Hristos! έγραψε:Για τον Μητσικωστα θα γραψω το λογο και εδω, επειδη με ρωτησε ενας συνασθενης σε pm:
Προσωπικα στη γνωματευση του "με εστειλε να υπηρετησω κανονικα" εχοντας διαπιστωσει Ο ΙΔΙΟΣ σκληρυνση κατα πλακας σε υποτροπιαζουσα μορφη και βρισκομενος σε ωση την περιοδο που με εξετασε. Μαλιστα οταν του τα επισημανα οτι θα χειροτερεψω και δεν μπορω να κανω κορτιζονες και ιντερεφερονες υπηρετωντας, μου εσφιξε το χερι φανερα μεσα στην ειρωνια.
Κατι τετοιους επρεπε να τους ειχαν παρει την ιατρικη αδεια προ πολλου και οχι να τους θεωρουνε σπουδαιους και να τους καλουνε στα καναλια.
Findel έγραψε:Τον Μητσικώστα που τον έχω και εγώ γιατρό θα έλεγα ότι είναι καλός επιστήμονας αλλά χωμένος με τα μπούνια μες στο σύστημα. Επειδή λοιπόν έχει ξεχάσει να είναι άνθρωπος δεν θα στον συνιστούσα!!Επί τη ευκαιρία επειδή και εγώ αναζητώ νέο νευρολόγο ξέρει κανείς κανέναν που να είναι καλός επιστήμονας και καλός άνθρωπος; 
Προσωπικα ξερω μια νευρολογο που δεν ειναι χωμενη στο συστημα, για την ακριβεια αντιμαχεται το συστημα, και εμενα με εσωσε βρισκοντας πως με επηρεαζει η ασθενεια και τι πρεπει να κανω για να γινει πιο υποφερτη η ζωη μου. Χρειαστηκε να αλλαξω 4-5 νευρολογους μεχρι να διαπιστωσω οτι ο καλυτερος συνδυασμος επιστημονα-ανθρωπου, δεν βρισκεται σε τυπους στυλ Μητσικωστα. Αν θελεις στειλε μου pm να σου δωσω τα στοιχεια της.

Στα καναλια τους καλουν , για να διαφημισουν φαρμακα !!!!!!! Λενε δυο λογια για την παθηση, ετσι, γενικα και αοριστα ! Μερικες φορες, δημιουργουν και εσφαλμενες εντυπωσεις στους ασχετους ! Μετα, ομως, μιλουν με....ΠΑΘΟΣ, για τα νεα φαρμακα που εχουν στη...φαρετρα τους...στο οπλοστασιο τους.....!!! Τωρα τελευταια, πιπιλανε κι αλλη μια καραμελιτσα ...μας εχουν πριξει με τη....συμμορφωση των ασθενων στην φαρμακευτικη αγωγη............

Αχχχχχχ.......................!!!!!!!!!!!!! Ειναι πολλα τα λεφτααααααα................!!!Αγοραζουν τα.....παντα.....!!!!!!! Ορκους, συνειδησεις....ιατρικη δεοντολογια...φιλοτιμο...ιατρικα δεδομενα..........

Αληθεια, αυτη η νευρολογος , που μαχεται το συστημα....εχει ιδιωτικο ιατρειο ??? Αν, ναι, ποσο παει η επισκεψη ??????????????????