• [b]ISTORIES GIA AGRIOUS :o [/b]

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #797  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Τετ Νοέμ 26, 2008 10:14 pm
Θέλει μαγκιά να μπορέσεις να δεις
τη ζωή καθαρά και να πεις γεια χαρά
Σ΄ότι σε δένει σε κρατάει στη γη
και δεν σ΄αφήνει να πετάς σαν πουλί 8-) 8-) 8-) Η ZΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ...
 #800  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Νοέμ 27, 2008 10:13 am
Λίτσα ίσως να μην κατάλαβες τι εννοώ λέγοντας ότι στο εξωτερικό υπάρχουν καλύτερες θεραπείες και εξηγώ . Εμείς που έχουμε ΣΚΠ είναι γνωστό ότι έχουμε την ανάγκη φυσιοθεραπευτή . Τα ασφαλιστικά ταμεία στην Ελλάδα δίνουν τη δυνατότητα περιορισμένης κάλυψης του κόστους . Πέρα όμως από αυτό το γενικότερο κλίμα της Ελλάδας είναι ότι γίνονται αποδεκτοί μόνο όσοι είναι καλά . Για τους άλλους υπάρχει στην κοινωνία ένα γενικότερο κλίμα απόρριψης . Έχεις ΣΚΠ , δεν μπορείς να δουλέψεις , φταίς εσύ γιατί αρρώστησες , δεν είναι δυνατόν να έχεις οικογένεια , πρέπει να ξεκουράζεσαι και να μην σκέφτεσαι τίποτα , δεν είναι δυνατόν εσύ να έχεις οποιδήποτε είδους δικαιώματα εσύ πρέπει να είσαι αποτραβηγμένος από τη ζωή και να μην μας ενοχλείς έχουμε σπουδαιότερα πράγματα να κάνουμε . Πες μας ευχαριστώ που το κράτος μας σε βοηθάει .
 #807  από litsa
 Πέμ Νοέμ 27, 2008 6:36 pm
Συμφωνώ με αυτά που λές! Όλα αυτά τα βιώνω και ας είμαι ακόμα στην αρχή! Πιστεύω όμως ότι πρέπει και εμείς να μην τους επιτρέπουμε να μας μειώνουν. Έχω σταματήσει να λέω τι έχω γιατί ο κόσμος έχει άγνοια. Εμείς όμως έχουμε δικαιώματα! και ΠΡΕΠΕΙ να τα διεκδικούμε.