• Erwthsh

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7879  από nikolaras
 Πέμ Αύγ 13, 2009 8:43 pm
Kalhspera sas ti kanete? elpizw kala... 8ew na rwtisw kati Ton teleutaio kairo sernomai dn nomizw na pernaw wsh apla kourazomai yperbolika boltes dn bgainw edw k 2 mines mono kana perpatima k prin liges meres piga gia 1 kafe me ta 1000 zoria... Diakopes fetos giok logo problhmatos tou patera k gia fetos dn 8elw na paw monos.... Eseis pws ais8anestai twra to kalokairi? egw kata8libomai k noiw8w trela kourasmenos... Mono me tis fisiko8erapeis tin paleuw ligo k perpataw kapws kala.. Alla h kourash kourash .......
 #7881  από elena
 Πέμ Αύγ 13, 2009 8:55 pm
Νικολάρα δεν είσαι ο μόνος!!!
κούραση τρελή νοιώθω και εγώ....έχω φτάσει σε σημείο να ζορίζω τον εαυτό μου για να ακολουθώ τους άλλους(την οικογένειά μου)
επίσης έχω παρατηρήσει ότι φέτος είναι χειρότερα από άλλα καλοκαίρια...
αλλά δεν με πειράζει...με ζόρι ή χωρίς ζόρι ,κάνω αυτό που θέλω :D :D
 #7883  από Maria77
 Πέμ Αύγ 13, 2009 10:26 pm
Καλησπέρα Νικολάρα!
Περιμένω πως και πως να περάσει το καλοκαίρι και να αλλάξουν λίγο οι θερμοκρασίες...Φέτος κουράζομαι υπερβολικά απο την ζέστη! Το πρωί ξυπνάω και πάω δουλειά αλλά νοιώθω πως πιέζομαι αρκετά για να τα καταφέρω :oops: :oops: Οι υπόλοιποι στην δουλειά θα νομίζουν πως γλεντάω κάθε βράδυ με την τόση κούραση που έχω!!! Που να ξέρουν...
Αν είμαι σε χώρο χωρίς κλιματιστικό, η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη...άσε...
Κουράγιο, θα έρθουν καλύτερες μέρες...θα υποχωρήσουν και οι ζέστες...

Ο γιατρός μου επιμένει πως ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί κάπως όλη αυτή η κατάσταση είναι η εντατική γυμναστική ή οι φυσικοθεραπείες!
 #7885  από nikolaras
 Πέμ Αύγ 13, 2009 10:58 pm
Sas ktlbnw paidia allh prospa8w na brw lush sto problima m me tiis eksodous :( Exw ksenerwsei p dn bgainw :( Aporw an 8a kaliterepsw pote estw k ligo :/
 #7887  από LL--MM
 Πέμ Αύγ 13, 2009 11:22 pm
Καλό κουράγιο σε όλους: Μήν ξεχνάτε ότι οι παλιοί λέγαν "μπήκε ο Αύγουστος, η αρχή του χειμώνα..." 8-) :?

Να είστε όλοι καλά!
 #7888  από litsa
 Παρ Αύγ 14, 2009 12:18 am
NIKOLARA M
ΚΑΙ εγώ έχω τρελαθεί με τις ζέστες.... αφού έχω ανοίξει και θέμα... γιατί νόμιζα ότι περνάω υποτροπή...
ενώ είμαι καλά - δεν μπορώ να κάνω και πολλά!!!!!!! κούραση ατελείωτη και ζέστη σαν να έχω υποτροπή!
αποφάσισα να βγαίνω πρωί πρωί και βράδυ με το που πεφτει ο ηλιος δηλ μετά τις 8 -9 ΄

κουράγιο και να μην χάνεις τη δύναμη σου !! και όπως λέει η έλενα με ζόρι ή χωρίς ζόρι .....
εμείς κάνουμε αυτό που θέλουμε...
βουρ νικολάρα και την φάγαμε την σκπ!!!!!!!
 #7890  από ioanna_melina
 Παρ Αύγ 14, 2009 4:04 am
Μην το βάζεις κάτω Νικολάρα! 'Ολοι εδώ έτσι αισθανόμαστε και εγώ πάντως είμαι χαρούμενη που εδώ βρίσκω κατανόηση! Αλλιώς θα ένιωθα τρομερά βαρεμένη που θέλω να κάθομαι μέσα διαρκώς και αναβάλω κάθε έξοδο. :roll: Βασικά,προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και απογοητεύεσαι.Το καλοκαίρι,μη νομίζεις,και ΣΚΠ να μην έχεις,τους κουράζει όλους.Φαντάσου εμάς. Διάλεξε συγκεκριμένες ώρες ( πρωί-πρωί με τα κοκόρια και βράδυ σα βρικόλακας) και ανακοίνωσε οτι εσύ τότε λειτουργείς! ;) Η αλήθεια είναι οτι και εγώ περιμένω το Φθινόπωρο για να ζωντανέψω λίγο, αλλά δε θα χάσουμε και το καλοκαιράκι μας! Θα το χαρούμε με τον τρόπο μας!
 #7896  από Μιχαελα
 Παρ Αύγ 14, 2009 3:56 pm
μην ανχωνεσαι νικολαρα αυτο το καλοκαιρι τα ιδια και εγω τρεις φορες εχω βγει εξω για ποτο το πρωι για δουλεια και μετα σπιτι σερνομαι εντελως.υπομονη δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο!!! :cry:
 #7903  από passenger
 Σάβ Αύγ 15, 2009 9:51 am
Ρε παιδιά και εγώ μια από τα ίδια, με τη διαφορά ότι η δουλειά μου είναι και λίγο χειρονακτική (μεταφέρω τα έπιπλα που πουλώ). Πρόβλημα έχω ακόμη και μέσα στο φορτηγάκι που έχω για τη δουλειά μου, γιατί δεν έχει κλιματισμό. Πίκρα!!
Όμως φέτος παρατήρησα και κάτι άλλο…. Μετά την τελευταία ώση που είχα τον Ιούνιο, βλέπω ότι έχασα αρκετό μυϊκό όγκο, με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι στο κουβάλημα. Ρε δυσκολευόμουν να οπλίσω το ψαροτουφεκο μου και νόμισα ότι φταίει το λάστιχο.!!
Καταλαβαίνεται την ψυχολογία μετά από αυτό ε?
 #7904  από LL--MM
 Σάβ Αύγ 15, 2009 12:02 pm
Mην αγχώνεσαι από αυτό, κλασικό της κορτιζόνης είναι, και μυς και κόκκαλα και πολλά διαλύει, με τη δουλειά που κάνεις, θα τους έχεις επαναφέρει στο πιτς φυτίλι! :D

Περαστικά σου (και απόφυγε τα υποβρύχια σπόρ μέχρι να γίνει αυτό, είναι επικίνδυνο, διότι αυτή έχει εισχωρήσει μέχρι και τους πνεύμονες και τον πυρήνα του τελευταίου σου κυττάρου, άστην να φύγει και μετά...) :D