• Χαιρετίσματα πολλά απο Βάσω, Πόπη...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #79602  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Οκτ 19, 2012 6:42 pm
κατερινα 55 έγραψε:Τι να κάνω η καϋμένη,προσπαθώ να βγάλω κανένα μπουρμπουάρ,αλλα ο Johny δεν συγκινείται! :( Βράχος ακλόνητος λέμε!!
Όσο για το γούστο του,υποκλίνομαι :bow-yellow: :bow-yellow:
Κατ,αρχάς και μόνο το Λιζάκι να δεις,αυτό τα λέει όλα :handgestures-salute:
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: ΣΥΜΦΩΝΩ ....Εχει καλο γουστο ο Γιαννης μας !!!!!!!!!!!
 #79658  από κατερινα 55
 Σάβ Οκτ 20, 2012 10:22 am
:text-thankyouyellow: Johny :text-thankyouyellow:
Mωρέ εγώ το λέω και το φωνάζω ότι είσαι ψυχούλα. :romance-caress: :romance-caress:
 #79675  από βικυ
 Σάβ Οκτ 20, 2012 3:13 pm
Γιάννης έγραψε:Μοιραστείτε τα

Εικόνα
Ψηλα τα χερια ολοι......ΛΗΣΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν θα μοιραστουμε τιποτα..........δικα μου τα μωβ....... ΟΛΑ χιχιχι
Ψηλα τα χερια ολοι,οταν λεμε ολοι εννοουμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Συνημμένα
Nuts--5717.jpg
Nuts--5717.jpg (4.92 KiB) Προβλήθηκε 906 φορές
 #79691  από Μιμικαμ
 Σάβ Οκτ 20, 2012 4:47 pm
βικυ έγραψε:
Γιάννης έγραψε:Μοιραστείτε τα

Εικόνα
Ψηλα τα χερια ολοι......ΛΗΣΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν θα μοιραστουμε τιποτα..........δικα μου τα μωβ....... ΟΛΑ χιχιχι
Ψηλα τα χερια ολοι,οταν λεμε ολοι εννοουμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Μικρό τσαχπίνικο..... :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: Ασε δεν σε παίρνει.....απολαλύφθηκες με την πρώτη.... απο πού και ως πού, βρε σύ΄απέκτησες δικαιώματα????? μακρυά γιατί τρείς τα διεκδικούμε μετά μανίας.....και λόγω του οτι είμαστε ψυχούλες.....έεεεεε αν περισσέψει κατι τις....μπορεί να σου πετάξουμε κανένα μικρό κοκκαλάκι....έτσι και μόνο για την φαεινή σου ιδέα...και λόγω προτέρου εντίμου βίου..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #79730  από βικυ
 Κυρ Οκτ 21, 2012 9:44 am
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Μιμικαμ,ακριβως επειδη δεν εχω δικαιωμα να ζητησω κανω ληστεια!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλιως δεν θα εμπλεκα σε περιπετειουλες!!!!!!!!!!!!!!!!! :teasing-neener:
 #79733  από Μιμικαμ
 Κυρ Οκτ 21, 2012 11:59 am
Πτωχό μου παιδί... :character-oldtimer: :character-oldtimer:

Εις ποίον ηθικόν τέλμα έχεις υποπέσει.....και δεν μπορείς να ανορθώσεις κεφάλι?????

Για το καλό σου.....και για το καλό της κοινωνίας βεβαίως βεβαίως......αντε χαλάλι σου το μερίδιό μου :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7