγμή να την έπεισαν να γεννήσει φυσιολογικά…
Προφανώς και το δεύτερο δεν γίνεται… αναρωτιέμαι όμως γιατί προφανώς πρέπει να γίνεται το πρώτο…
Συγγνώμη που είμαι καχύποπτος, αλλά στην Ελλάδα ζω παιδιόθεν…
Και επειδή καλά τα λογάκια, τα αστειάκια και οι λεξιλαγνίες… Προκαλώ τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας να μου (μας) εξηγήσει γιατί τα ποσοστά γεννήσεων με καισαρική είναι τόσο υψηλά στην Ελλάδα…
ΥΓ. Έχω καλή πληροφορία ότι ακόμα και η Τρόϊκα αναρωτήθηκε για το ίδιο πράγμα, όταν έπιασε τον Φάκελο «Υγεία»…
ΥΓ2. Και για να είμαστε απολύτως σοβαροί, ελπίζω να γνωρίζουν μερικοί ότι οι εγχειρήσεις χωρίς λόγο είναι αδίκημα. Σοβαρό αδίκημα.
ΥΓ3. Πολλές από εσάς που ενδεχομένως με διαβάζετε ξέρετε ότι τα mail σας με έσπρωξαν να γράψω αυτό το άρθρο. Μail γεμάτα απόγνωση. Γράφω εδώ στο eimaimama ως μπαμπάς… Όμως πάντα είμαι ένας μπαμπάς-δημοσιογράφος.
Σας φιλώ
Μάνος

Πηγή: eimaimama.gr

http://www.eimaimama.gr/2012/11/fakelos ... -xana.html

Εικόνα
 #81240  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Νοέμ 21, 2012 11:19 am
Πολυ σωστα , τα λεει !!!!!!!! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ !!!!!!!!!!!!!...............ΥΓ. Φυσιολογικα γεννησα!!!! Ενα ''μεγαλο'' παιδι !Ηταν ενας υπεροχος, πανευκολος τοκετος!!!! Ειχα , ηδη, μπει στον δεκατο μηνα της κυησης . Αν ηθελε ο γιατρος μου, θα μου ...πατουσε μια καισαρικη ...μεγαλοπρεπεστατη ........κι εγω, θα ελεγα και...''ευχαριστω'' !!!!!!!! Ειναι , ομως, σωστος επιστημονας και ανθρωπος !!!!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 28