• ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΠ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #81013  από anastasis
 Παρ Νοέμ 16, 2012 12:00 am
Οπως λεει η Brazil καποιος που δεν εχει σφραγισματα γιατι εχει Σκπ...και εχει δικιο ουτε εγω λεω οτι τα σφραγισματα φταινε για την ΣΚΠ...απο την αλλη ομως ειμαι πεπεισμενος οτι η ΣΚΠ ειναι μια πολυπαραγοντικη νοσος...Στον εναν μπορει να φταει η ΧΕΝΦΑ στον αλλον το καπνισμα στον αλλον τα σφραγισματα και στον αλλον ο καιρος ξερω γω...ομως απο την στιγμη που εχει ψιλομελετηθει το θεμα του υδραργυρου και εχω ενα στομα γεματο τετοια σφραγισματα (16) νομιζω οτι ειμαι στην κατηγορια υψηλου κινδυνου γενικοτερα...
Οποτε 3 επιλογες εχω...η ψαχνω οπως λεει η Βασουλα καποιον ειδικο για ασφαλη αφαιρεση τους η τα αφηνω ως εχουν και κανω αποτοξινωση των βαρεων μεταλλων με ζεολιθο η τα βγαζω ολα και βαζω μια κομψοτατη μασελιτσα... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #81014  από anastasis
 Παρ Νοέμ 16, 2012 12:05 am
Brazil δεν τα βγαζεις και φευγουν οι εστιες αλλα ισως να υπαρχει ενα ποσοστο στο να μην εμφανιστουν αλλες δημιουργωντας προβληματα...Αλλωστε και ΣΚΠ να μην εχει καποιος ειναι σα τη ΧΕΝΦΑ...ειναι ενα αλλο προβλημα υγειας...δεν το διορθωνεις αν μπορεις?Και αν μια στο εκατομμυριο βοηθησει κι ολας γιατι οχι? :think: :think:
 #81024  από eleni POL
 Παρ Νοέμ 16, 2012 11:14 am
αναστάση ,παιδιά καλημέρα .
δε νομιζω να σχετίζονται τα δυο κοιτα αυτο απο την ιστορια που εβαλε ο τομ στο

viewtopic.php?f=10&t=3484

After 4 months I was in Germany, reminding what this TV program Report explained about amalgam, I got in touch with this doctor.
I went to him who visited my mouth and explained me that these kind of fillings made of amalgam made worse my health conditions day by day (after you’ll understand why!!!). In 2 months he substituted the amalgams with ceramic fillings (also here I’ll explain all the explanations) and he took me one devitalized tooth off. Unbelievable: since that day I immediately felt so good. Therefore I thought that the amalgam fillings were the origin of my disease. I was wrong (after you’ll understand why!!!). After this experience I came back in Italy and I worked in Bologna for 2 years with a special Italian contract, as a product engineer designer… But passing of time really slowly the same problems came back. When I say “really slowly” I mean that day by day I couldn’t notice anything but if I thought of my health conditions 3 months before I realized something was different. I was convinced I was on the right way to understand what could cause my illness, but I’ve always stayed worst! I felt more and more tired, I feel dizziness, I couldn’t walk fine. Therefore I took one “free” month from my work and I went back to Germany. I left alone by train and I’d like to let you notice that: I didn’t see from my left eye, I didn’t coordinate my left hand movements, I walked really bad, I lost my equilibrium, and so on............
 #81052  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Νοέμ 16, 2012 9:07 pm
brazil έγραψε:Χα! Εγώ δεν έχω κανένα σφράγισμα!! :teasing-neener: :teasing-neener:

Σοβαρά τώρα, μην ψάχνεις άλλο βρε Αναστάση... Ακόμα κι αν ευθύνονται τι;; Θα πας να τα βγάλεις και θα σου φύγουν οι εστίες; :sad-roulette:
:o :o :o Δεν εχεις σφραγισματα ???? Δεν ντρεπεσαι ??? Πώς θα ζησουν οι οδοντιατροι ???? Λοιπον !!!!! Για να σοβαρευτω !!!!!!! Περυσι, ρωτησα τον οδοντιατρο μου, σχετικα με τα μαυρα σφραγισματα ! Μου ειπε οτι ΔΕΝ χρειαζεται να τα αφαιρεσω !!!!! Επισης , μου ειπε οτι ολη η ιστορια εγινε για...την κονομα.........!!!!!!! Ανασταση !!!!!!!!!!!! Cooooooooolllllllll...........!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #81064  από Vasoula
 Σάβ Νοέμ 17, 2012 4:11 am
Χωρις διαθεση να προσβαλω τον γιατρο σου Αννα περιμενες να σου πει οτι πρεπει;
Εγω ρωτησα την οδοντιατρο μου και μου ειπε οτι ο ψευδαργυρος :romance-kisscheek: που εχουν μεσα οχι μονο δεν κανει κακο αλλα καλο!!!
Εκεινο που ειναι σιγουρο ειναι πως τα νεα ριτινουχα υλικα και πιο δυσχρηστα ειναι για μεγαλα/βαθια σφραγισματα και λιγοτερο αντεχουν απλα δεν κινδυνευεις απο βαρεα μεταλλα, προσωπικα δεν περιμενω κανενα γιατρο να μου πει αν ειναι επικινδυνα η οχι, ειναι δυνατον κατι που ειναι τοξικο αν και μονο το μυρισεις (πχ σπασμενο θερμομετρο) να το εχεις μεσα σου εστω σε πιο σταθερη μορφη και να λες δεν δημιουργει πουθενα προβλημα;
 #81073  από anastasis
 Σάβ Νοέμ 17, 2012 12:18 pm
Πολυ φοβαμαι οτι εχεις πολυ δικιο Βασουλα...και μενα ο χαζοοδοντιατρος μου το ιδιο μου ειπε...αλλα τι θα ελεγε αυτος?Πρεπει να βρω καποιον εξειδικευμενο για την αφαιρεση τους...εχω 16 οποτε οπως και να εχει καλο δεν κανουνε... :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #124594  από Temaki
 Τρί Ιαν 03, 2017 8:01 am
Καλημέρα σε όλους και Καλή Χρονιά! Βρήκατε οδοντίατρο τελικά για αφαίρεση των αμαλγαμάτων;; Στην Αθήνα μόνο 2 βρήκα εγώ.