• ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.....

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #66954  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιαν 27, 2012 11:18 am
ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ....ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ GOOGLE...ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ..ΙΚΑ-ΕΤΑΜ-Δ/ΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ....ΕΠΙΛΕΞΤΕ ''Επικοινωνια''....ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ......!!!!!!!!! Ή.....ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕΗΛ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ dieffarm@ika.gr !!!!!!!!!!!!! Οταν,με το καλο,ερθει η απαντηση, εκτυπωστε την και να την κουβαλατε κι αυτην μαζι με τη γνωστη εγκυκλιο, Γ55/749/26-3-2010 !!!!!! Αντε...γιατι...πολλη αγνοια κυκλοφορει στα.....ιατρικα μυαλα.... :violence-pistoldouble:
 #67957  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Φεβ 20, 2012 6:40 pm
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκτος απο αυτα που αναφερω στην προηγουμενη δημοσιευση μου,οταν πηγαινετε στο ταμειο σας,για να σας γραψουν φαρμακα, να εχετε υπ'οψη σας και τα παρακατω !!!!!!!!!! 1. Ο γιατρος, θα γραφει ΠΑΝΤΑ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΠ, στην συνταγη !!!!!!! Πχ. σκπ-αναιμια !!!! Τοτε, το συστημα ηλεκτρονικης συνταγογραφησης, τυπωνει ΜΟΝΟ του την 0% συμμετοχη !!!!!!! 2. Η συνταγη, για ΟΛΕΣ τις χρονιες παθησεις, ειναι ΤΡΙΜΗΝΗ !!!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ !!!!!Λεμε παντα στο γιατρο, οτι πασχουμε απο σκπ και γι'αυτο εχουμε 0% συμμετοχη σε ολα,ανεξαιρετως , τα φαρμακα !!!!! Επισης, επιμενουμε για τριμηνη συνταγη !!!!!Αντε.....!!!!!!! Μη ξανακουσω οτι σας εβαλαν να πληρωσετε..... :angry-cussingblack:
 #68782  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μαρ 14, 2012 7:18 pm
:angry-cussingblack: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ !!!!! http://www.disabled.gr/lib/?p=43967 . ΔΕΝ γραφει τιποτα για την 0% συμμετοχη μας, σε ολα ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα φαρμακα, κατι που ισχυε, σιγουρα μεχρι 7 Φλεβαρη, τοτε που μου εστειλε την σχετικη απαντηση ο ΕΟΠΥΥ !!!!!! Επισης, ισχυε, σιγουρα μεχρι την Παρασκευη 9 Μαρτη, αφου εκεινη την ημερα, ο οικογενειακος γιατρος του ΙΚΑ, μου εγραψε τριμηνη συνταγη, με 0% συμμετοχη, για φαρμακα χοληστερινης !!!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ !!!!!!! ΟΜΩΣ...σημερα,ελαβα κι αλλο μεηλ απο τον ΕΟΠΥΥ, που λεει οτι...η μηδενικη συμμετοχη μας για ολα ανεξαιρετως τα φαρμακα, ισχυει μεχρι να αρχισει η εφαρμογη της κοινης υπουργικης αποφασης της 13ης Μαρτη 2012, αυτης δηλαδη, που αναφερω στην αρχη!!!!......Αρα................. :obscene-buttmoon: Ακομα, στο ιδιο μεηλ, με ''στελνουν'' στην ιστοσελιδα του ΕΟΠΥΥ, για ενημερωση σχετικη με τη συμμετοχη μας στις απεικονιστικες εξετασεις !!! Εκει, λεει αυτα που ηδη ξερουμε, για μαγνητικες και σκιαγραφικα !!!!! :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ !!!!Απο στιγμη σε στιγμη, θα αρχισουμε να πληρωνουμε συμμετοχη σε ΟΛΑ τα φαρμακα, εκτος απο εκεινα της σκπ !!!! Θα πληρωνουμε συμμετοχη ΚΑΙ για τις μαγνητικες ΚΑΙ το σκιαγραφικο, εκτος αν, η μαγνητικη γινει σε δημοσιο νοσοκομειο !!!!!!
 #68844  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 15, 2012 8:39 pm
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ !!!!!!!!ΞΕΡΩ...ΜΕΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΥΔΟΙ....ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ !!!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ , ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ''ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ'' ΑΥΤΗ Η ΣΠΛΑΧΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ....ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ....ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ..... ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ....ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ... :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Σημερα τηλεφωνησα στο Συλλογο !!! Ειναι ενημερος για ολα αυτα και θα αντιδρασει ,με επιστολη της Ομοσπονδιας προς τους αρμοδιους !!!!! ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!!
 #68847  από κατερινα 55
 Πέμ Μαρ 15, 2012 9:32 pm
ΑΝΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΣΑΜΠΑ ΧΑΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Η anni ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΛΗΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΠΑΘΗΣΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙΡΟ :doh: ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΗ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ, ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ.ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ :think: :think:
 #68883  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 16, 2012 4:19 pm
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Δεν θ'αργησουν να μας κοψουν ΚΑΙ τα φαρμακα της παθησης !!! Ειναι ικανοι για ολα :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack:
 #68886  από kate2002
 Παρ Μαρ 16, 2012 5:06 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:... Δεν θ'αργησουν να μας κοψουν ΚΑΙ τα φαρμακα της παθησης !!! Ειναι ικανοι για ολα ...
:scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek:

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
:text-thankyouyellow:
 #68889  από Ευανθία Καμινάρη
 Παρ Μαρ 16, 2012 6:41 pm
Καλησπέρα κι από εμένα, με τα ίδια συναισθήματα :scared-shocked: :scared-eek: :sad-pacing: :teasing-tease: :violence-uzi: :x . Ύπάρχει ένα παραθυράκι στο νόμο. Δικαιολογούντια με μηδενική συμμετοχή όλα τα φάρμακα που αφορούν την πάθηση ή ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ αυτής. Οσο ο γιατρός συνταγογραφεί σαν διάγνωση σκπ η συμμετοχή είναι μηδενική. Σας το λέω λόγω δουλειάς (φαρμακοποιός) και προσωπικού ενδιαφέροντας (μητέρα). Ωστόσο οι αποφάσεις του Υπυργείου είναι τόσο μπερδεμένες που ούτε κι οι ίδιοι ξέρουν τι εννοούν ή τι θα γίνει τελικά, έτσι δεν μπορώ ακόμη να βγάλω άκρη τι τρέχει με τις εξετάσεις και τις μαγνητικές. Για αυτό δεν σας ενημέρωσα σχετικά. Εχω την ελπίδα :pray: την επόμενη εβδομάδα ότι θα διασαφηνιστούν πολλά πράγματα υποχρεωτικά. Οπωσδήποτε η αντίδραση του Συλλόγου θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο. Κι ό,τι χρειαστεί είμαι εδώ στην πρώτη γραμμή για όλους. Θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερες, αλλά σίγουρες πληροφορίες, κι από τις ενημερώσεις που στέλνουν σε εμάς και θα γράψω το συντομότερο δυνατό. Μέχρι τότε να έχετε ένα καλό και ήσυχο Σαββατοκύριακο και μην απελπίζεστε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!
 #68891  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 16, 2012 7:22 pm
Ευανθία Καμινάρη έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα, με τα ίδια συναισθήματα :scared-shocked: :scared-eek: :sad-pacing: :teasing-tease: :violence-uzi: :x . Ύπάρχει ένα παραθυράκι στο νόμο. Δικαιολογούντια με μηδενική συμμετοχή όλα τα φάρμακα που αφορούν την πάθηση ή ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ αυτής. Οσο ο γιατρός συνταγογραφεί σαν διάγνωση σκπ η συμμετοχή είναι μηδενική. Σας το λέω λόγω δουλειάς (φαρμακοποιός) και προσωπικού ενδιαφέροντας (μητέρα). Ωστόσο οι αποφάσεις του Υπυργείου είναι τόσο μπερδεμένες που ούτε κι οι ίδιοι ξέρουν τι εννοούν ή τι θα γίνει τελικά, έτσι δεν μπορώ ακόμη να βγάλω άκρη τι τρέχει με τις εξετάσεις και τις μαγνητικές. Για αυτό δεν σας ενημέρωσα σχετικά. Εχω την ελπίδα :pray: την επόμενη εβδομάδα ότι θα διασαφηνιστούν πολλά πράγματα υποχρεωτικά. Οπωσδήποτε η αντίδραση του Συλλόγου θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο. Κι ό,τι χρειαστεί είμαι εδώ στην πρώτη γραμμή για όλους. Θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερες, αλλά σίγουρες πληροφορίες, κι από τις ενημερώσεις που στέλνουν σε εμάς και θα γράψω το συντομότερο δυνατό. Μέχρι τότε να έχετε ένα καλό και ήσυχο Σαββατοκύριακο και μην απελπίζεστε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!
Σημερα, η νευρολογος του ΙΚΑ, μου εγραψε medrol αλλα ΚΑΙ lozec (για το στομαχι) ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ.......