σοφια καλημερα.Λοιπον καρδυα μου Α. απο φαι και ποτο πρωτη.Απο μπουζουκι ναι δεν λεω αλλα οχι ρε παιδι μου και το κατακαλοκαιρο.Δεν λεει εξω να παιζει γα...φεγγαρι και γυαλι παραλια και εσυ να εισαι στριμοξην με την αταλαντη να στριγκλαει στο ταλεπορο τυμπανο σου.Τωρα απο τουρμπανι νεκροκεφαλι οκ μεσα αλλα απο τζιν τι να σου πω.Αν το συνεχησω το τουρτακι και το μακαρονακι και το σεα και το μεα τη τεντα του μεντρανο με βλεπω να φοραω.Και καλα απο ρασο αλλα ντεμη ρουσο του π... θα την βολεψω απο βρακα τι κανουμε φιλεναδα;;;;;;;;;;;;; εχουν για φωκια φωκια;;;;;;;;;;;;;; η μεβλεπω απεξω ανετη και απο μεσα ξεβρακωτη;;;;;;;;;;;;;;;; και καλα το κατω πες οτι παιρνει και αερα και βολεβεται απο το πανω τι κανω;;;;;;;; το παταω και πεταω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ατιμη λαιμαργια τι μου κανεις;;;;
ξαναδιάβασα.... ααααααααααααααααααααα
κόλεϊ λέει ... σκύλο.... ενννοεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ααααααααααα
λέω να κάνω ράουντ τριπ - δηλ... να πάρω τον σαμαρείτη μου, και να φύγουμε ... ταξίδι προς νότια και μετά προς βόρια... θα δείξει... που θα πάμε και πότε ...
αναλόγως βέβαια τα λιλιάαααααααααααα......