• Απορία για τα ΚΕΠΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #78280  από Gorge
 Τρί Σεπ 25, 2012 10:35 am
αννα εμενα με ενημεροσαν στο 210 5215380 -381 ευχομε να βρης ακρη
 #78282  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Σεπ 25, 2012 11:35 am
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #78283  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Σεπ 25, 2012 3:16 pm
Gorge έγραψε:αννα εμενα με ενημεροσαν στο 210 5215380 -381 ευχομε να βρης ακρη
:angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: Αρχισα παλι τη γνωστη , εκνευριστικη ασχολια .......!!!!!!! Απο την ωρα που διαβασα τη δημοσιευση , καλω συνεχως !!!! ΚΑΙ οι δυο αριθμοι , ειναι απασχολημενοι !!!! Τρεις φορες, καλουσε , ο ενας απ'αυτους...αλλά κανεις δεν απαντησε !!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Τελος παντων !!!! Παλια μου τεχνη.....!!!!! Θα προσπαθησω , ξανα, αυριο !!!! Θα...πιασω δουλεια πρωι-πρωι !!!!!! Αχχχχχχχ.........Τι τραβαμε !!!!!!!!!! Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....................!!!!!! :sad-roulette: Αληθεια, αυτοι οι αριθμοι, ειναι της διοικησης του ΙΚΑ ?????????? :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #78295  από Π.Μ79
 Τρί Σεπ 25, 2012 6:30 pm
Αυτοί οι αριθμοί Άννα, είναι η γραμματεία του ΚΕΠΑ στην Πειραιώς.
Συνήθως απαντάνε αμέσως αν πάρεις στις 8 το πρωί ή κοντά στις 14:30.

Συνέχισε πάντως και κάποια στιγμή θα γίνει. ;)
 #78303  από billios
 Τρί Σεπ 25, 2012 9:15 pm
 #78307  από Μιμικαμ
 Τρί Σεπ 25, 2012 9:46 pm
billios έγραψε:
Καλό.....πολύ γέλιο.....απο πια ταινία είναι βρε ΚΕΠΑΚΟ.....λοιπόν ας προμηθευτούμε ολοι μας απο ενα περίστροφο.....και κεποκαθαρίσαμε...... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #79240  από Hristos!
 Σάβ Οκτ 13, 2012 4:59 pm
basilis361 έγραψε:φιλοι καλημερα..εγω ειχα συμπληρωσει ολα τα πεδια στο χαρτι που περασα επιτροπη τον Μαρτιο και αν και η επιτροπη μου εδωσε το 67% , δεν εγραψε στην γνωματευση της ,το καθε ενα ξεχωριστα ,αυτα που ειχα συμπληρωσει στο εντυπο (και δικαιουμαι) ,με αποτελεσμα απο τον Απριλιο ,που ειχα κανει την αιτηση ,για το επιδομα και την συνταξη ,δεν εχω παρει τιποτα ακομα ,μιας και οι υπευθυνοι ,του Τεβε μου λενε ,οτι πρεπει να ξαναπερασει ,η υποθεση μου απο τα ΚΕΠΑ ,για να παρουν τις αναλογες διευκρινησεις...σε ερωτηση που εκανα ,εγω στα ΚΕΠΑ ,μου ειπαν οτι οι ανθρωποι στο Τεβε ειναι ασχετοι και με ταλαιπωρουν χωρις λογο ..και πως το χαρτι ,της γνωματευσης του ΚΕΠΑ ειναι ξεκαθαρο...

αυτη ειναι η αποφαση του ΚΕΠΑ...http://postimage.org/image/4n902m7a9/3e03fcb5/
Καλησπερα σε ολη την παρεα.
Μηπως ρε παιδια υπαρχει και καποιος αλλος που να του εδωσαν παραπληγια ΚΑΙ πανβιοποριστικο μαζι τα ΚΕΠΑ? Αν ναι, εφοσον μπορει ας σκαναρει την αποφαση χωρις τα προσωπικα του στοιχεια φυσικα (οπως εκανε ο Βασιλης), γιατι θα μας τρελανουνε τελειως οι ανευθυνοϋπευθυνοι.
Θα σας ημουν ευγνωμων αν μαζευα αλλες 2-3 τετοιες εικονες, να εχω να τους απαντησω οτι μια χαρα γινεται να τα γραψουν και στα δυο, μιας και αν εισαι πανω απο 24 χωρις πανβιοποριστικο δεν εχεις ουτε περιθαλψη και ας εισαι παραπληγικος!!!
 #79256  από basilis361
 Κυρ Οκτ 14, 2012 1:03 am
Φιλε Hristos ,απο οτι καταλαβα εχεις μπλεξει και εσυ ,με τα ΚΕΠΑ και τις γνωματευσεις που βγαζουν ,οι οποιες βαση των ασφαλιστικων ταμειων δεν ειναι πληρως κατατοπιστικες για αυτους ,εγω παρεκαμψα τους πρωτους ανευθυνουπευθηνους που συναντησα και απευθηνθηκα στους πιο υψηλοβαθμους απο αυτους και για την ωρα ,εχω κανει την δουλεια μου κατα το ημισυ και επεται συνεχεια ....
Αν μπορεις προσπαθησε και εσυ να κανεις κατι παρομοιο ,μηπως βρεις καποια ακρη ..
Παντως γενικα ,μιλαμε για ενα μπαχαλο ..(για να μην πω τιποτα αλλο πιο βαρυ..)

καλα ξεμπερδεματα !!!
 #79259  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Οκτ 14, 2012 9:21 am
basilis361 έγραψε:Φιλε Hristos ,απο οτι καταλαβα εχεις μπλεξει και εσυ ,με τα ΚΕΠΑ και τις γνωματευσεις που βγαζουν ,οι οποιες βαση των ασφαλιστικων ταμειων δεν ειναι πληρως κατατοπιστικες για αυτους ,εγω παρεκαμψα τους πρωτους ανευθυνουπευθηνους που συναντησα και απευθηνθηκα στους πιο υψηλοβαθμους απο αυτους και για την ωρα ,εχω κανει την δουλεια μου κατα το ημισυ και επεται συνεχεια ....
Αν μπορεις προσπαθησε και εσυ να κανεις κατι παρομοιο ,μηπως βρεις καποια ακρη ..

καλα ξεμπερδεματα !!!
:greetings-waveyellow: Πολυ σωστη ενεργεια ! Οταν οι ...χαμηλοβαθμοι ειναι..ανεγκεφαλοι, ασχετοι, ψευτες,αγενεις....., το καλυτερο ειναι να απευθυνομαστε στους...υψηλοβαθμους !!!!!!!Αυτη η μεθοδος, αποδιδει ΠΑΝΤΑ !!!!!!! Καλα ξεμπερδεματα σε ολους μας !!!!!!! :greetings-waveyellow:
 #79262  από Hristos!
 Κυρ Οκτ 14, 2012 9:47 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
basilis361 έγραψε:Φιλε Hristos ,απο οτι καταλαβα εχεις μπλεξει και εσυ ,με τα ΚΕΠΑ και τις γνωματευσεις που βγαζουν ,οι οποιες βαση των ασφαλιστικων ταμειων δεν ειναι πληρως κατατοπιστικες για αυτους ,εγω παρεκαμψα τους πρωτους ανευθυνουπευθηνους που συναντησα και απευθηνθηκα στους πιο υψηλοβαθμους απο αυτους και για την ωρα ,εχω κανει την δουλεια μου κατα το ημισυ και επεται συνεχεια ....

καλα ξεμπερδεματα !!!
:greetings-waveyellow: Πολυ σωστη ενεργεια ! Οταν οι ...χαμηλοβαθμοι ειναι..ανεγκεφαλοι, ασχετοι, ψευτες,αγενεις....., το καλυτερο ειναι να απευθυνομαστε στους...υψηλοβαθμους !!!!!!!Αυτη η μεθοδος, αποδιδει ΠΑΝΤΑ !!!!!!! Καλα ξεμπερδεματα σε ολους μας !!!!!!! :greetings-waveyellow:

Στην περιπτωση μου δεν αποδιδει ΟΥΤΕ αυτη η μεθοδος, οποτε μενω δεμενος χειροποδαρα...

Υ.Γ. Αννα μη μου πεις οτι εισαι μαθηματικος, θα πεσω απο τα συννεφα (joking of course). Για να προκυψει το "ΠΑΝΤΑ" (το "για καθε" περιπτωση που λεμε στα μαθηματικα) πρεπει να αποκλεισεις καθε αντιπαραδειγμα, κατι που στα μαθηματικα ΔΕΝ μπορεις να το κανεις. Δεν μπορεις να απορριψεις ΚΑΘΕ αντιπαραδειγμα, απορριποντας απλως μερικα :teasing-neener: :teasing-neener:

Για αυτο και ακολουθουμε αλλες αποδεικτικες διαδικασιες, οπότε και γω ακολουθω την εναλλακτικη και ορθοτερη αποδεικτικη διαδικασια και συνεχιζω να παρακαλω να σκαναρει οποιος μπορει (χωρις τα στοιχεια του φυσικα) γνωματευση απο ΚΕΠΑ που να αναγραφει μεσα "Ανικανος για παν βιοποριστικο επαγγελμα" ΝΑΙ.

Φανταζομαι οτι εδω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο όπως μπορουμε και στην παρουσα φαση δεν εχω αλλη εναλλακτικη, παρα μονο την παρακλιση "ισης μεταχειρισης/αξιολογησης" μαζευοντας 2-3 παρομοιες αποφασεις που παρθηκαν. Επομενως, οποιος μπορει ας βοηθησει στην προσπαθεια να εχω τουλαχιστον την περιθαλψη μου με ενα απλο σκαναρισμα, οπως εκανε ο Βασιλης εδω: "αυτη ειναι η αποφαση του ΚΕΠΑ...http://postimage.org/image/4n902m7a9/3e03fcb5/". Θα μπορουσε ο καθενας να βρεθει σε παρομοια φαση σε αυτο το κρατος που ζουμε...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10