• ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΠ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #81002  από anastasis
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 8:39 pm
Παιδια καλησπερα...πριν λιγο επεσα σε κατι αρθρα που αναφερουν λιγο πολυ οτι τα σφραγισματα που περιεχουν υδραργυρο (τα μαυρα δηλαδη) θα μπορουσαν να ευθυνονται για την ΣΚΠ. Στην αρχη μου φανηκε αστειο αλλα στην συνεχεια περαν του οτι ειδα πολυ κοσμο που πασχει απο ΣΚΠ οτι ετρξε να βγαλει τα σφραγισματα και να τα αντικαταστησει με αλλου υλικου σκεφτηκα οτι και εγω απο πολυ μικρη ηλικια εχω ουτε λιγο ουτε πολυ καμια 15αρια τετοια σφραγισματα!!!Να τρεξω να τα ξηλωσω?Τη βαψαμε... :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged:
 #81003  από anastasis
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 8:41 pm
Πειτε μου αν θελετε...εχετε και εσεις σφραγισματα?
Εχετε ακουσει κατι σχετικα με αυτο που λεω? :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #81004  από κατερινα 55
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 8:49 pm
Να δω τι άλλο θα βρεις!!!Βρε άντε παίξε με τον κούκλο σου και άσε ήσυχο το internet :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:

http://www.overcomingmultiplesclerosis. ... eneral-MS/
 #81005  από Μιμικαμ
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 9:19 pm
Πάλι ψάχνεις Αναστάση?????

15 σφραγίσματα επι 200 περίπου Εurω, κάλά σε βλέπω να κάνεις επαιτεία για να θεραπεύσεις τα θεραπευμένα... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Πάντως πληροφοριακά να σου πώ, οτι κατά κάποιο τρόπο ισχύει αυτό που αναφέρεις....πιο παλιά, αν δεν κάνω λάθος είχε αναρτηθεί παρόμοιο θέμα....πάντως αν ήμουν στην θέση σου, θα προτιμούσα να παίξω με τον μπεμπη σου....καλά σου την είπε η Κατερίνα.... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #81006  από Φαίδρα
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 9:45 pm
Χα! Εγώ δεν έχω κανένα σφράγισμα!! :teasing-neener: :teasing-neener:

Σοβαρά τώρα, μην ψάχνεις άλλο βρε Αναστάση... Ακόμα κι αν ευθύνονται τι;; Θα πας να τα βγάλεις και θα σου φύγουν οι εστίες; :sad-roulette:
 #81007  από sofia13
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 10:05 pm
Αναστάση ναι , αυτού του είδους τα σφραγίσματα δεν γίνονται τώρα.
Αλλά δεν ευθύνονται για την ms. Χαλάρωσε λίγο παληκάρι μου....
Εχεις μια κούκλα γυναίκα κι΄ενα κουκλί μωρό!!!! Είσαι και σύ μια απ΄τα ίδια.!!!
Δέστο λίγο καλύτερα.... Στη θέση σου πολλοί απο μάς την ψυχή τους θα έδιναν.....
Γιατί τρώς τις σάρκες σου άδικα; Και άραγε μόνο τις δικές σου η και των οικείων σου;
Σκέψου λίγο βρε Αναστάση....
Σου δόθηκαν πράγματα που άλλοι τα ψάχνουμε και δεν τα βρίσκουμε με τίποτα.
Και σύ που τάχεις, ψάχνεις και ψάχνεσαι και πάει λέγοντας καιρό τώρα.....
Γιατί ;;;
 #81008  από anastasis
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 10:12 pm
Σοφια μου ειλικρινα ηταν καθαρα εγκυκλοπεδικο το ερωτημα...δεν ειναι απο ανησυχια,το ξεπερασα αυτο σε τεραστιο βαθμο...ουτως η αλλως οτι ειναι να γινει θα γινει δε μπορω να αλλαξω κατι...Οσο για την συζυγο και τον μπουλουκο μη στεναχωριεσαι τους εχω ''ρουφηξει'' τους 2 αυτες τις μερες και ολοι μου λενε επιτελους γυρισε ο Αναστασης που ολοι ξεραμε!!! :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:
Απλα μου φανηκε τρομερα κουφο αυτη η συσχετιση με τα σφραγισματα και κοιτα ο διαο...ς που ετυχε να εχω και τοσα...χαχαχαχα :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
 #81009  από billios
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 10:25 pm
Υπαρχει αυτη η θεωρια [οπως και τοσες αλλες] που λεει πως ο υδραργυρος ειναι τοξικος [ουτος η αλλως ειναι] και επυβαρινει την κατασταση μας,βεβαια τα σφραγισματα απο αμαλγαμα [μαυρα] για να καταστουν επιβλαβη θα πρεπει να ξεπερνουν [νομιζω] τον μαγικο αριθμο 15 κατα τους οδοντιατρους.
Επειδη κι εγω εχω αρκετα,μπηκα στη διαδηκασια να ελαφρυνω λιγο τον στομα μου απο δαυτα ετσι καλου κακου...
 #81010  από Vasoula
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 10:46 pm
Δε νομιζω τα σφραγισματα να ευθυνονται για τη ΣΚΠ αλλα σιγουρα μπορει να την επιβαρυνουν ειδικα οσα ειναι παλια μεγαλα και οχι καλα τοποθετημενα οποτε μπορει να προκυψει διαρροη υδραργυρου στον οργανισμο ο οποιος ειναι ακρως νευροτοξικος, αλλωστε αν δεν υπηρχε θεμα δεν θα εφτανε ολοκληρος FDA που ειναι συνηθως με το μερος της ιατρικης κοινοτητας να ανακοινωνει οτι σε εγκυες, εμβρυα και μικρα παιδια καθως και σε ατομα με διαταραγμενο ανοσοποιητικο μπορει να δημιουργησουν προβλημα:
http://www.reuters.com/article/2008/06/ ... dChannel=0
Απο την αλλη η αφαιρεση τους μπορει να προκαλεσει μεγαλυτερο προβλημα απο να τα αφησεις στην ησυχια τους δεδομενου οτι πρεπει να γινει απο εξειδικευμενο οδοντιατρο με καταλληλο εξοπλισμο αλλιως ο διαφυγων υδραργυρος στον οργανισμο σου θα ειναι πολλαπλασιος απο αυτον που θα παρεις αν τα αφησεις! (πχ http://www.mercuryremoval.org/safemercuryremoval.html)
 #81012  από litsa
 Πέμ Νοέμ 15, 2012 11:20 pm
εδώ θα συμφωνήσω με την βασούλα...
πρόσφατα αφαίρεσα και τα τελευταία μαύρα σφραγίσματα..
κάποια στιγμή μου είπε ότι κατάπια το σάλιο μαζί με τα μαύρα...
ο θεός βοηθός... για το τι μέλλει γενέσθαι....
άντε να βρεις τον σωστό κτλ κτλ
θα του τα εκτυπώσω και θα του τα στείλω του οδοντίατρου μου ... γιατί όλοι νομίζουν ότι είναι μικροί θεοί ή μάλλον μεγάλοι ....