• ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #80271  από manoula 2
 Τρί Οκτ 30, 2012 4:16 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΝ Κο ΦΑΚΑ Η ΤΟΝ Κο ΚΩΔΟΥΝΗ Η ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ Κο ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑ????
 #80290  από Hristos!
 Τρί Οκτ 30, 2012 7:46 pm
manoula 2 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΝ Κο ΦΑΚΑ Η ΤΟΝ Κο ΚΩΔΟΥΝΗ Η ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ Κο ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑ????
Αν εννοεις τον Μητσικωστα που ειναι στο Ναυτικο νοσοκομειο, εχω να σου δωσω μια ευχη: Καλυτερα να πεσεις σε "χασαπη" εν ωρα χειρουργιου, παρα να μπλεξεις μαζι του.
Τους αλλους δυο δεν τους εχω καν ακουστα.
 #80381  από Findel
 Πέμ Νοέμ 01, 2012 1:41 am
Τον Μητσικώστα που τον έχω και εγώ γιατρό θα έλεγα ότι είναι καλός επιστήμονας αλλά χωμένος με τα μπούνια μες στο σύστημα. Επειδή λοιπόν έχει ξεχάσει να είναι άνθρωπος δεν θα στον συνιστούσα!!Επί τη ευκαιρία επειδή και εγώ αναζητώ νέο νευρολόγο ξέρει κανείς κανέναν που να είναι καλός επιστήμονας και καλός άνθρωπος; :text-thankyouyellow:
 #80395  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 01, 2012 10:01 am
Findel έγραψε:Τον Μητσικώστα που τον έχω και εγώ γιατρό θα έλεγα ότι είναι καλός επιστήμονας αλλά χωμένος με τα μπούνια μες στο σύστημα. Επειδή λοιπόν έχει ξεχάσει να είναι άνθρωπος δεν θα στον συνιστούσα!!Επί τη ευκαιρία επειδή και εγώ αναζητώ νέο νευρολόγο ξέρει κανείς κανέναν που να είναι καλός επιστήμονας και καλός άνθρωπος; :text-thankyouyellow:
Αχχχχχχχχ.........!!!!!!Μας βαζεις δυσκολα !!!!!!!!! Πολυ δυσκολα......!!!!!!! Χωνονται , οπως ειπες , μεσα στο συστημα και ....παθαινουν ...μεταλλαξη....., οπως λεω εγω !!!!!!!!!! Εντελως!!!!!Αν βρεις καποιον , ετσι οπως τον θελεις, πες το και σε μας !!!!!!!!!!!!Αχχχχχχ....Υγ. Οσο για τον συγκεκριμενο γιατρο...προσωπικη εμπειρια ΔΕΝ εχω ! Εχει ομως, μια πολυ καλη φιλη συνασθενης.......ασχημη ...ΠΟΛΥ ασχημη....εμπειρια........!!!!! Ακομα...ταλαιπωρειται, απο τις επιπτωσεις της ''φροντιδας'' του...........''επιστημονικης'' και...''ανθρωπινης'' ........
 #80399  από Hristos!
 Πέμ Νοέμ 01, 2012 10:18 am
Για τον Μητσικωστα θα γραψω το λογο και εδω, επειδη με ρωτησε ενας συνασθενης σε pm:
Προσωπικα στη γνωματευση του "με εστειλε να υπηρετησω κανονικα" εχοντας διαπιστωσει Ο ΙΔΙΟΣ σκληρυνση κατα πλακας σε υποτροπιαζουσα μορφη και βρισκομενος σε ωση την περιοδο που με εξετασε. Μαλιστα οταν του τα επισημανα οτι θα χειροτερεψω και δεν μπορω να κανω κορτιζονες και ιντερεφερονες υπηρετωντας, μου εσφιξε το χερι φανερα μεσα στην ειρωνια.
Κατι τετοιους επρεπε να τους ειχαν παρει την ιατρικη αδεια προ πολλου και οχι να τους θεωρουνε σπουδαιους και να τους καλουνε στα καναλια.
Findel έγραψε:Τον Μητσικώστα που τον έχω και εγώ γιατρό θα έλεγα ότι είναι καλός επιστήμονας αλλά χωμένος με τα μπούνια μες στο σύστημα. Επειδή λοιπόν έχει ξεχάσει να είναι άνθρωπος δεν θα στον συνιστούσα!!Επί τη ευκαιρία επειδή και εγώ αναζητώ νέο νευρολόγο ξέρει κανείς κανέναν που να είναι καλός επιστήμονας και καλός άνθρωπος; :text-thankyouyellow:
Προσωπικα ξερω μια νευρολογο που δεν ειναι χωμενη στο συστημα, για την ακριβεια αντιμαχεται το συστημα, και εμενα με εσωσε βρισκοντας πως με επηρεαζει η ασθενεια και τι πρεπει να κανω για να γινει πιο υποφερτη η ζωη μου. Χρειαστηκε να αλλαξω 4-5 νευρολογους μεχρι να διαπιστωσω οτι ο καλυτερος συνδυασμος επιστημονα-ανθρωπου, δεν βρισκεται σε τυπους στυλ Μητσικωστα. Αν θελεις στειλε μου pm να σου δωσω τα στοιχεια της.
 #80401  από Κωνσταντίνα
 Πέμ Νοέμ 01, 2012 10:26 am
manoula 2 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΝ Κο ΦΑΚΑ Η ΤΟΝ Κο ΚΩΔΟΥΝΗ Η ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ Κο ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑ????
Καλημέρα στην παρέα και καλό μας μήνα!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
manoula 2 θα συμφωνήσω με την Findel για τον Μητσικώστα :mrgreen: .
Τον Φάκα τον γνωρίζω επειδή ήταν γιατρός μου για αρκετό διάστημα, αλλά επειδή ήμουν ασθενής της Δασκάλας του, θεωρούσε αντιδεοντολογικό να κάνει κάτι αντίθετο από την teacher του.Έφυγα λοιπόν επειδή δεχόμουν νοσηλεία στα λημέρια της Δασκάλας του και το θέμα έμπλεκε.
Σου τον συστήνω ανεπιφύλακτα, Findel μου και σένα.Είναι Ο άνθρωπος καλός επιστήμονας.Τόσο ανθρώπινος και ευσυνείδητος που η ατυχία μου ήταν να είμαι ασθενής της "Κυρίας" του.
 #80423  από manoula 2
 Πέμ Νοέμ 01, 2012 2:49 pm
Καλο μηνα να εχουμε!!Γιατρο εχω τον κ.Ρομπο απλά επειδη ειμαι ασφαλισμενη στον στρατο κι ο γιατρος μου-θεος μου θα λειψει στο εξωτερικο μεγαλο χρονικο διαστημα μιλησαμε και μου ειπε να δω τον κ.Φακα κ τον Κ.Κωδουνη και να επιλεξω μονη μου.Κι εγω για τον Φακα τα καλυτερα εμαθα ειναι πολυ ανοιχτος συζητησιμος
 #80429  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 01, 2012 5:28 pm
Hristos! έγραψε:Για τον Μητσικωστα θα γραψω το λογο και εδω, επειδη με ρωτησε ενας συνασθενης σε pm:
Προσωπικα στη γνωματευση του "με εστειλε να υπηρετησω κανονικα" εχοντας διαπιστωσει Ο ΙΔΙΟΣ σκληρυνση κατα πλακας σε υποτροπιαζουσα μορφη και βρισκομενος σε ωση την περιοδο που με εξετασε. Μαλιστα οταν του τα επισημανα οτι θα χειροτερεψω και δεν μπορω να κανω κορτιζονες και ιντερεφερονες υπηρετωντας, μου εσφιξε το χερι φανερα μεσα στην ειρωνια.
Κατι τετοιους επρεπε να τους ειχαν παρει την ιατρικη αδεια προ πολλου και οχι να τους θεωρουνε σπουδαιους και να τους καλουνε στα καναλια.
Προσωπικα ξερω μια νευρολογο που δεν ειναι χωμενη στο συστημα, για την ακριβεια αντιμαχεται το συστημα, και εμενα με εσωσε βρισκοντας πως με επηρεαζει η ασθενεια και τι πρεπει να κανω για να γινει πιο υποφερτη η ζωη μου. Χρειαστηκε να αλλαξω 4-5 νευρολογους μεχρι να διαπιστωσω οτι ο καλυτερος συνδυασμος επιστημονα-ανθρωπου, δεν βρισκεται σε τυπους στυλ Μητσικωστα. Αν θελεις στειλε μου pm να σου δωσω τα στοιχεια της.
:think: :think: :think: Στα καναλια τους καλουν , για να διαφημισουν φαρμακα !!!!!!! Λενε δυο λογια για την παθηση, ετσι, γενικα και αοριστα ! Μερικες φορες, δημιουργουν και εσφαλμενες εντυπωσεις στους ασχετους ! Μετα, ομως, μιλουν με....ΠΑΘΟΣ, για τα νεα φαρμακα που εχουν στη...φαρετρα τους...στο οπλοστασιο τους.....!!! Τωρα τελευταια, πιπιλανε κι αλλη μια καραμελιτσα ...μας εχουν πριξει με τη....συμμορφωση των ασθενων στην φαρμακευτικη αγωγη............ :twisted: :twisted: :twisted: Αχχχχχχ.......................!!!!!!!!!!!!! Ειναι πολλα τα λεφτααααααα................!!!Αγοραζουν τα.....παντα.....!!!!!!! Ορκους, συνειδησεις....ιατρικη δεοντολογια...φιλοτιμο...ιατρικα δεδομενα.......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Αληθεια, αυτη η νευρολογος , που μαχεται το συστημα....εχει ιδιωτικο ιατρειο ??? Αν, ναι, ποσο παει η επισκεψη ??????????????????
 #80441  από Hristos!
 Πέμ Νοέμ 01, 2012 10:00 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε: :think: :think: :think: Στα καναλια τους καλουν , για να διαφημισουν φαρμακα !!!!!!! Λενε δυο λογια για την παθηση, ετσι, γενικα και αοριστα ! Μερικες φορες, δημιουργουν και εσφαλμενες εντυπωσεις στους ασχετους ! Μετα, ομως, μιλουν με....ΠΑΘΟΣ, για τα νεα φαρμακα που εχουν στη...φαρετρα τους...στο οπλοστασιο τους.....!!! Τωρα τελευταια, πιπιλανε κι αλλη μια καραμελιτσα ...μας εχουν πριξει με τη....συμμορφωση των ασθενων στην φαρμακευτικη αγωγη............ :twisted: :twisted: :twisted: Αχχχχχχ.......................!!!!!!!!!!!!! Ειναι πολλα τα λεφτααααααα................!!!Αγοραζουν τα.....παντα.....!!!!!!! Ορκους, συνειδησεις....ιατρικη δεοντολογια...φιλοτιμο...ιατρικα δεδομενα.......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Αληθεια, αυτη η νευρολογος , που μαχεται το συστημα....εχει ιδιωτικο ιατρειο ??? Αν, ναι, ποσο παει η επισκεψη ??????????????????
Ναι, το ξερω. Παιζονται μερικα εκατομμυρια ευρω παντα εις βαρος ολων υμων των ασθενων-πειραματοζωων, μιας και οι ορκοι που εχουν δωσει καποιοι ειναι εξαγορασιμοι οταν τα ευρω ειναι αρκετα. :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:

Εχει ιδιωτικο ιατρειο. Οταν ειχα πρωτοπαει το Μαϊο του 2010 στην πρωτη εξεταση μου πηρε 70€ και μετα απο ενα εξαμηνο που πηγα για επανελεγχο εδωσα 60€. Εν συνεχεια, απο τις αρχες του 2011, εγινε συμβεβλημενη εξωτερικη γιατρος του ΙΚΑ (με τα πρωτα ανοιγματα που εκανε το ΙΚΑ σε εξωτερικους γιατρους) και στην επομενη επισκεψη-εξεταση πληρωθηκε αποκλειστικα απο το ταμειο μου! Για να μην στα πολυλογω, υπολογισε στα ποσα που σου ειπα...

Αννα οτι αλλη πληροφορια θελεις, στειλε μου pm! :handgestures-salute: :handgestures-salute:

Y.Γ. Ειναι και συνονοματη σου η γιατρος :-D :-D
 #80448  από nick1981
 Παρ Νοέμ 02, 2012 3:06 am
o k. ΡΟΜΠΟΣ συνταξιοδοτειται και θα παει Αγγλια να κανι ερευνα στο πανεπιστημιο του Λονδινου...οποτε ειμαι κ εγω σε αναζητηση νευρολογου!!!στεναχωρηθηκα πολυ γιατι τετοιον ανθρωπο δεν προκειται να ξαναβρω...
την Τριτη θα παω στο εγινητειο να συζητησουμε και να μου προτεινει καποιους γιατρους.