• ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.....

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #79180  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Οκτ 12, 2012 11:08 am
Λήδα έγραψε:Επιτέλους διάβασα κάτι που ευθύνεται για όοοοοόλα αυτά ..... : "έτσι αποφάσισε η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ψηφοφόρων" :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
Καλημέρα!!
Γιατι ???? Αφου, ετσι ειναι !!! Χροοοονια επελεγαν οι ψηφοφοροι ...την καταστροφη τους ! Ελεγα οτι , τοτε, δεν καταλαβαιναν τι κανουν ! Ισως μερικοι , να απεβλεπαν σε προσωπικο βολεμα σε βαρος των αλλων !!!! Τωρα, ομως, ΔΕΝ υπαρχει εξηγηση ΔΕΝ υπαρχει δικαιολογια !!!!! Τους αρεσουν τα μετρα που επελεξαν ???? Τους αρεσει αυτη η...''ζωη'' ????? Δεν νομιζω ! Ολοι γκρινιαζουν και βριζουν !!!! Κι εγω λεω....''ας προσεχατε'' !!!! Κι εγω λεω.....''εγω, τι φταιω ???????'' :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: