• Χαιρεται (???)

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #74125  από maestro
 Σάβ Ιουν 23, 2012 3:54 pm
soo_simple_ έγραψε: Εχεις δικαιο..Ξερω αυτο ειναι το σωστό , αλλα πολλες φορές το συναισθημα κερδίζει τη λογικη..
Ημουν πολυ αισιοδοξο και χαρούμενο ατομο, ειλικρινά..Καπου στην πορεια τον τελευταιο χρόνο το εχασα , εγιναν και αλλα βέβαια εκτος απο αυτό που μοιράζομαι μαζι σας..

Οπως και να έχει σ'ευχαριστώ πολυ!να εισαι καλα! :)
Σε όλους "soo_simple_" είμαι σίγουρος πως έχουν συμβεί πολλά. Η ζωή δεν έχει μόνο ευχάριστες στιγμές, αν ήταν έτσι δεν θα είχε νόημα...
Το να ξεπερνάει κάποιος μια δυσκολία ή την απώλεια κάποιου προσώπου, θα πρέπει να αποτελεί μέσο τροφοδοσίας μας με δύναμη.
 #74263  από Nicoletta 67
 Τρί Ιουν 26, 2012 2:47 am
Γειασου! :greetings-waveyellow:
Παιρνω το θαρρος να πω και την γνωμη μου αγαπητε μου φιλε.
Απαγορευσε στον εαυτο σου να κανει τετοιες αρνητικες σκεψεις.
Χανεις τοσα πραγματα, ομορφα πραγματα , γυρο σου.
Αυτο προσπαθω να κανω και εγω .
Ο καθενας μας εχει τοσα προβληματα και συχνα ,ισως αθελα ,
δημιουργουμε και αλλα.
Ενα διαστημα αντιμετωπισα την ασθενεια του πατερα μου {καρδια},
με τετοιον φοβο , που νομιζα οτι εχω το ιδιο. Πηγα σε καρδιολογο ,
ολα καλα. :happy-bouncymulticolor:
Τα ποδια μου μουδιασανε, μετα το αριστερο χερι, ο αφχενας
πονουσε κτλ. Θεε μου ,πασχω απο ΣΚΠ οπως ο ανδρας μου. Αντε τρεχα,
Χαζη , να κανεις μαγνητικη. Τιποτα . Απλως κοιλοι στον αυχενα.
Μιλαμε για τρελα!! :violence-hammer:
ΑΠΑΓΟΕΥΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ. ΕΙΜΑΙ ΥΡΕΙΣ.
Κανε διακοπες ! Ανοιξε τα ματια και τα αυτια σου για τα
ομορφα πραγματα στη ζωη σου.
:romance-kisscheek: :banana-dreads: :greetings-waveyellow:
 #79796  από anastasis
 Δευ Οκτ 22, 2012 6:10 pm
Ρε παιδια τι γινεται?Βρηκαμε αυτον που εχει τα συμπτωματα και δεν εχει τις εστιες... :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: Και εγω ειμαι αυτος που εχει τις εστιες και δεν εχει τα συμπτωματα...Τι λετε να κανουμε?Δε παμε να τα πιουμε λεω γω να ξεχασουμε το πονο μας? :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug:
Αντε καλη συνεχεια...
 #79800  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Οκτ 22, 2012 6:24 pm
anastasis έγραψε:Ρε παιδια τι γινεται?Βρηκαμε αυτον που εχει τα συμπτωματα και δεν εχει τις εστιες... :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: Και εγω ειμαι αυτος που εχει τις εστιες και δεν εχει τα συμπτωματα...Τι λετε να κανουμε?Δε παμε να τα πιουμε λεω γω να ξεχασουμε το πονο μας? :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug:
Αντε καλη συνεχεια...
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :obscene-drinkingbuddies: :obscene-drinkingbuddies: :obscene-drinkingbuddies: :obscene-drinkingbuddies: :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingdrunk: :obscene-drinkingdrunk: :obscene-drinkingdrunk: Τωωωωωααααα.....χικ..μιααααααςςςςς ...χικ...χικ...στααααααααααααααααα.............χικ..χικ..χικ!!!!!!!!!!! υγ. σε τετοιες περιπτωσεις.........σιχτιριζω το google ....εχει τρελανει κοσμο........!!!!!!!
 #79813  από sofia13
 Δευ Οκτ 22, 2012 8:21 pm
Mεγάλο άτομο ΑΝΝΑ 59 , χίκ, και ξαναχίκ , χίκ, χίκ ολότελα. χίκ....
 #80091  από Aggela Winchester
 Κυρ Οκτ 28, 2012 12:22 am
soo_simple_ έγραψε:Καλησπέρα σας ,

Ονομάζομαι Λεωνίδας και ειμαι 24 ετών. Δεν ξέρω αν έχω Σ.Κ.Π. αλλα τον τελευταίο καιρό εμφανίζω πολλα απο τα συμπτώματα.

Ολα ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο, οταν άρχισα να νιώθω ένα αίσθημα σαν μυρμήγκιασμα στο δεξιό μου πέλμα..Το σύμπτωμα κράτησε 3-4 μέρες, αλλα δεν έδωσα σημασία. Το πρόβλημα επανεμφανίστηκε τον περασμένο Μαρτιο , αρχικά δεξια και μετά απο μία μέρα ''μετακόμισε'' αριστερά. Κράτησε περίπου 15 μέρες. Αξιοσημείωτο είναι οτι όταν περπατούσα δεν το ένιωθα..Εξαιτίας της φύσης των σπουδών μου είμαι στο νοσοκομείο καθημερινά και έχω δει αρκετούς ασθενεις με Σ.Κ.Π. Απο το Νοέμβριο ήδη ειχα αρχίσει να σκέφτομαι οτι μπορεί να πάσχω και εγώ απο Σ.Κ.Π, οταν ξεκίνησαν τα συμπτώματα. Κοντολιγοίς εχω επισκεφθεί 4 γιατρούς (3 καθηγητές πανεπιστημίου και 1 επιμελήτη σε νοσοκομείο).Μαγνητική στον αυχένα και τον εγκέφαλο καθαρή. Συνεχίζω να έχω συμπτώματα, στα οποία έχουν προστεθεί ευαισθησία στον ήλιο (νιώθω σαν να έχω βελόνες στο αριστερό μου πέλμα, οταν εκτεθώ πολλη ώρα), θέματα με την κύστη(αισθημα ατελούς κένωσης),ακούσιες μυικές συσπάσεις, στιγμιαίες βελονιές αριστερα.. Οι γιατροί όλοι λένε πως δεν έχω κάτι και οτι είναι θέμα αγχους και επειδή το σκέφτομαι συνέχεια..
Δεν ξέρω τι αλλο να κάνω???Πηγα και σε ουρολογο και αφού καναμε καποιες εξετάσεις κατέληξε και αυτός οτι δεν ειναι τπτ και ούτε έχει σχέση με Σ.Κ.Π.
Το θέμα ειναι οτι τα συμπτώματα συνεχίζουν και δεν μπορώ να βρώ αιτια-λύση...
Εκανα και καποιες αιματολογικές όπου βρέθηκε υπερβιταμίνωση Β6 απο κάποιες βιταμίνες που έπαιρνα και όντως αυτο μπορει να κάνει το μυρμήγκιασμα..Αλλα όλα τα αλλα????

Καλη συνέχεια και δύναμη σε ολους!!
Και καλη τύχη στην Εθνική μας , για να μην ξεχνιόμαστε!!:p
αν είχες μουδιάσματα μπορεί όντως να έφταιγαν οι βιταμίνες (ορισμένες βιταμίνες σε υπερδοσολογία γίνονται τοξικές για τον οργανισμό μας). ίσως να έχουν δίκιο οι γιατροί και απλά επειδή το σκέφτεσαι πολύ έντονα να παθαίνεις τα συμπτώματα. το μυαλό μας κάνει τα πάντα! πάσχω από ΣΚΠ τα τελευταία 2 χρόνια και έχω ξεπεράσει κάποιες υποτροπές χωρίς κορτιζόνη (ελαφριές) χωρίς κορτιζόνη επειδή δεν το σκευτόμουν! βέβαια κι εγώ κάπνιζα αλλά έκοψα πολλές από τις κακές συνήθειες! για να σου φύγει η ιδέα μπορείς να κάνεις μια παρακέντηση για να σιγουρευτείς (αλλά αφού έκανες μαγνητική μετά από συμπτώματα και δεν έδειξε εστίες δεν νομίζω να πάσχεις αλλα αφού δεν είμαι γιατρός δεν μπορώ να κρίνω και να σου πω με σιγουριά) και να σου φύγει και το άγχος!
 #90208  από soo_simple_
 Σάβ Μάιος 18, 2013 6:21 pm
Καλησπερα σε ολους σας,

Κατ'αρχην να σας ευχαριστησω εκ των προτερων που διαβαζετε το μηνυμα μου και ευχηθω σε ολους να ειστε καλα.

Ειχα γραψει ξανα πριν απο περιπου ενα χρονο σχετικα με τους φοβους μου περι Σ.Κ.Π. Κοντολογοις τα συμπτωματα που σας ειχα αναφερει (μουδιασμα αριστερο πελμα, με επανεμφανιση στη ζεστη, περιεργη αισθηση στον παραμεσο και μικρο δαχτυλο αριστερου χεριου σαν με γαργαλει καποιος με τριχες, αισθημα ατελους κενωσης της κυστης, πονοι ιδιαιτερα στο αριστερο ποδι) αφου με ταλαιπωρουσαν ποτε το ενα ποτε το αλλο μεχρι τον περασμενο Νοεμβριο σταματησαν(σημειωση: απο τον Δεκεμβριο βρηκα δουλεια). Απο Δεκεμβριο λοιπον μεχρι Απριλιο 1-2 φορες ξαναενιωσα κατα ψιλα μουδιασματακια στο ποδι, αλλα αυτα εφυγαν χωρις καν να μπορω να θυμηθω ποτε και ποσο κρατησαν(ετρεχα και σαν π.... με τη δουλεια και δεν εδινα πολλη σημασια). Απο τον Απριλιο παυω να εργαζομαι και ξεκιναει για ακομα μια φορά ολο το σκηνικο. Με ολα τα συμπτωματα που προανεφερα..ποτε το ενα, ποτε το αλλο, καμια φορα και συνδυαστικα. Συγκεκριμα εδω και 5μερες εχει μουδιασει η τελευταια φαλαγγα του παραμεσου στο αριστερο χερι...Ειναι μουδιασμενο εδω και 5 μερες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ. Κλινικη εξεταση εχω κανει σε 5γιατρους (απο Μαρτιο μεχρι Οκτωβριο περυσι)και ολοι μ ειπαν οτι δεν εχω κατι. Απεικονιστικα 2 φορες μαγνητικη σε εγκεφαλο και αυχενα (ενω ειχα συμπτωματα,Απριλιος 2012, Οκτωβριος 2012)και τις δυο φορες καθαρες.. Το ξερω οτι μπορει να σας φαινομαι υστερικος, αλλα εχω παλι να εχω υποψιες οτι κατι δεν παει οργανικα καλα..Ειδικα αυτο το μουδιασμα που κραταει 5μερες με εχει πανικοβαλλει..Απο την αλλη ειναι πολυ περιορισμενο και δεν ξερω..ειναι δυνατον να ειναι ωση σε τοσο μικρη περιοχη?εχει συμβει σε κανεναν?
Διαβαζοντας βρηκα και σχετικες δημοσιευσεις περι συσχετισης ΣΚΠ και Εμβολιου Β , εχω πανικοβληθει ακομα περισσοτερο, δεδομενου οτι τον Νοεμβριο του 2011 εμβολιαστηκα για Ηπατιτιδα Β και εκ τοτε ξεκινησαν κυριως τα συμπτωματα.

Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:
1)Εχει τυχει σε κανεναν να εχει μουδιασμα σε τοσο μικρη περιοχη?
2)Εχει συσχετισει κανεις την εμφανιση συμπτωματων του μετα απο Εμβολιο για Ηπατιτιδα β?(ρωτησα εναν γιατρο και μου ειπε οτι δεν αποδειχτηκε τιποτα)

Το ξερω οτι διαγνωση δεν μπορει κανενας απο εδω να βγαλει, απλα περιμενω απαντησεις βασισμενες στις δικες σας εμπειριες.

Φιλικα
 #90290  από mitsos
 Δευ Μάιος 20, 2013 5:05 am
Καλησπερα φιλε too simple...θα μιλησω καθαρα απο προσωπικη εμπειρια οσο αναμενεις κ αλλες απαντησεις...τα δικα μου μουδιασματα αφορουσαν ειτε ολο το ποδι,η το πελμα,η το κεφααλι, μισο κεφαλι κ.ο.κ...επισης κρατουσαν για μηνες...πονους στα ποδια εχω κατα καιρους αλλα συνοδευονται με κοπωση κτλ...(οι λογοι που προκαλουν πονο στα ποδια αλλωστε ειναι απειροι)...εχω διαβασει τα περι εμβολιου ηπατιτιδας β αλλα δν ξερω τ να σου πω...νομιζω οτι η σκπ υπηρχε πριν το εμβολιο¿ απλα σταματα να σε βασανιζει τοσο...5 γιατροι λενε οτι εισαι κομπλε....αλλα κ λαθος να κανουν τι σε νοιαζει; τα συμπτωματα σου δεν ειναι αξια κορτιζονης,ποσο μαλλον "θεραπειας"...με λιγα λογια, στην φαση που εισαι,εχεις δεν εχεις σκπ, το ιδιο πραγμα ειναι...δεν μπορεις ν κανεις κ πολλα...κατ εμε ψαξε αλλου τα αιτια,κ ξεκινα με εναν παθολογο κ οχι με το γαμ...νο google...

ευχομαι τα καλυτερα :-)
 #90295  από ozon
 Δευ Μάιος 20, 2013 10:48 am
Ε ! Ε! Ε! Παιδιά λίγο φρένο. Ψυχχραιμία.!!!
Αναφέρομαι σε όλα τα μέλη της κοινότητας περισσότερο στους νεώτερους. Όλες οι καταθέσεις σχ με ΠΣ σίγουρα είναι πραγματικές αλλά η αξιολόγηση είναι πολύ ειδικό κεφάλαιο και συγκεκριμένη για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.Μερικά πράγματα ειδικά γύρω από την υγεία είναι μόνο στο μυαλό μας .(maestro) . όμως είναι σίγουρο ότι οι ίδιοι μπορούμε να αλλάξουμε και τροποποιήσουμε καταστάσεις ή και να προκαλέσουμε χωρίς να το θέλουμε. Άλλωστε πολλοί από εμάς ζήσαμε αρκετό διάστημα με Π.Σ μέσα σε τεράστια άγνοια (εγώ 32 χρόνια) χωρίς υποτροπές και σε καλύτερη κατάσταση .Σήμερα με περισσότερη γνώση και αμέτρητα φάρμακα πάμε από το κακό στο χειρότερο. Μήπως εκβιάζουμε καταστάσεις? Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ασθένειες που μιμούνται την Π.Σ ή συυπάρχουν ή ομοιάζουσες ή προκαλούνται σαν παρενέργειες από χρηση άλλων ισχυρών φαρμάκων ? Προσοχή λοιπόν στον σκληρό του μυσλού μας.είναι εύκολο να καεί. Αυτό θέλουν οι αφέντες μας !!!!!!!
 #90432  από eleni POL
 Τετ Μάιος 22, 2013 11:42 am
οzon είσαι σοφός! :character-oldtimer: :character-oldtimer:
:handgestures-salute: :handgestures-salute: :handgestures-salute: :bow-yellow: :bow-yellow: τι διαφορά θα είχαμε αν το ξέραμε εδώ και 25 χρόνια ?θα μας ειχε _ισως _ φάει το άγχος. Λέω ίσως γιατί τότε δεν υπήρχαν ούτε μαγνητικές ούτε φόρουμ ούτε ενημέρωση ούτε ιντερνετ ουτε και δοκιμασμένα φάρμακα.Χαίρομαι που το έμαθα πολύ αργότερα. :hand: