• Erwthsh

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7907  από litsa
 Σάβ Αύγ 15, 2009 4:11 pm
:D ;) αληθεια τι γνωρίζετε για την κορτιζόνη?? τι βλάβες προκαλεί?? ακούω διάφορα κατά καιρούς ...αλλά δεν δίνω σημασία!!!
φιλιά
 #7911  από nikolaras
 Σάβ Αύγ 15, 2009 8:05 pm
Mn to psaxneis litsa oute egw to psaxnw ... To ka8e farmako p pernoume exei parenergies to 8ema einai na blepoume to kalo k oxi to kako
 #7912  από LL--MM
 Σάβ Αύγ 15, 2009 10:06 pm
Βρέ Λιτσάκι μου, τι θυμήθηκες τώρα... Κατ' αρχήν

http://en.wikipedia.org/wiki/Corticosteroids

DORLAND'S MEDICAL DICTIONARY: corticosteroid (kor″tĭ-ko-ster´oid) any of the hormones produced by the adrenal cortex, or their synthetic equivalents. Called also adrenocortical hormone and adrenocorticoid. All of these hormones are steroids having similar chemical structures, although their physiologic effects are distinct. They are divided into glucocorticoids, mineralocorticoids, and androgens.

Όσον μας αφορά: είναι ΤΟ κατ' εξοχήν αντιφλεγμονώδες. Κανονικά παράγεται από αδένες αδρενο-... απαράιτητο να υπάρχει ένα ελάχιστο μέσα στο αίμα, ειδεμή προκαλούνται φλεγμονές κάθε είδους... :arrow: :arrow: ινώσεις στους ιστούς (νέκρωση ιστών), απ'οπου και διάφοροι δευτεροπαθείς καρκίνοι, λιώνουν μύες, προκαλούν οστεoπόρωση και άλλα φριχτά κι απίθανα.
Από κατακρατήσεις υγρών τα ξέρουμε όλοι...

Δεύτερη επιλογή κατά της ώσης; Αν υπήρχε, θα το ξέραμε...
τα υπόλοιπα βρισκονται όλα εδώ, με τις υγείες μας...
Αμα έχω περισσότερο καιρό, θα καθήσω να σας μεταφράσω περισσότερα... :D

Το ξέρω ότι είναι πολύ περιορισμένο ώς κείμενο, αλλά τις αφεντιές τους τους καταρτισμένους, πρέπει να τους γλείφουμε για να πουνε κάτι, οτιδήποτε, και δυστυχώς, εγώ διαθέτω μόνο ελάχιστες αποτεμιεύσεις επαιτίας... :oops:

Καλό βράδυ...