• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #78905  από αθηνα47
 Κυρ Οκτ 07, 2012 12:29 pm
σοφια καλημερα.Λοιπον καρδυα μου Α. απο φαι και ποτο πρωτη.Απο μπουζουκι ναι δεν λεω αλλα οχι ρε παιδι μου και το κατακαλοκαιρο.Δεν λεει εξω να παιζει γα...φεγγαρι και γυαλι παραλια και εσυ να εισαι στριμοξην με την αταλαντη να στριγκλαει στο ταλεπορο τυμπανο σου.Τωρα απο τουρμπανι νεκροκεφαλι οκ μεσα αλλα απο τζιν τι να σου πω.Αν το συνεχησω το τουρτακι και το μακαρονακι και το σεα και το μεα τη τεντα του μεντρανο με βλεπω να φοραω.Και καλα απο ρασο αλλα ντεμη ρουσο του π... θα την βολεψω απο βρακα τι κανουμε φιλεναδα;;;;;;;;;;;;; εχουν για φωκια φωκια;;;;;;;;;;;;;; η μεβλεπω απεξω ανετη και απο μεσα ξεβρακωτη;;;;;;;;;;;;;;;; και καλα το κατω πες οτι παιρνει και αερα και βολεβεται απο το πανω τι κανω;;;;;;;; το παταω και πεταω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ατιμη λαιμαργια τι μου κανεις;;;;
 #78909  από litsa
 Κυρ Οκτ 07, 2012 1:19 pm
κολει = κολί.... λέω τι λέει πάλι η χαρχάλω??
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

ξαναδιάβασα.... ααααααααααααααααααααα

κόλεϊ λέει ... σκύλο.... ενννοεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

ααααααααααα
λέω να κάνω ράουντ τριπ - δηλ... να πάρω τον σαμαρείτη μου, και να φύγουμε ... ταξίδι προς νότια και μετά προς βόρια... θα δείξει... που θα πάμε και πότε ...
αναλόγως βέβαια τα λιλιάαααααααααααα......

:confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:

:banana-dreads: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #78917  από Ιωάννα
 Κυρ Οκτ 07, 2012 2:31 pm
ΒΡΕΕΕΕΕ τι λέτε κουρτσούδια μ;;;;;
Δεν με αναζητήσατε εεεεε; Νομίζατε ότι θα γλυτώσετε από μένα.... :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: ΠΟΤΕ!!!!!!!!
Λοιπόν λόγω τεχνικών και πολλών άλλων δυσκολιών...έχει καταρρεύσει το εσωτερικό σύστημα....ξέρετε δίσκος ...πλατό.. μπουζι...αμορτισερ...κ το χω ρίξει στην αναλυση και τη φιλοσοφία!
'Εχω αποσυρθεί για λίγο απ το χαβαλέ....(δεν λειτουργώ σωστά..τό παμε)..... αλλά επιφυλάττομαι σε καμιά εβδομάδα να επανέλθω δριμύτερη!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!
 #78921  από litsa
 Κυρ Οκτ 07, 2012 2:58 pm
άντε καλή επισκευή ιτκις22!!!!!!!!!!
και εγώ τα 'χω παίξει..!!!
σκέφτηκα να γίνω σαμαρείτης στη θέση του σαμαρείτη. :violence-uzi: :character-oldtimer: :teasing-neener:
 #78926  από sofia13
 Κυρ Οκτ 07, 2012 4:16 pm
ΛΙΤΣΑ, ΧΑΡΑ 22, ΑΘΗΝΑ και λοιπά μέλη της κοινοτητας λέω, γενικό θάναι το φαινόμενο, αλλιώτικα δεν εξηγείται ΤΟΣΟΣ ΠΑΡΑΔΑΡΜΟΣ και συγχρόνως . ΠΑΙΓΜΕΝΑ αλλά ευτυχώς οχι μόνη. Αντε βρε παιδιά , περαστικά μας. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #78938  από Ιωάννα
 Κυρ Οκτ 07, 2012 8:34 pm
άντε καλή επισκευή ιτκις22!!!!!!!!!!
και εγώ τα 'χω παίξει..!!!
Πρεπει να τ αλλάξω το ρημάδι συνέχεια μου το χαλάτεεεεεεεε :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
ΛΙΤΣΑ, ΧΑΡΑ 22, ΑΘΗΝΑ και λοιπά μέλη της κοινοτητας λέω, γενικό θάναι το φαινόμενο, αλλιώτικα δεν εξηγείται ΤΟΣΟΣ ΠΑΡΑΔΑΡΜΟΣ και συγχρόνως .
Άντε πάμε οοολοι μαζί ...έναν Καλαματιανόοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!!!!
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Παίδες ...βοήθεια...πως θα αλλάξω το όνομα που μου το χαλάτε συνέχεια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Οποιος γνωρίζει ...ας ελεήσει με οδηγιες την έρμη Κρητικιά!!!!!!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιωάννα την Κυρ Οκτ 07, 2012 10:36 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #78939  από sofia13
 Κυρ Οκτ 07, 2012 8:37 pm
Γύρισα απο θάλασσα πάλι. Χειμερινή κολυμβήτρια κοντεύω. [ φανταστικός ο Αργύρης Μπακιρτζής και μούμαθε να λέω τον συζυγοκτόνο, απλά δακοκτόνο, λόγω επαγγέλματος του]. Λοιπόν, έχουμε και λέμε. ΛΙΤΣΑ, κουτρουβαλιάστηκα με την απορεία σου '' κολει-κολί'', ε πήρα για νάχω κανένα μήνα.... Μη χάνεσαι βρε, σ΄έχει ανάγκη η ομάδα!!!!! ΧΑΡΑ 22 , τα ψιλοχοντροχάλια μας όλοι , αλλά μαζί την παλεύουμε νομίζω. Ασε την εσωτερική αναζήτηση και τις φιλοσοφίες , ειδικά αν δεν γνωρίζεις τα σωστα '' βήματα'' σε πετάει αβλεπί απ΄το τερέν. Καί ελα λέμε σύνελθε ...........Τ'ωρα ΑΘΗΝΟΥΛΑ μάτια μου τι να σου πώ η έρμη;;; Βρε ασχετοτάτου , είπα οτι μόνο μπουζουκια ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ κι΄εσύ ανάποδη ανάλυση τόκανες πάλι.... Ξενοδοχείο βρήκα ένα, αλλά θα παίξει και συνέχεια. ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ , καλέ θα βάλω τις φωνές. ΑΝΑΝΑΣ το φρουτάκι που βοηθάει σε καύση λίπους, αλλά μην τρώτε πολλύ. !!!!! ΜΗΝ ΤΡΩΤΕΕΕΕΕΕΕΕ......... 2-1 το σκόρ Π.Α.Ο- ΞΑΝΘΗ σήμερα, για κάτι απορημένους......
 #78950  από Ιωάννα
 Κυρ Οκτ 07, 2012 10:33 pm
αν δεν γνωρίζεις τα σωστα '' βήματα'' σε πετάει αβλεπί απ΄το τερέν. Καί ελα λέμε σύνελθε ...
Άστα φιλενάδα...αυτό έπαθα ..... βγήκα ή μάλλον με πέταξαν κ τώρα.....πονάωωωωω!!!!!!!!
Κ οκ...θα συνέλθω ......που θα πάει! Ξέρεις ένα διάλλειμα, απ τη χαρά μου ,κάνω κ θα επανέλθω.....φυλαχτείτε! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #78953  από litsa
 Κυρ Οκτ 07, 2012 11:03 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

τα σέβη μου!!!
υποκλίνομαι!!
σόρυ ικτισ22... εμ όνομα που βρήκες.... μπερδεψούρα..
έπεσες σοφία???
εμ τι με περάσατε??

φιλιάααααααααααααααα :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #78954  από sofia13
 Κυρ Οκτ 07, 2012 11:11 pm
Περιμενω, εντάξει; Το υποσχεθηκες 'αλλωστε. Υπόσχεση Κρητικού , παντα σταράτη . Είδες τι έλεγα για το ονοματάκι της γιαγιάς σου;;; Βρε κάντο ΧΑΡΑ να τελειώνουμε καμιά 'ωρα. Αφού στην ουσία είσαι....Η ΧΑΡΑ στη ζωή μας!!!! Ελα κοριτσάκι μου, μη μασάς γιατί έτοιμη είμαι και γω να την κάνω βάμος αλλα πλάγια. Με χίλια ζόρια με κραττάω όρθια. Ας είναι καλά η ΑΝΝΑ 59 που με σήκωσε τότε.....και τώρα ολοι εσείς. !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους λέω. ΟΛΟΥΣ!!!!!!
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 38