• Χαιρετίσματα πολλά απο Βάσω, Πόπη...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #79333  από Μιμικαμ
 Δευ Οκτ 15, 2012 8:09 pm
Γειά σας Παιδάκια :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

Σήμερα το πρωί,είχα την ευτυχία να ξαναματαβρεθώ, μετά απο μια καραμπινάτη υποτροπή, στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς, για το γνωστό μας 5νθήμερο ντοπάρισμα κορτιζόνης.... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:

Ετσι βρέθηκα στο μικρό, πλήν πολύ φιλικό και ζεστο χώρο της βραχείας νοσηλείας ξανά, για να με φροντίσουν τα ευγενέστατα κορίτσια, Πόπη και Βασούλα.....τους μίλησα για όσους γνωρίζω οτι είναι συχνοί θαμώνες, Αννα, Bilios,Κατερίνα, Κώστας.....που αν θυμάμαι καλά είχατε εκφραστεί γι'αυτές με τα πιο γλυκά λόγια....η Βασούλα καταχάρηκε και απόρησε που έχει τέτοιο μεγάλο φαν κλάμπ, μου είπε ΄να σας μεταβιβάσω τις ευχές της, να ε'ιστε όλοι δυνατοί....και σας στέλνει τα φιλιά της..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #79336  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Οκτ 15, 2012 8:20 pm
Μιμικαμ έγραψε:Γειά σας Παιδάκια :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

Σήμερα το πρωί,είχα την ευτυχία να ξαναματαβρεθώ, μετά απο μια καραμπινάτη υποτροπή, στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς, για το γνωστό μας 5νθήμερο ντοπάρισμα κορτιζόνης.... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:

Ετσι βρέθηκα στο μικρό, πλήν πολύ φιλικό και ζεστο χώρο της βραχείας νοσηλείας ξανά, για να με φροντίσουν τα ευγενέστατα κορίτσια, Πόπη και Βασούλα.....τους μίλησα για όσους γνωρίζω οτι είναι συχνοί θαμώνες, Αννα, Bilios,Κατερίνα, Κώστας.....που αν θυμάμαι καλά είχατε εκφραστεί γι'αυτές με τα πιο γλυκά λόγια....η Βασούλα καταχάρηκε και απόρησε που έχει τέτοιο μεγάλο φαν κλάμπ, μου είπε ΄να σας μεταβιβάσω τις ευχές της, να ε'ιστε όλοι δυνατοί....και σας στέλνει τα φιλιά της..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: Παρε τη δοση σου , να συνελθεις !!! Αληθεια, αυτες οι νοσηλευτριες ειναι ...αγγελοι !!!! Δεν εχω ξανασυναντησει τετοιες !!!!!!!!!! Ειδικα , αυτη η Βασω......απορω ...πού βρισκει τοση δυναμη και υπομονη ! Παντα με το χαμογελο και με τον καλο λογο :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: Περαστικα Μιμικουλι !!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #79343  από Μιμικαμ
 Δευ Οκτ 15, 2012 10:06 pm
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, Αννα, sofia, εεεε με τέτοιες νοσοκόμες που έχω, σίγουρα ολα θα πάνε τέλεια.......αλλά τί θα γίνει βρε κορίτσια με τον ύπνο????? πολύ μεγάλη υπερένταση λέμε.....με βλέπω ολο το βράδυ να βρυκολακιάζω.....και άντε πρωί πρωί να τρέχω πάλι εκεί...μήπως να ξεκινήσω νυχτερινή λάντζα?????? γαρίδα το μάτι..... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #79345  από βικυ
 Δευ Οκτ 15, 2012 10:16 pm
Μιμικαμ :romance-kisscheek: περαστικα και γρηγοραααααααααααα!
Αν εχεις υπερενταση ελα εδω,εχω ρουχα για σιδερωμα νααααααααααααααααααααααα μετα συγχωρησεως!Θα σε βαλω να καθησεις σε παχια πολυθρονα.....δεν θα σιδερωσεις ορθια.........οοοοοοοοοχι δεν θελω να σε κουρασω!!!!!!!!!!!!!!!!! :teasing-neener:
 #79348  από Μιμικαμ
 Δευ Οκτ 15, 2012 10:26 pm
Βικούλι, έφτασεεεεεεε

Μόλις τελειώσω τα δικά μου, λέω να κάνω ενα γενικό σκούπισμα, σφουγγάρισμα, παρκετάρισμα και ότιδήποτε σε άρισμα και σούρχομαι......παχιά πολυθρόνα θέλω σίγουρα να ξαπλώνω, και επειδή βρίσκομαι σε αυστηρή δίαιτα, φρόντισε αφου τελειώσω με το καλό, να μου έχεις και του πουλιού το γάλα....αρκεί να είναι αγλυκο και ανάλατο....κανε τα κουμάντα σου...... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #79351  από βικυ
 Δευ Οκτ 15, 2012 10:42 pm
Εγινε,παω να αρμεξω τα παγωνια μου!!!!!!!!!!
ΕικόναΕικόνα
υ.γ.Ξερατε οτι υπαρχουν λευκα παγωνια???Εγω μολις τωρα το ανακαλυψα!
 #79354  από κατερινα 55
 Δευ Οκτ 15, 2012 10:49 pm
Μιμικαμ καλησπέρα :greetings-waveyellow:
Περαστικά και υπομονή!!Αυτή την θεσπέσια γεύση που αφήνει η κορτιζόνη λιμπίστηκες
βρε παιδί μου;
Η Βάσω είναι άλλο πράγμα.Θυμάμαι μια φορά που μέσα στο τρέξιμό της με εμάς είχε και ένα πρόβλημα με τον γυιό της που ήταν φαντάρος.Έπρεπε να του στείλει λεφτά,και δεν προλάβαινε να πάει σε τράπεζα και είχε τρελαθεί.Αλλά ,παρ'όλα αυτά,μας αντιμετώπιζε με τόση γλύκα!!!!
Χαιρετισμούς κι από μένα!!!
Όλα να πάνε καλά! :romance-caress: :romance-caress:
 #79355  από billios
 Δευ Οκτ 15, 2012 10:54 pm
Περαστικα μιμικακι,περαστικα και στον αγυριστο να παει.Γιατι πηγες? Τι ηταν αυτο το ριμαδι που σε τραβηξε για ντοπαρισμα,το ριμαδι!
Οι κοπελες αυτες ειναι πραγματι μια ηρεμη δυναμη εκει μεσα,νιωθεις ανετα [οσο γινεται βεβαια]
 #79359  από Μιμικαμ
 Δευ Οκτ 15, 2012 11:13 pm
Κατερινάκι ευχαριστώ πολύ....και ναι το βρήκες την λιμπίστηκα την ριμάδα....πολύ πίκρα φιλενάδα.....και θα σου πω ενα μυστικό....μόλις έφαγα μια μεγάαααααλη κουταλιά μέλι...και γλυκάθηκε το στοματάκι μου :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Billako, ευχαριστώ βρέ ζουζούνι, προσπαθούσαν να σε θυμηθούν...και τι μου αποκάλυψαν οτι έχεις ενα γιο εικοσάχρονο....βρετους λέω πότε τόκανε το παιδι....μόλις 30 είναι.....σε μπερδεψαν μάλλον.....βασίληδες ουκ ολίγοι...γιατί πήγα για ολα αυτά τα ωραία και την ρομάντζα στην είσοδο.....και τζάμπα..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7