βικυ έγραψε:IKTIST22 έγραψε:Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !
Μολις το ειδα..........1+1=2 και 1-1=0,αυτο μας ειπε το παιδι,πολυ σωστα με απλα Ελληνικα.
Ο Βοριδης τι δεν καταλαβαινει και κοιταζει στο υπερπεραν????? 
Η αλλη κυρια,δεν θυμαμαι το ονοματης,τι σκεφτεται????Μηπως ειναι λαθος οι πραξεις????Απλη αριθμητικη ειναι μανταμ,εγω που εχω τελειωσει Λυκειο καταλαβα,εσυ η πτυχιουχα, μετρας με τα δακτυλα κατω απο το τραπεζι??????
Αντε και #$%^&*(@#!$%^^&&***,αυτο το καταλαβατε????? 
....Η κυρια , που κοιταζει σαν αποβλακωμενη, ειναι η , επι Διαμαντοπουλου, υφυπουργος Παιδειας , η οποια με μεγαλο ζηλο , εφαρμοζε τις οδηγιες της ΕΕ για την εκπαιδευση !!!! Εκανε, φυσικα, το ιδιο με τους προκατοχους και τους διαδοχους της ...!!!!Το παιδι, πολυ σωστα τα ειπε !!!! ΟΜΩΣ.........Δεν ειπε κατι, που δεν ξερουμε !!! Δεν ειπε κατι που δεν το ζουμε!!! Δεν ειπε κατι, που δεν λενε κι αλλα παιδια !!!! Δεν ειπε κατι, που δεν λενε κι αλλοι μεγαλυτεροι σε ηλικια !!!!Τετοιους υπολογισμους, εγω τουλαχιστον, κανω καθημερινα , ακομα και στον υπνο μου, με τη μονη διαφορα οτι το αποτελεσμα που βγαζω, ειναι...αρνητικος,τετραψηφιος αριθμος.....πολυ μακρια απο το μηδεν!!!!!!!!Προς τι, λοιπον, η εκπληξη ????? Δυστυχως δεν παρακολουθησα την εκπομπη !!!! Θα ηθελα να ξερω..... προταση για να βγουμε απ'αυτη την κατασταση, ακουστηκε ?????? Ειπε κανεις οτι , μονο αν βγουμε απο την ΕΕ

, θα δουμε ...ασπρη μερα ???Ειπε κανεις οτι , μονο ετσι θα γλιτωσουμε απο ΟΛΑ τα μνημονια???? Ε???? 'Η εμειναν , μονο, σε διαπιστωσεις και περιγραφες της τραγικης καταστασης που ζουμε ???????????