• [b]ISTORIES GIA AGRIOUS :o [/b]

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #704  από manos81
 Τετ Νοέμ 19, 2008 6:22 pm
mia mikri sizitisi pou tin thimame akoma... :(
htan xeimonas tou 99 ego makria apo tin kriti se ena domatio foititikhs estias stin athina kapou sto egaleo me 4 atoma mesa sto domatio..tileorasi den eixame mono ena radiaki epeze apala gia na mas kanei parea.legame diafora...ena pedi apo tin parea anefere gia mia xoriani tou pou eixe sklirinsi kata plakas kai tha tis ekanan traxiostomi giati pia den mporouse o organismos tis na antapekselthei se vasikes litourgies, :o mou ekane toso entiposi pou kolisa..ase pou den iksera ti htan ayti h sklirinsi kata plakas....etsi perase h nixta kai koimithikame meta apo tis tromaxtikes mas istories...to proi eixa simptomata tis sklirinsis kataplakas kai apo tote exw katalavei poli kala ti einai.. ;)
 #705  από ΛΟΥΚΙΑ
 Τετ Νοέμ 19, 2008 9:00 pm
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ...ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.... :P
 #706  από ΛΟΥΚΙΑ
 Τετ Νοέμ 19, 2008 9:05 pm
ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ...Η ΣΚΠ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΑΡΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ .ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ..ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ??????????ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΑ..ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ
 #708  από Μίρκα
 Τετ Νοέμ 19, 2008 9:58 pm
Κάπως έτσι μου εμφανίστηκε και μένα. Σηκώθηκα ένα πρωί του Αυγούστου, και όλα ήταν διπλά και γύριζαν. Την προηγούμενη μέρα είχα γυρίσει από την κατασκήνωση.
 #709  από manos81
 Τετ Νοέμ 19, 2008 11:15 pm
ego den ixa idea ti htan ayto to prama.aplos to suzitisame kai mou ekane entiposi kai to proi eixa
 #718  από dina
 Πέμ Νοέμ 20, 2008 12:06 pm
Παιδια γεια σας .Θα συμφωνησω με ολους σας οτι ειμαστε ολοι μια παρεα και στηριζουμε ο ενας τον αλλο .Δεν θα ξεχασω ποσο με στηριξατε πριν λιγες μερες.Πρεπει να εχουμε καλη θετικη ενεργεια για να αντιμετωπισουμε αυτο που λεγετααι σκληρυνση κατα πλακας.
Καποτα ειχα ακουσει αυτο που λενε Σ Κ Π κι νομιζα οτι ειχε σχεση με ασθενεια της καρδιας. :)
Τ Ο Σ Ο Α Ν Ι Δ Ε Η .
 #723  από MARIA1
 Πέμ Νοέμ 20, 2008 4:40 pm
εγώ νόμιζα πως ήταν κάτι χειρότερο απο καρκίνο...
τελικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο και τι καλύτερο, αλλά προφανώς δεν έχει σημασία...

Πριν μας συμβεί το οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία μας, όλα τα βλέπουμε τραγικά και φτύνουμε τον κόρφο μας...ίσως είμαστε και λιγο εγωιστές...μέχρι τότε που θα μας συμβεί....

Αφού μας συμβεί, είτε κλεινόμαστε στο καβούκι μας, είτε το παλεύουμε όπως μπορούμε...
Εξαρτάται την ιδιοσυγκρασία του ανθρώπου.

:P :cry: :P
 #725  από Παναγιώτα
 Πέμ Νοέμ 20, 2008 6:53 pm
Kalhspera k apo mena. Egw ena prwi sto sxoleio (lukeio) eixa kapoies mikres enoxleiseis den edwsa eidieterh shmasia alla thn epomenh mera to prwi enoiw8a oti exasa thn gh katw apo ta podia mou.afou ksupnhsa k eixa moudiasei sta podia sta xeria k ligo sthn koilia ekei enoiwsa auto pou lene "den ksereis ti sou ksumerwnei". tote ksekinhse o agwnas mou....
....meta apo enan oloklhro xrono ema8a oti exw sklirhnsh k tote arxisa na psaxnw na ma8w ti einai auto.peritw na sas pw oti otan to ema8a exasa thn gh katw apo ta podia mou den hksera ti einai alla akougotan arketa asxhmo k <<kako>>. Telika diapistwnw oti prepei na pa8oume kati gia na enoimerw8oume panw sto 8ema. Kai logw to oti den uparxei enhmerwsh apo pou8ena kai prepei monoi mas na psaksoume na broume plirofories. Shmasia exei na paleuoume gia na kseperasoume kapoia pragmata k sto telos pistepste me mporoume na kataferoume polla perissotera apo auta pou pisteuoume!!! ;)
 #729  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Παρ Νοέμ 21, 2008 1:08 am
Η καινούρια φίλη μου

Ξανά και ξανά θα σε βρω.
Στις γωνιές του μυαλού μου κρυμμένη.
Στις άκρες των δακτύλων μου.
Στα μουδιάσματά μου.
Θα σε βρω στην καρδιά μου και στην ψυχή μου.
Να με σκίζεις κάθε φορά που κοιτώ τα μάτια αυτών που αγαπώ.

Με λάθος όνειρα έμπλεξες, φιλενάδα.
Με λάθος καρδιά και ψυχή τα βάζεις.
Τους πόνους μου θα σε ποτίζω κάθε φορά που θα ανατέλλεις στη ζωή μου.
Αντέχω. Έχω πείσμα . Θα σε παλέψω.
Με χαμόγελα και δάκρυα χαράς.
Καλωσήρθες στη ζωή μου, φιλενάδα.
Θα σε νικήσω, γιατί έχω φίλους ψηλά στον ουρανό και στη ζωή.
Έχω φίλους εδώ κοντά μου, κάθε στιγμή.
Κι αν πέσω θα σηκωθώ
Ξανά και ξανά.
Ξανά και ξανά.
Στις μέρες μου, στις νύχτες μου.
Στους πόνους μου.
Στις φρίκες μου.
Μα το Θεό μου. Καλωσήρθες.
Σηκώνω τα χέρια, περπατώ στην άμμο, βλέπω τη θάλασσα.
Αναπνέω.
Και στο τέλος ζω, γιατί έτσι γουσταρω.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΘΟΡΜΗΤΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΣΚΠ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ. ΤΟΣΗ ΔΑ. ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
 #730  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Νοέμ 21, 2008 8:26 am
Παιδιά να γράψω κάτι και εγώ στο νέο θέμα . Είναι γνωστό τοις πάσι ότι είμαι Δικηγόρος . Παίρνω το επίδομα της ΣΚΠ και έχω περάσει τέσσερις φορές την ανάλογη υγειονομική επιτροπή με ποσοστό αναπηρίας 67% . ¨Ομως η υγιειονομική επιτροπή του Ι.Κ.Α. για διορισμό στο δημόσιο το 2000 που με εξέτασε με βρήκε ανάπηρο με ποσοστό 60% . Τώρα δηλαδή σήμερα καταθέτω τα ανάλογα έγγραφα για επανεξέταση λόγω επιδείνωσης της κατάστασης . Λέτε σήμερα να με βγάλουν ανάπηρο με μικρότερο ποσοστό ; θα είναι για γέλια .